2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de iğne oluyorum ama kanama yok henüz, yalnız iyice hassas oldu artık heryer delik deşik olunca karnımdan devam...

saol canm yaa dedigin gbi yapyrm yudum yudum iciyrm iki satte 1 bucuk ltre ismisim agri gcsin die braz fazla abarttm heralde

Benim doktorum, doğumdan sonrada bir süre devam dedi2-3 hafta vücud alışıncaya kadar.

:)) canim ben ilk defa hamilelikte enfeksiyon gecirdim ins tekrarlamaz seninki canim tekrarla tahlillerini senin balayi olayina koptum buarada: )))
Sormaa kanda idrarda enfeksyn ciktii atesler icindeym yatyrm surekli.cikartyrm yataktan kalkamyrm yaa bide benimkidee hastalanmazmi ikimzdee dustk yataklara oda kalkamyr bndee ee antalyadayz tandk kmsede yokk en sonunda otel sahibi gotrmstu ikimizide hastaneyee

Benim doktorum, doğumdan sonrada bir süre devam dedi2-3 hafta vücud alışıncaya kadar.
Bana dogum sonrasi icin bisey demedi ama doguma kadar devam dedi bakalim 0.4luk kullaniyorum ben dogum seklini de etkikemez dedi normal dogum yapabilirmisim:))

Ama ben hastacik oldum...
Iice indi bogazima
Batiyo aciyo sabaha kadar yutkunamadim ayol
Dr gittim antibiyotik verdi
Bide alerji ustune
Napalim sabretcez

Iice indi bogazima
Bide alerji ustune
Napalim sabretcez
Gecmis olsun canimmm . Bnde hastacik oldummm baya kotuyumm banada antbytk verdi . Aynen idare etcz baska yapcak bisi yok zatn

Iice indi bogazima
Bide alerji ustune
Napalim sabretcez
Gecmis olsun canimm
Yat dinlen bide alerjin varmis cabucak gecer insallah:))
Az kaldi sabredip mukafatlariniza kavusucaz insallah

oh ne güzel canim siz isleri bitirmissiniz bir tik daha önde sayilirsiniz yine :) temizlikte 2 gün alsa bi tasinmaniz kalir.. Bu arada karton yapmaya basla sen simdiden..
Ben basladim 1 aydir haftasonlari 3-5 karton yapmaya calisiyorum..
Bugun kisliklarimdan giymediklerimi yikicam kuruyunca onlarida koyarim.. hergün yapamasamda ara ara yapiyorum iste kendi halimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…