2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kizlar.
Annemlerin yanindaydim 1 aydir.
Nasilsiniz ???
Bebegimin beynindeki kist kaybolmus coooook sükür.
Cumartesi doktora gittik 1 kilo 100 gramdik ama doktorum cok iri bebek olmicak seker yuklemesi yapmicaz dedi.
Ve birde haraketleri cok az diyince kilosu az ondan dedi.
Bence gayet normal kilosu neden hep oyle dedi anlam veremedm ve sinir oldm
Ve bebegim ters duruyomus bu gidisle sezeryan olur dedi . Bu haftadaki durusun ne onemi varki belkiii donucek.
Herneyse dün oglum doktorun bu lafi uzerine hiiiiic durmadi normalde gunde 1 kere hissederdm dun butun gun tekmeledi.
Cok sukur .

Bebek arabamiz hazir
Besigimiz alindi
Bu arada mothercare de fena indirim var
Besikler 300 ile 500 tl arasi ve cok guzeller
Kiyafetlerimiz hepsi hazirrrr
Ivir zivirlarimiz kaldi

Aynı durumdayiz...

60 oldum kiloyu takmiyorum çünkü hamilelik bu illa ki alınıyor yapılacak bir sey yok da...agir geliyor insana gerçekten..
Rabbim kilolu insanların yardımcısi olsun...

Değil mi ya, hamal gibi hissetmeye başladım kendimi.

Ağır geliyor 7 kilo bile, kendimi top gibi hissediyorum.

Ne güzel haberlerle gelmişsin.

Bebeğinin beynindeki kistin geçmesine çok sevindim.

Doktorun en iyisini bilir ama bence kilosu çoook normal.

Geçmiş olsun canim.bu son 3 ay herkes e geçmiyor sanırım..şekeri de sıkıntı etme azıcık yediklerimize dikkat edicez..bu minikler çok kilo almamızı istemiyorlar sanırım:)

cnm doktorum dıyetısyene yonlendırdı. bide kaç şekerimi ölçmeye yarayan bı alet vericeklermiş bana. az yuksek çıkmış benım. bişi olmaz merak etme dedı. moralım bozuldu tabii biraz.

Masallah kizina 1 kiloya ulasmis canim :)) nihayet esinle birlikte olacaksin. Cok sevindim senin adina

ankara soğuk olur uzun kollu şart ben adanadayım yazın yanıyo burası onun için sadece ilk 1 ayı çıkaracak kadar uzun kolluları var sonra cıbıldak cıbıldak gezer sıcakta bebek kilolu doğarsa 0-3 aylıklar hemen hemen 1 ay kullanılıyo 6-9 büyük gelir bakmak gerek işte doğum sonrası alışveriş gerekiyo çok almamak gerek ilerki ayları

İnşaAllah guzel sonuçlar alacaksin canim...diyet işe yarar...
Rabbim yardımcın olsun , hep iyi düşünmeye çalış ...

Sağol canım, inaşşşahhh, umarım kucağımıza alırız sağlıcakla...

Dikkat et kendine canım, inşallah sıkıntı olmadan alacaksın kucağına...

ah ayni beni anlatmissin gece uyaniyorum geri uyumakta zorlaniyorum nasil yapicam diye düsünmekten..
ayni durumdayiz herseyini aldik çok sukur, simdi magazada bekliyor mobilyasi falan :)
Allah yardimcisi olsun hepimizinde insallah
Canim bende tasinacagim ama firsatim yok maalesef iki hafta daha tatil olmadan calisacagim. 15 gun sonra kismetse artik. Boyasi yapildi, elektrik,su, dogalgaz acildi. Temizlenip, benim tasinmam kaldi. Insallah tasiniriz bir an once.
kızlaer şeker sonuşlarım çıktı
galiba yuksek çıktı şimdi doktorumdan haber beklıyorum.
0. dakika : 87,
60. dakika: 178,
120. dakika : 156 çıkmış. nolcak şimdik (
Canim sanirim biraz yuksek cikmis. Doktorun daha iyi bilir tabi. Diyetle duzeliyor zaten

Insallah guzel haberlerle gelirsin canim.

Tatlimm alt acmanin falan linkini gondersene benimde ihtiyacim varda seecemiyorummm

Insallah guzel haberlerle gelirsin canim.

Bazen OTE="Rain60, post: 39844323, member: 532495"]Herkese merhabaaa
Hafta içi geldi ne güzel şenlenmiş burası, okudum geçmişi şimdi sıkıntı yaşayanlara gecmiş olsun,

Biz seker yüzünden verilen diyetimizin 5.günündeyiz. Bazen çok zorlanıyorum
Ne güzel bişeymiş insanın istediği seyi istediği saatte yemesi

Umarım çarşamba günü kontrolde düşmüş olur da insilüne gerek kalmaz.
Bebeğin Suyuda normal seviyelere gelir inşallah

[/QUOTE]
Bazen ben de cok zorlaniyorum diyette kendimi cok kotu hissediyorum ac kaldikca

Canim insallah diyetle gecer insuline gerek kalmaz kan sukandirici igne kullaniyodun dimi insallah insuline gerek yoktur oda igne ya.
Bende kan sulandirici igne kullaniyorum nasil vuruyosam cok kanatmaya basladim

Bazen ben de cok zorlaniyorum diyette kendimi cok kotu hissediyorum ac kaldikca[/QUOTE]

Cok aç kalmıyorum ben ama canımın istediği şeyi istediğim kadar yiyemiyorum o zorluyor, sofradan kendimi kazıyarak kaldırıyom vala

Canim insallah diyetle gecer insuline gerek kalmaz kan sukandirici igne kullaniyodun dimi insallah insuline gerek yoktur oda igne ya.
Bende kan sulandirici igne kullaniyorum nasil vuruyosam cok kanatmaya basladim

evet canım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, o yüzden bide insülin iğnesi kullanmaktan çook korkuyorum İnşallah gerek kalmaz canım.

Göbeğimiz gerildiği için kanama oluyordur diye düşünüyorum kuzum, benimde oluyor bazen hiç olmazdı.
Bazen ilaçta geri geliyor, iğne yapar yapmaz parmağımı 1 dk.falan bastırıyorum oraya, hem ilacın çıkmasını hem kanamasını önlüyorum böyle.
Eskiden çok morarırdı şimdi hiç morarmıyor ama. Oda ayrı bi gariplik...

Ben halen karından devam ediyorum, doktorum sıkıntı olmaz dedi
Sen nerden devam ediyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…