2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya kizlar kafama bisey takildinsizede sorup danismak istedim acaba soda hamilelikte zararlimi az bisey arastirdim ama kimi zararli kimi zararsiz diyorr hangisine inanmaliyim acaba ?

Ya kizlar kafama bisey takildinsizede sorup danismak istedim acaba soda hamilelikte zararlimi az bisey arastirdim ama kimi zararli kimi zararsiz diyorr hangisine inanmaliyim acaba ?

Doktorum bana günde bir şişe mutlaka tüket demişti. Ama içemiyorum ben canım.

Gecmis olsun canimmm . Bnde hastacik oldummm baya kotuyumm banada antbytk verdi . Aynen idare etcz baska yapcak bisi yok zatn

Gecmis olsun canimm
Yat dinlen bide alerjin varmis cabucak gecer insallah:))
Az kaldi sabredip mukafatlariniza kavusucaz insallah

Geçmiş olsun canım.

oyy geçmis olsun tez zamanda
ALLAH razı olsun kizlar

Guzele benziyor ama tam nett anlayamadm nasl oldgnu :))

Aziz Bebe 10054 Hastane Çıkış 10lu Set
  • Pamuklu kumaştan üretilmiştir.
  • Kanserojen madde içermez.
  • Antialerjiktir.
  • Antibakteriyel özelliğe sahiptir.
  • Üretiminde bebeğinizin sağlığına zarar vermeyecek malzemeler kullanılmıştır.
  • 10 parçadan oluşmaktadır.
Paket İçeriği:
  1. Battaniye
  2. Tulum
  3. Pijama Üst
  4. Pijama Alt
  5. Şapka
  6. Mama Önlüğü
  7. İç Zıbın
  8. Çıtçıtlı Body
  9. Çorap
  10. Eldiven olmak üzere 10 parçadan oluşmaktadır.

cnm benım de şeker yüksek çıktı bıraz. 75 lik yaptırmıştım ben. diyet vericeklermiş diyetisyene gidicem. çok sıkı mı bu dıyet zor mu?
Bende bugün yaptırdım şeker yüklemesi 50gr sonuç 122 çıktı haftaiçi göstercem doktora bakalım inş 75gr istemez.

Eklentiler

• DSC_2730.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 76
Hmmm guzelms iyi yapmssn almakla

Kizlar
Her hafta dondugunde farkediyorum
Benim hafta pazar gunleri tamlaniyor mesela bidigimin hareket kabiliyetleri degisiyor mesela
Gelistiritor tosuncuk kendini masaallah
Dun aksamustunden gece 2 ye kadar hic durmadi ne hareketler simarikliklar yapti
Bide fener macinda o mac seslerine ne goller atti mubarek sanki statda mac izliyor
Evdekileri senlendirdi Veled
Koca adam oluyorlar artik
Kollar peppikler gelisiyor bebislerimizin anneleri
Kaslari gucleniyor tabi kilo da aliyorlar
Ciglik ata ata bi hal oldum dun hoplatio beni daha cok hosuna gidio veledin ayol
Masaallah kuzulara

Maşallah oğluna.

Benim zilli kızımda acayip hareketli bazen gece uykumdan bile uyandırdığı oluyor.

Gün içinde daha sakin.

Canim insallah diyetle gecer insuline gerek kalmaz kan sukandirici igne kullaniyodun dimi insallah insuline gerek yoktur oda igne ya.
Bende kan sulandirici igne kullaniyorum nasil vuruyosam cok kanatmaya basladim

canım ben göbekten dik şekilde vuruyorum ama yavaş yavaş ilacı boşaltıyorum ki morarma yapmasın ayrıca doktor istediğim kadar göbekten devam edebileceğimi söyledi

Masallah bebeginee :)) benim haftada pazar gunleri tamamlaniyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…