2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende karindan devam ediyorum
Morartiyodum onceden o gecti artik ama kanatmaya basladim 2 gundur
Minik minik kaniyo pecete koyuyirum artik.
Bende senin dedigin gibi yapiyim ilac bendede bazen geri geliyo azda olsa
Bastirayim dedigin gibi canim
Carsamba kontrolum var sorucam doktora gebeligin sonuna kadar gobekten bi sakinca yoksa devam ederim bacak kol aciyomus.
Bide doktorum dogurana kadar igneyi kullanicaz dedi seninki bisey dedimi su haftada birak falan diye canimm

evet lokosit ++++ yaziyor crp 59 cokmu kotu durum bn anlamyrmda pek ?

Fazla canım ya çok su iç kusana kadar iç valla ne diyim allah yardım etsin ağrı da yapar bol bol dinlen çişini asla tutma saat başı gelmese de git tuvalete. Günlük ped asla kullanma çamaşırını da sürekli değiştir kuru kalsın orası mutlaka ilaç vermeleri lazım ama.

Antibiyotik verdi doktor . Offf agri yapmazmiii o bicim bi agri yapiyoo dayanamiyorm otrup aglyrm resmen usandim dyrm oysunlar surayiii ne varsa cikartsnlar icerden rahatlym o derecee sag bobrek tarafndaa agri var ama heralde enfeksyn bobreklerede sicradi urolojiye goruncem bakalm ins kurtulurum

Yeni gördüm mesajını karnında ağrı oluyorum seninde?benim göbek deliğimin sol tarafında sancı oluyor eğer düşmezse erken doğum riskin var dedi drm sana böyle bişey dedilermi?
Bana da dedi ya erken dogum diye ama bana rahim duvarin incelmis Dedi ayni durumdaki bir arkadasim 37haftalik dogum yapti

Su içmedin mi neden oluyormuş ilişki de yasak olmalı çok dikkat et ilacı ihmal etme olur mu.

hadi yaaa antibiyotgndemi faydasi yokk bu 3 cu icisim agrim resmen yok denecek kadar azaldi bnde geciyor diyee seviniyorumm :-(
Yok canimm hayir faydasi oluyo ama bnm antibiyotikten 15gun sonra tekrarladi 2 kutu ictim 2 Seferdir ayni sekilde tekrarladi ama sende oyle olacak diye bse Yok insallah tekrarlamaz canim

Yok canimm hayir faydasi oluyo ama bnm antibiyotikten 15gun sonra tekrarladi 2 kutu ictim 2 Seferdir ayni sekilde tekrarladi ama sende oyle olacak diye bse Yok insallah tekrarlamaz canim
Benim de tekrarlyr ama 1 senede bir gecen sene balayinda tekrarladi balayini hastanede serumlarla otel odalarinda yatakta gecirdimm gulsm mi aglasam mi :/

Yok ben cok fazla su icen bir insan deglm smdi bile zorla icyrm fazla ictgm zaman afedersn ksyrm . Ama iliski yasak demedi banaa allah allahh :-/

Korkutmak istemem ama erken doğum yaptırıyor enfeksiyon öyle bir risk olunca ilişki doğumu tetikliyor. Sen kussan da iç canım suyu ayran iç mesela ama susuz olmuyor maalesef lokma lokma iç suyu birden kafana dikersen kusturur.

cnm benım de şeker yüksek çıktı bıraz. 75 lik yaptırmıştım ben. diyet vericeklermiş diyetisyene gidicem. çok sıkı mı bu dıyet zor mu?

Benim de tekrarlyr ama 1 senede bir gecen sene balayinda tekrarladi balayini hastanede serumlarla otel odalarinda yatakta gecirdimm gulsm mi aglasam mi :/
:)) canim ben ilk defa hamilelikte enfeksiyon gecirdim ins tekrarlamaz seninki canim tekrarla tahlillerini senin balayi olayina koptum buarada: )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…