- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.941
Aynı durumdayiz...
60 oldum kiloyu takmiyorum çünkü hamilelik bu illa ki alınıyor yapılacak bir sey yok da...agir geliyor insana gerçekten..
Rabbim kilolu insanların yardımcısi olsun...
Merhaba kizlar.
Annemlerin yanindaydim 1 aydir.
Nasilsiniz ???
Bebegimin beynindeki kist kaybolmus coooook sükür.
Cumartesi doktora gittik 1 kilo 100 gramdik ama doktorum cok iri bebek olmicak seker yuklemesi yapmicaz dedi.
Ve birde haraketleri cok az diyince kilosu az ondan dedi.
Bence gayet normal kilosu neden hep oyle dedi anlam veremedm ve sinir oldm
Ve bebegim ters duruyomus bu gidisle sezeryan olur dedi . Bu haftadaki durusun ne onemi varki belkiii donucek.
Herneyse dün oglum doktorun bu lafi uzerine hiiiiic durmadi normalde gunde 1 kere hissederdm dun butun gun tekmeledi.
Cok sukur .
Bebek arabamiz hazir
Besigimiz alindi
Bu arada mothercare de fena indirim var
Besikler 300 ile 500 tl arasi ve cok guzeller
Kiyafetlerimiz hepsi hazirrrr
Ivir zivirlarimiz kaldi
Sorma canım bende hergun ayni şeyi diyorum gecermi bu günler diye...gunaydin canim. Gecmis olsunn yaa bu hastaliklar hic bitmiyornbiri bitiyor biri basliyor gecermi 3 ayy :-(
Sorma canım bende hergun ayni şeyi diyorum gecermi bu günler diye...
Aslında üst üste de icmedim antibiyotiği içtim bi 15 dk sonra progestani içtim ama anlamadım ...Tatlimnilaclari ust uste mi ictin neyaptin
Geçmiş olsun canim.bu son 3 ay herkes e geçmiyor sanırım..şekeri de sıkıntı etme azıcık yediklerimize dikkat edicez..bu minikler çok kilo almamızı istemiyorlar sanırım:)
Masallah kizina 1 kiloya ulasmis canim :)) nihayet esinle birlikte olacaksin. Cok sevindim senin adinaMerhaba annislerrrrhastaneden çıktım şimdi. Bebeğim 1 kiloya ulasmis sonunda boyu sa 36 cm :) okadar dert ediyordum kilosu az diye:)maşallah atak yapmış dedi doktor. Rapor da aldım doğum izni başlar sonra da. Artık evimde olacağım sık sık ugrarim buraya :)
Hafta sonu bişeyler alıyım kafamdaki soru işaretleri de aldıkça gider diye başladık bizde bi yerlerden.Dediğin gibi yenidoğan hiç bakmadım,hastane çıkışları o dönemi idare eder diye düşündüm.Bikaç tane de 0-3 ay tek alt tek üst aldım ama valla ben cesaret edemeyip uuzun kollu aldım.Ankarada yaşıyoruz,yine de soğuk olur diye düşündüm bebiş için,hala tereddütlerim var tabi ama satıcılarda kısa kollu şeyler almanıza gerek yok diyince ''hımm'' dedim :))
Çok sıcaklarsa çocuğum kısa kollu zıbınlar falan da evde idare eder herhalde :)
Yanlız az önce internetten bişeylere bakarken bedenler hakkında kafam karıştı bi araştırıyım dedim,çoğu tecrübeli anne 0-3 aylıklar 1 ay ancak kullanılıyor,6-9 lar en ideali demişler yine kafaam karıştı.En iyisi abartmadan 6-9 aya kadar birkaç tane almak ya da son ayı bekleyip kilosunu garantilemek sanırım. Allah kucağımıza aldırsın inşallah hayırlısıyla canım,sağol cevabın için :)
İnşaAllah guzel sonuçlar alacaksin canim...diyet işe yarar...
