2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkese günaydın annişler haftasonu cok yazamadım telefondan rahat yazılmıyo ama hemen hemn bütün sayfaları okudum. ağrılarımız batmalarımız hep bebişler için annişler azıcık daha sabredicez sonra popolarını ısıra ısıra alırız intikamımızı

Saol canimm . Bnim anlamadgm agri bobreklerime belime vrdu heppp braz fazla ilerlemss dedi doktr ama allah dusmanima vermsn bu agriyi yaa :-(
Canim degerlerin kac Cikti ben bastan beri kurtulamadim su Enfeksiyondan 2 kere antibiyotik icmek?zorunda kaldim ve antibiyotik yan etki yapti be suan yine var agrim Cok oluyo ouzden Sana da cok gecmis olsun

gunaydin cnm
bnm bobrek agrilarimda batmayla basladi.istersen dr.na guzelce bi anlat haberi olsun.yoksa biz bebisler buyudukce kaburgalr batiyor fln diyoruz

Tatlimnilaclari ust uste mi ictin neyaptin

Gunaydin arkadaslarimm:)))
Haftasonu cok giremedim topige ama okudum cogunu.
Hasta olanlara Rabbim acil sifa versin
Su agrilarimiz hafiflesin de bi rahat uyku cekelim yahuuu:)))
Ne bu uykusuzluk boyle
Zaten bebisler gelince uyuyamicaz dimi ama
gunaydin cnm
aman ben alistim artik uykusuzluga,bi taraftanda iyi dusunuyrm bebisler dogunca uyanmak icin hic zorlnmicaz

Tatlim sendede enfeksiyon falan olmasin allah korusun

dun gece 4te acile gttm dayanamadm acayip derecedee enfeksiyon varms ondan agriyorms megersee :-(

Günaydın canım tahlil sonuçların nasıl bendede enfeksiyon var onun için soruyorum kanda crp oranım yüksek çıkıyor idrarda lökosit yüksek karnımda ağrı oluyor antibiyotik kullandım yinede geçmedi hangi ilacı kullanıyorsun?

Canim degerlerin kac Cikti ben bastan beri kurtulamadim su Enfeksiyondan 2 kere antibiyotik icmek?zorunda kaldim ve antibiyotik yan etki yapti be suan yine var agrim Cok oluyo ouzden Sana da cok gecmis olsun

Günaydın bende aynı soruyu sordum arkadaşa :) senin sonuçlar nasıl benim crp oranım yüksek çıkıyor

Günaydın bende aynı soruyu sordum arkadaşa :) senin sonuçlar nasıl benim crp oranım yüksek çıkıyor
Gunaydin canim benim lokosit +3cikti en son yaptirdigimda doktor da yükselmeye baslamis yine dedi azosilin kullandim daha once o da mantar yapti kasinmaktan öldüm simdi tozlardan verdi bol su meyve suyu ic bir hafta sonra azalmazsa baska antibiyotik verecek

ayy kızlar nerde bu topikler merak ettim...ben de güleyim biraz hele deyiverin adresini :))))

Bu telin, bu grubun sayfasi acikken ki ekran resmi. K.klubu yazisinin 2 sira altinda trend konular var. Ordan giriyorum ben.

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-09-10-05-01.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 77

Canım benim crp 30 lökosit 7 çıktı agumentin diye bi antibiyotik kullandım geçmedi serumla rozefin diye bi antibiyotik verildi yine geçmedi artık kullanmak istemiyorum antibiyotik bol su içiyorum meyva yiyorum geçmiyo işte off

Haftasonu hiç fırsatım olmuyor, şimdi okudum hepsini, Benim gittiğim hastahanede " bebeklerde işaret dili ve aile iletişimi" konulu bir seminer varmış, ayın 28.inde şimdiden doktora o güne randevu aldı, hem doktorar gidecem hem de seminere inşallah, yorumlarını okudum seminerin, bebeklerle konuşmadan anlaşılabiliyormuş çok rahat ayrıca konuşmayıda hızlandırabiliyor, zeka gelişimine fayda sağlanıyormuş, ben zaten mesleğim nedeniyle beden diline çok ilgiliyim, inşallah seminerinde faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…