2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bende gecen haftadan beri biri artık 30 olsun diye bekliyorum hadi hayırlısı :))

Masallah canimm ben de 30lar gelsin bir an once istiyorum: )

bazen bir korku geliyor panikliyorum aslinda benimde çok istedigim biseydi 30lari görmek ama ne odasi kuruldu ne camasirlari yikandi, 1 ay sonra tasinmamiz gerekiyor, iste bu yüzden tüm bu zamani durdurma çabalarim

Haklısın tatlim..
Bende doğrusunu yaptığıni dusunsem de..
Plasenta yaşlanmasi var arkadaşımda ve bebek erken doğacak diye bekliyor doktorlar ne zamandir..
Acaba bebegi hala içeride tutmak zarar verir mi diye dusundugum için kafam karıştı..

Hmm. Haftada bir mi kontrole gidiyosun canim

Oyle bir durum varsa bilemem canım. Normal gebeliklerde 42. Haftaya kadar bekliyorlar sanirsam.

Merhaba annislerrrr hastaneden çıktım şimdi. Bebeğim 1 kiloya ulasmis sonunda boyu sa 36 cm :) okadar dert ediyordum kilosu az diye:)maşallah atak yapmış dedi doktor. Rapor da aldım doğum izni başlar sonra da. Artık evimde olacağım sık sık ugrarim buraya :)

bazen bir korku geliyor panikliyorum aslinda benimde çok istedigim biseydi 30lari görmek ama ne odasi kuruldu ne camasirlari yikandi, 1 ay sonra tasinmamiz gerekiyor, iste bu yüzden tüm bu zamani durdurma çabalarim
cnm hallolur onlar sen canını sıkma. taşınmada elbet yardım edecekler sonrası kolay olur sakın kendini yorma sen tammı,
ben daha alışveriş hiç yapmadım ki.
cmtesi odasını sipariş ettik şimdi sadece h sonları musaıtım diye perdesini halısını duvar kağıdını vs eşyalarını yavaştan yapmaya çalışıcam ancek 35 te bitiririm bu hızla :)

Bu arada epeydir güzel başlangıç mesajları yazamadim size de istanbuldu git gel firsatim olmadi çok ama her gün takip ettim hemen hemen.

Kızım maasallah bu ara cok hareketli ve artik kafasını da hissedebiliyorum zillinin. Bi yandan ayagiyla bi yandan kafasiyla itiyor sipam.

Allahim hayirlisiyla hepimize kuzularimizi kucagimiza almayi nasip eder inşaallah. Hepinize kocaman kocaman Öpücükler ve tekmikler gönderiyoruz.

Güzel bir hafta olur inşaallah hepimiz için.

bende kilosu düşük diye endişe ediyordum canım 25 inci haftalarda 670 dı 10 gün sonra kontrolü vardı ben de o on günde yemediğim kuruyemiş içmediğim ayran süt kalmadı :) 10 günde 300 gr almış.. 970 çıktıydı :) 26 nın bitiminde :)ölçümler ne kadar doğru bilemiyorum ama cok şaşırttı annesini üzmedi benim bebikim:)

inan ben de 1 ay sonra tşaınıcam gideceğim yerde kiracı çıkmadı aldık herşeyini mobilya v.s ama yıkanmadı kıyafetleri ütülenmedi o kadar sıkıntı içeriisndeyimki her gece düşünüyorum ne olcak diye

insallah canim yormamaya caliscam umarim basarili olurum bakalim..
calisiyorsun sende sanirim, calisanlarin daha yorucu oluyor alisverisleri falan, bi haftasonumuz oluyor o da kosturmacayla geçiyor :)

çabuk bitirirsin diye tahmin ediyorum sonuçta tek ugrasacagin yer bebisinin odasi olcak :) hayirlisi insallah :)

ah ayni beni anlatmissin gece uyaniyorum geri uyumakta zorlaniyorum nasil yapicam diye düsünmekten..
ayni durumdayiz herseyini aldik çok sukur, simdi magazada bekliyor mobilyasi falan :)
Allah yardimcisi olsun hepimizinde insallah

kızlaer şeker sonuşlarım çıktı
galiba yuksek çıktı şimdi doktorumdan haber beklıyorum.
0. dakika : 87,
60. dakika: 178,
120. dakika : 156 çıkmış. nolcak şimdik (

ayh canım yaa güldüm valla geçen gecede ben burun tıkanıklığından nefes alamamışım uynıp adama burnumu neden kapatıyon diye fırça çekmişim sabah anlatıyo gülmekten öldüm diyoki burnun tıkanıyo onu bile bana atıyon sen yapıyon diye nasıl bir bilinçaltıysa artık

oh masallah güzellerim benim
zaman çabuk geçiyor artik

alisverisleri bitirdin mi kuzum neler yapiyorsun
Evet kuzucum zaman çabuk geçiyor... Arkadaşım dogurmak üzere benim , aramızda 10 hafta olsa da her günumuz hamilelik muhabbetiyle geçti ya sanki bende yarın doğuracakmis gibi hissediyorum

Emmm bir kaç parça eşya, yastık battaniye,kendi ördüğüm yelekler haricinde hiç bir şeyimiz yok daha
Ayin 15inden itibaren eksikliklerini alacağız, bir daha ki ayda beşiğini nasipse

23 haftada gitmistim ben 640 gr çıktı bbugün 28 hafta doluyo ayni çıktı.seninde 28 dolup 29 a giriyor

Amin canim...
Minnaklar artık her yerleriyle hissettiriyorlar içeride..
Sürekli yer değiştirmeler filan...içim gidiklaniyor bazen

MaasAllah sipalarimiza :)

kızlaer şeker sonuşlarım çıktı
galiba yuksek çıktı şimdi doktorumdan haber beklıyorum.
0. dakika : 87,
60. dakika: 178,
120. dakika : 156 çıkmış. nolcak şimdik (
Yüksek çıkmış sanırım canım...referans değerleri yazmıyor mu kağıdında..
Diyet verir doktorun muhtemelen.. üzme canını, kiyamam

Yarın da benim var şeker yüklemem ,hayırlısı rabbimmden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…