2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aa bak yeni konu buldum. Biri Lisece bodruma tatile gidiliyor cok guzel fizigim var ama kulaklarim kepce. Saclarim islaninca dalga gececekler, hoslandigim gulecek diye konu acmis. Dahasini okuyamayacagimmm
Birde anne haller diye bir şey bulmuştum ben,bence daha eğlenceli gelecek biz acemi annelere. Bebişleri unutanlar,çiş-kaka kazaları :))

Aa bak yeni konu buldum. Biri Lisece bodruma tatile gidiliyor cok guzel fizigim var ama kulaklarim kepce. Saclarim islaninca dalga gececekler, hoslandigim gulecek diye konu acmis. Dahasini okuyamayacagimmm

Birde anne haller diye bir şey bulmuştum ben,bence daha eğlenceli gelecek biz acemi annelere. Bebişleri unutanlar,çiş-kaka kazaları :))
ayy kızlar nerde bu topikler merak ettim...ben de güleyim biraz hele deyiverin adresini :))))

ay kızlar oluyorum yorgunluktan,sabah 6 dan uyumadım esımı sıddetlı agrıyla acıle goturdum,bı de pazar doktor yok yanı ,tas varmıs onu mu dusuruyor ne,bı de ıdrar yolu enfeksyonu cıktı,agrı artınca tekrar gıttık acıle sımdı gelıyorum,uykusuzluk yorgunluk bı hal oldum bebıs de hıc terpenmedı bu karmasada

canim yaa yorma kendini hemen uzan hic bisey bebislerden daha onemli degil su anda
zaten artik su asagi vurmalar azalsada buyuyup yukari ciksalar bnmkide pek asagi vurdu bugun.
Ah canim keske herkes bizim gibi dusunebilse... hicbirseye elletmeselerde surekli ayaktaydim. Insanin kensi evi olunca böyle oluyor. Tabiki suanda benim ifin en onemli varlik bebegim. Rabbm onlari bize bagislasin insss

Canım yorma kendini sakın.Bu durumdayken bide misafir geliyor ya ne diyim ben öyle misafirlere...
Ya hicbiseye elletmediler ama hep ayakta oluyor insan sonucta benim evim. Birseyin yerini bilmiyorlar eevin duzenini falann. Yani ben bukadar sabrediyorum başkaları 3 ay evime gelmemeye katlanamiyorlar. Cok uzuldum ama neyse. Kizim sag salim kucagima gelsindee.

İnşallah canım az daha sabredelim cogu gitti azı kaldı...

Kızlar günaydın,bebisler nasıllar?Ben bu gece hic iyi değildim,uyuyamadim bu sefer içimde bi daralma vardı,terledim durdum.Yeni ilaçlara başladım onlar mı yaptı bilmiyorum.saat 2den 5 e kadar yatağın içinde kıvrandim resmen.5 buçuk gibi yummusum artik gozumu 7 de bir daha uyandım

Gunaydin guzel annelercumartesi gunu bebegime teyzesiyle birsuru alisveris yaptik hastane cikis takimi boenoz takimi kundak alt acma 5li puset seti niveanin seyehat seti bana gecelik biberon birsuru badi gule gule guysin bebisim insallah baktikca mutlu oluyorum bir dahaki ayda yatagini almayi dusunuyoruz pek bisey kalmadi galiba darisi almayanlarin basina artik

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer o enfeksiyon ağrılarını az çekmedim ama bol bol su içmeye çalış ve dinlen doktorum hep bunları söylüyodu
Saol canimm . Bnim anlamadgm agri bobreklerime belime vrdu heppp braz fazla ilerlemss dedi doktr ama allah dusmanima vermsn bu agriyi yaa :-(

gunaydin canim. Gecmis olsunn yaa bu hastaliklar hic bitmiyornbiri bitiyor biri basliyor gecermi 3 ayy :-(

kızlar gunaydın 3 gundur sağ kaburga kemiğim bi organımla temas halınde nasıl batıyor bilemezsınız. derin nefes alamıyorum. yatarken acıyor öyle uykuya dalıyorum doğuma kadar geçmezmı ki hep böyle mi olacak artık benım çok korkuyorum. benım gıbı olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…