Rabbim yardımcın olsun , hep iyi düşünmeye çalış ...
Benimde 50 lik yükelme ile şekerim 108 çıktı.
Ama bende de gebelik tansiyonu çıkıyor.
İlk doğumumda çıkmıştı.
Bunda da sıkı takipteyim.
Şimdilik idrara sıçrayan birşey yok.
İnş. bunda olmaz.
Canim bende tasinacagim ama firsatim yok maalesefah ayni beni anlatmissin gece uyaniyorum geri uyumakta zorlaniyorum nasil yapicam diye düsünmekten..
ayni durumdayiz herseyini aldik çok sukur, simdi magazada bekliyor mobilyasi falan :)
Allah yardimcisi olsun hepimizinde insallah
Canim sanirim biraz yuksek cikmis. Doktorun daha iyi bilir tabi. Diyetle duzeliyor zatenkızlaer şeker sonuşlarım çıktı
galiba yuksek çıktı şimdi doktorumdan haber beklıyorum.
0. dakika : 87,
60. dakika: 178,
120. dakika : 156 çıkmış. nolcak şimdik(
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim.Herkese merhabaaa
Hafta içi geldi ne güzel şenlenmiş burası, okudum geçmişi şimdi sıkıntı yaşayanlara gecmiş olsun,
Biz seker yüzünden verilen diyetimizin 5.günündeyiz. Bazen çok zorlanıyorum
Ne güzel bişeymiş insanın istediği seyi istediği saatte yemesi
Umarım çarşamba günü kontrolde düşmüş olur da insilüne gerek kalmaz.
Bebeğin Suyuda normal seviyelere gelir inşallah
Tatlimm alt acmanin falan linkini gondersene benimde ihtiyacim varda seecemiyorummmbende şimdi yawruma alışveriş yaptım butik bebeden kızlar
eksiğimiz olan havlusunu altaçmasını ve bitanede patik aldım :) Allah ım inşallah giydirmek nasip eder.
hastane valizinizi hazırladınızmı canlar ? sanırım artık hazır olması lazım..bende eksikleri yavaş yavaş alıyorum bakalım 2 haftaya kadar tamamlarım inşallah..
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim.Herkese merhabaaa
Hafta içi geldi ne güzel şenlenmiş burası, okudum geçmişi şimdi sıkıntı yaşayanlara gecmiş olsun,
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim.
Canim insallah diyetle gecer insuline gerek kalmaz kan sukandirici igne kullaniyodun dimi insallah insuline gerek yoktur oda igne ya.İnşallah canım, inşallaahh
Şekerim önce 50'lik yaptık 180 çıktı, 2 gün sonra 100'lük yaptık oda 200'ün üstünde çıktı.
Doktorumda sasırdı, bizde çünkü pek tatlı tüketmiyorum cayı bile sekerisz içiyorum.,
Bünyem hamilelikte sekeri yakamıyormuş.
Şekerin yüksekliğine bağlı olarakta suyum normalden biraz fazla çıktı, çook canım sıkkın o yüzden.
Carşamba 50'lik tekrarlanacak test, eğer düşüs varsa diyetle devam edicem artık yoksa insüline başlanacak...
Umarım diyetin faydası olur.
Bazen ben de cok zorlaniyorum diyette kendimi cok kotu hissediyorum ac kaldikca[/QUOTE]Bazen OTE="Rain60, post: 39844323, member: 532495"]Herkese merhabaaa
Canim+lar sanirim +4 oluyo yok benim de oleydi 2 kutu antibiyotige ragmen +3 simdi de crp yi bilmiyom ya sonuclarimi bulayim da bakayimevet lokosit ++++ yaziyor crp 59 cokmu kotu durum bn anlamyrmda pek ?
Canim insallah diyetle gecer insuline gerek kalmaz kan sukandirici igne kullaniyodun dimi insallah insuline gerek yoktur oda igne ya.
Bende kan sulandirici igne kullaniyorum nasil vuruyosam cok kanatmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?