2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hoşbulduk canım.

Nasılsınız?

Geçmişi okuyamadım fazla.
valla oglusla bizi soracak olursan oglus iyi cok sukur fakat ben iyi degilim acillerde.gecti gece idrarda enfeksyn varms agridan oldum btm gece dayanamadm en sonunda hastaneye gttm asiri derecede enfksyn ckti doktor bobreklere sicrams olmasndan suphelendi ama biz acil oldgmz icin bisey yapamayz urolojiye gt.dedi bnde eve gldm verdigi ilaca basladm gcmzse giderim artikk aman basini sisirdimm

Siz nasilsinizz ?

İnslh yüksek çıkmaz cnm insilüne gerek kalmasın seni korkutmak istemem ama iyi birşey değil hamileliktede riskli insilün bizide haberdar et mutlaka bol su iç suyu içinde şekerin düşmesinede yardımcı olur

Şekerin kaç çıktı canım.

İnş. diyet işe yarar da insilüne gerek kalmaz.

İnşallah canım, inşallaahh

Şekerim önce 50'lik yaptık 180 çıktı, 2 gün sonra 100'lük yaptık oda 200'ün üstünde çıktı.

Doktorumda sasırdı, bizde çünkü pek tatlı tüketmiyorum cayı bile sekerisz içiyorum.,
Bünyem hamilelikte sekeri yakamıyormuş.
Şekerin yüksekliğine bağlı olarakta suyum normalden biraz fazla çıktı, çook canım sıkkın o yüzden.

Carşamba 50'lik tekrarlanacak test, eğer düşüs varsa diyetle devam edicem artık yoksa insüline başlanacak...
Umarım diyetin faydası olur.

Geçmiş olsun canım.

Keşke ilaç içmene rağmen gitseydin. İçin rahat ederdi.

hosgeldin cnm
aman dikkat et diyetine gereken neyse yap
her sey yolunda gider ins.

inş guzel haberler alirsin annesi

İnşallah canım..

Sağol canım inşallah gerek kalmaz...
Çook korkuyorum çünkü, zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün.
Bide insülin iğnesi çok zorlayacak, bol su içiyorum, diyete uyuyorum, bakalım çarsamba durum belli olur...
Haber veririm canım

Gerçekten yüksek çıkmış canım. Ama sıkma canını diyetle düzelmiştir inş.

İnşaAllah guzel sonuçlar alacaksin canim...diyet işe yarar...
Rabbim yardımcın olsun , hep iyi düşünmeye çalış ...

Yeni gördüm mesajını karnında ağrı oluyorum seninde?benim göbek deliğimin sol tarafında sancı oluyor eğer düşmezse erken doğum riskin var dedi drm sana böyle bişey dedilermi?
Karnimda agri olmadi sag bobregimin o taraflarda agri yapti bana . Enfeksynun bobrege scrams olablcegnden suphelndi urolojiye yonlndrdi de erkn dogm la ilgili bahstmedi

Benimde 50 lik yükelme ile şekerim 108 çıktı.

Ama bende de gebelik tansiyonu çıkıyor.

İlk doğumumda çıkmıştı.

Bunda da sıkı takipteyim.

Şimdilik idrara sıçrayan birşey yok.

İnş. bunda olmaz.

Hafta sonu bişeyler alıyım kafamdaki soru işaretleri de aldıkça gider diye başladık bizde bi yerlerden.Dediğin gibi yenidoğan hiç bakmadım,hastane çıkışları o dönemi idare eder diye düşündüm.Bikaç tane de 0-3 ay tek alt tek üst aldım ama valla ben cesaret edemeyip uuzun kollu aldım.Ankarada yaşıyoruz,yine de soğuk olur diye düşündüm bebiş için,hala tereddütlerim var tabi ama satıcılarda kısa kollu şeyler almanıza gerek yok diyince ''hımm'' dedim :))
Çok sıcaklarsa çocuğum kısa kollu zıbınlar falan da evde idare eder herhalde :)
Yanlız az önce internetten bişeylere bakarken bedenler hakkında kafam karıştı bi araştırıyım dedim,çoğu tecrübeli anne 0-3 aylıklar 1 ay ancak kullanılıyor,6-9 lar en ideali demişler yine kafaam karıştı.En iyisi abartmadan 6-9 aya kadar birkaç tane almak ya da son ayı bekleyip kilosunu garantilemek sanırım. Allah kucağımıza aldırsın inşallah hayırlısıyla canım,sağol cevabın için :)

Şu kilo ne kadar önemliymiş ya.

7 Kilo aldım sanki 20 kilo almış gibi ağır hissediyorum kendimi.
Aynı durumdayiz...

60 oldum kiloyu takmiyorum çünkü hamilelik bu illa ki alınıyor yapılacak bir sey yok da...agir geliyor insana gerçekten..
Rabbim kilolu insanların yardımcısi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…