2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hahaa cok guldum:)bnmkide ayni durumda ama alismaya basladi dedim son aylarda aticam seni yataktan:)bide diyrm gel sirtima destek ol yatarken,kipirdama sakinonceden 3 cocuk isteyen adam 1 tane kizim yeter bana demeye basladi:)))

Hazirliklara son hiz devam canimmm:))
Bizim de bebisinkiler bitti sayilir artik benim kendime alacaklarim kaldi onlari alicam sonra bebegin kiyafetlerini ve kendiminkileri yikayip utuleyip cantayi hazir edice artik tabi bunlari yapmam 2 haftayi bulur:))
Sen hazirladin mi cantayi??

benimde 3. ayımla 4. ayım geçmek bilmediydi kanamam olmuştu cok zor günlerdi... Allah yardımcımız olsun olumlu düşünelim herşey güzel olsun ...
benimde o aylar kanamam olmustu 1 bucuk hafta hastanedenyatmistim serumlar igneler ilaclarr zorduu yaa

gozunaydin cnm masallah bebisine
gel cnm gel ben hep burdayim muhabbet ederiz

Geçmiş olsun canim.bu son 3 ay herkes e geçmiyor sanırım..şekeri de sıkıntı etme azıcık yediklerimize dikkat edicez..bu minikler çok kilo almamızı istemiyorlar sanırım:)

randevum var bu aksam doktorumu da degısecem ınsallah bugunkı doktordan memnun kalırım,ay. cok heyacanlıyım acaba bebısın durumu nasıl,gerıden gelıyordu en son,ınsallah bu sefer sıkıntı cıkmaz

Herkese merhabaaa
Hafta içi geldi ne güzel şenlenmiş burası, okudum geçmişi şimdi sıkıntı yaşayanlara gecmiş olsun,

Biz seker yüzünden verilen diyetimizin 5.günündeyiz. Bazen çok zorlanıyorum
Ne güzel bişeymiş insanın istediği seyi istediği saatte yemesi

Umarım çarşamba günü kontrolde düşmüş olur da insilüne gerek kalmaz.
Bebeğin Suyuda normal seviyelere gelir inşallah

Şekerin kaç çıktı canım.

İnş. diyet işe yarar da insilüne gerek kalmaz.

inş guzel haberler alirsin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…