2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar merhaba, bebişler için internetten alışveriş yaptığınız siteler hangileri acaba? Ve gelen ürünler netten göründüğü gibi geliyor mu?

Ben bu ara trend konulari okumaya basladim.Allah im insanlarin ne enteresan sorulari var. Kopuyorum

Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine.Su enfeksiyonlar takıldı bize bırakmıyor pesimizi hamis hamis ugrasiyoruz onunla sebep olduğu ağrılarla...
Saol canim yaa bi antibiyotik verdi iciyorum ama oda midemi bulandryor istfra ede ede bi hal kldum hem agri hem bulanti uyuyamyrm geceleri sabah 6 da uyudum 1 saat snra gene uyandm valla uyku haramm :-(

Ben de okuyorum trend konulari hele dunmuydu kizlik zari konusu yorumlari okurken oldum gulmekten

Bildigin yarildim o konuda. Hele hamilesin yorumunda kahkaha atmamak icin karnimi zor tuttum. Ayni hatun bugunde baska konu acmis. Gene saymislar.

Cok super karakterler var

Iyi aksamlar kizlar bu topik gozumden kacmis digerine yazdim ama kapali gliba kadinlar gununuz kutlu olsun.. Rabbim bidahakine bebislerimiz kucaklarimizda nasip etsin... hosgelmisimdir umarim
hoşgeldin canım aramıza

dun gece 4te acile gttm dayanamadm acayip derecedee enfeksiyon varms ondan agriyorms megersee :-(
çook geçmiş olsun canım yaa :/ suyu yeterince tüketiyomusun? Ben ihmal ettiğimde hep enfeksiyon olurdu, idrarım bulanık gelince anlıyorum ki az tüketiyorum, tiksinsen de dik kafana litre litre iç canım, enfeksiyonun tek çaresi bu, benim doktorum ilaca h gerek yok en az 3 litre su Dio

Ay ben o konuda nasil kahkahalar attim aynen bu fakeler cok komik

Aa bak yeni konu buldum. Biri Lisece bodruma tatile gidiliyor cok guzel fizigim var ama kulaklarim kepce. Saclarim islaninca dalga gececekler, hoslandigim gulecek diye konu acmis. Dahasini okuyamayacagimmm

Saol canim yaa bi antibiyotik verdi iciyorum ama oda midemi bulandryor istfra ede ede bi hal kldum hem agri hem bulanti uyuyamyrm geceleri sabah 6 da uyudum 1 saat snra gene uyandm valla uyku haramm :-(
Tuhhh canım ya Allah yardimcin olsun inşallah bulantı yapmadan şifa olur ilaç sana Rabbimin izniyle.Enfeksiyon da bulantı yapıyor gerçi.

bnde dusunuyrm mutfaga bari biseyler alayim snr diyrm sanki mutfaga girebiliyrmda kullanicam saraj joi'nun kitaplarinin butun serisini aldim umarim sklmamda onlari bari bitiririm.ayy bide yrn gorusmeye kadin gelcek bana yardim icin,valla korkuyrm,benm huysuzlugumdan calismaktan vazgecer miacilen kontrolu saglamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…