2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
alıntı : Gebelik şekeri için yapılan 50 gram glukoz yükleme testinde sınır değer 130 veya 140 olark alınır.
Bundan yüksek çıkan sonuçlara 100 gram oral glokoz testi yapılır. 100 gram glukoz testinde açlık şeker değeri 95'ten büyük olmalıdır, 1.saat, 2.saat, 3. saat değerleri sırasıyla 180, 155 ve 140 değerinin altında olmalıdır. Bu 4 değerden ikisinin yüksek olması gebelik şekeri tanısı koydurur.

benım 75 lik yapılmıştı.
0. dakika : 87,
60. dakika: 178,
120. dakika : 156 çıkmış.

normal de olabilir belki bakalım doktorum ne diyecek

Zor valla ben de hiç hatırlamıyorum bana kalsa sabaha kadar uyuyamıyorum onun anlattıkları ne zaman oluyor fikrim yok :)

Bak da önemli... 75 lik yapılmış belki de normaldir...
İnşaAllah normaldiiir...:)

anammm dogurmak uzere mi kizi mi oluyor oglu mu? Allah bi nefeste saglikla kucagina almayi nasip etsin, hayirlisiyla kurtarsin insallah sonrada darisi bize olsun insallah

yavas yavas alirsiniz insallah eksiklerinide, bak 37inci haftalarda gelebiliyor minnaklar, hatta belki daha erken

Bende ne var ne yoksa hepsi negatifti bilmiyorum valla pk anlamiyorum ben

Cefaks die bi ilac verdi soktor agrm dindi biraz bakalim faydasni gorcekmym bide 2 ltreden fazla su icmeye basladim

Baktimda o dedigiz seye 59 yaziyor

bende şimdi yawruma alışveriş yaptım butik bebeden kızlar
eksiğimiz olan havlusunu altaçmasını ve bitanede patik aldım :) Allah ım inşallah giydirmek nasip eder.
hastane valizinizi hazırladınızmı canlar ? sanırım artık hazır olması lazım..bende eksikleri yavaş yavaş alıyorum bakalım 2 haftaya kadar tamamlarım inşallah..

Evet evet bu gece sancısı tutunca hastane yolunu tutmuşlar yine.. 37.haftada kendileri :):) doktor alttan elini sokmuş bakmış kafası nerde diye , suni sanci versek hemen olur demiş...arkadaşim beklemek istedi :)
Oğlu geliyor nasipse, Muhammed Akifimiz

Öyle canim bende kızıma diyorum erken gelme çok e mi yavrum daha eksiklerini alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…