- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.921
valla oglusla bizi soracak olursan oglus iyi cok sukur fakat ben iyi degilim acillerde.gecti gece idrarda enfeksyn varms agridan oldum btm gece dayanamadm en sonunda hastaneye gttm asiri derecede enfksyn ckti doktor bobreklere sicrams olmasndan suphelendi ama biz acil oldgmz icin bisey yapamayz urolojiye gt.dedi bnde eve gldm verdigi ilaca basladm gcmzse giderim artikk aman basini sisirdimmHoşbulduk canım.
Nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım fazla.
İnslh yüksek çıkmaz cnm insilüne gerek kalmasın seni korkutmak istemem ama iyi birşey değil hamileliktede riskli insilün bizide haberdar et mutlaka bol su iç suyu içinde şekerin düşmesinede yardımcı olurHerkese merhabaaa
Hafta içi geldi ne güzel şenlenmiş burası, okudum geçmişi şimdi sıkıntı yaşayanlara gecmiş olsun,
Biz seker yüzünden verilen diyetimizin 5.günündeyiz. Bazen çok zorlanıyorum
Ne güzel bişeymiş insanın istediği seyi istediği saatte yemesi
Umarım çarşamba günü kontrolde düşmüş olur da insilüne gerek kalmaz.
Bebeğin Suyuda normal seviyelere gelir inşallah
Crp 59 yaziyor lokositte ++++ sole 4 tane arti var pek anlamyrm bilemesm cokmu kotu durumdayim :-/Anladım canım benim durum değişik o zaman seninkiyle
olmaz mi:)hosgeldinizz:)Biz geldik...
Yer var mı? malum şişkoyuz artık.
Şekerin kaç çıktı canım.
İnş. diyet işe yarar da insilüne gerek kalmaz.
valla oglusla bizi soracak olursan oglus iyi cok sukur fakat ben iyi degilim acillerde.gecti gece idrarda enfeksyn varms agridan oldum btm gece dayanamadm en sonunda hastaneye gttm asiri derecede enfksyn ckti doktor bobreklere sicrams olmasndan suphelendi ama biz acil oldgmz icin bisey yapamayz urolojiye gt.dedi bnde eve gldm verdigi ilaca basladm gcmzse giderim artikk aman basini sisirdimm
Siz nasilsinizz ?
hosgeldin cnmHerkese merhabaaa
Hafta içi geldi ne güzel şenlenmiş burası, okudum geçmişi şimdi sıkıntı yaşayanlara gecmiş olsun,
Biz seker yüzünden verilen diyetimizin 5.günündeyiz. Bazen çok zorlanıyorum
Ne güzel bişeymiş insanın istediği seyi istediği saatte yemesi
Umarım çarşamba günü kontrolde düşmüş olur da insilüne gerek kalmaz.
Bebeğin Suyuda normal seviyelere gelir inşallah
Baktimda o dedigiz seye 59 yaziyor
inş guzel haberler alirsin annesi
İnslh yüksek çıkmaz cnm insilüne gerek kalmasın seni korkutmak istemem ama iyi birşey değil hamileliktede riskli insilün bizide haberdar et mutlaka bol su iç suyu içinde şekerin düşmesinede yardımcı olur
İnşallah canım, inşallaahh
Şekerim önce 50'lik yaptık 180 çıktı, 2 gün sonra 100'lük yaptık oda 200'ün üstünde çıktı.
Doktorumda sasırdı, bizde çünkü pek tatlı tüketmiyorum cayı bile sekerisz içiyorum.,
Bünyem hamilelikte sekeri yakamışıyormuş.
Şekerin yüksekliğine bağlı olarakta suyum normalden biraz fazla çıktı, çook canım sıkkın o yüzden.
Carşamba 50'lik tekrarlanacak test, eğer düşüs varsa diyetle devam edicem artık yoksa insüline başlanacak...
Umarım diyetin faydası olur.
Randevu alicam da babama geldm bir uku gun babmda kalicam eve dondgmde kndi doktruma giderim artikGeçmiş olsun canım.
Keşke ilaç içmene rağmen gitseydin. İçin rahat ederdi.
benimle aynı durumun canım bol su iç yediklerine dikkat et zaten ilaçda kullanıyorsun Allah'ın izniyle sağsalim alırız bebişlerimiziCrp 59 yaziyor lokositte ++++ sole 4 tane arti var pek anlamyrm bilemesm cokmu kotu durumdayim :-/
İnşaAllah guzel sonuçlar alacaksin canim...diyet işe yarar...İnşallah canım, inşallaahh
Şekerim önce 50'lik yaptık 180 çıktı, 2 gün sonra 100'lük yaptık oda 200'ün üstünde çıktı.
Doktorumda sasırdı, bizde çünkü pek tatlı tüketmiyorum cayı bile sekerisz içiyorum.,
Bünyem hamilelikte sekeri yakamıyormuş.
Şekerin yüksekliğine bağlı olarakta suyum normalden biraz fazla çıktı, çook canım sıkkın o yüzden.
Carşamba 50'lik tekrarlanacak test, eğer düşüs varsa diyetle devam edicem artık yoksa insüline başlanacak...
Umarım diyetin faydası olur.
Karnimda agri olmadi sag bobregimin o taraflarda agri yapti bana . Enfeksynun bobrege scrams olablcegnden suphelndi urolojiye yonlndrdi de erkn dogm la ilgili bahstmediYeni gördüm mesajını karnında ağrı oluyorum seninde?benim göbek deliğimin sol tarafında sancı oluyor eğer düşmezse erken doğum riskin var dedi drm sana böyle bişey dedilermi?
hosgeldin cnm
aman dikkat et diyetine gereken neyse yap
her sey yolunda gider ins.
Gerçekten yüksek çıkmış canım. Ama sıkma canını diyetle düzelmiştir inş.
cnm yaza geldiği için çok uzun fazla uzun kolluya gerek yok kırkı çıkana kadar uzun kollu zıbın tulum patikli alt giyer sonra kısa kollu kolsuz çıtçıtlı body giyer eldiven bere ilk zamanlar kullanılır yazın gerek yok ben bi iki tane kısa kollu şort tulum aldım yenidoğan çok fazla tercih etme 0-3 al 3-6 nasıl olur kilosunu tam kestiremediğim için bi kaç bişe beğendim bi kaç bişe aldım o zaman çıkar alırım
İnş canim yaaaBe
benimle aynı durumun canım bol su iç yediklerine dikkat et zaten ilaçda kullanıyorsun Allah'ın izniyle sağsalim alırız bebişlerimizi
Aynı durumdayiz...Şu kilo ne kadar önemliymiş ya.
7 Kilo aldım sanki 20 kilo almış gibi ağır hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?