2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canm vallaa daha o bez iislak havlu isine giremwdim fakat uygun gibi bende alabilirsn. Ben primanin urunlerini kullanmayi düşünüyorum zaten

allahım haftada 1 e razıyım..ayda 1 yada 5 haftada 1 felan bizimki..ve benim ısrarımla...sinirim bozuluyor sadece, küsüp gidiyorum öbür odaya..

Benim esim bana oyle bir sey soylemiyor ki kaldi ki ben ona son aya kadar sıkıntı yok demistim. ama karnimdan dolayi korkuyor olabilir o da cunku uzerimi falan degistirirken hep göbeğime bakiyor. Neyse artik bende akisina bırakacağım.

Insallah canim. Malum benim kilo aldı basini gidiyor kalca gobek basen her yerden...

allahım haftada 1 e razıyım..ayda 1 yada 5 haftada 1 felan bizimki..ve benim ısrarımla...sinirim bozuluyor sadece, küsüp gidiyorum öbür odaya..
Ayy cnm bosver yaa 6 aydir kardes kardes uyuyoruzzz:) zor mu tabiki zorrr ama bebege zerre zarar gelme ihtimali bile bizi deli ediyor ztn. Gebelik riskli olunca boyle oluyor. Bebegimizi saglicakla kucagimiza alalimda 2 yil boyle olsak da olur diyor canim benim yaa erkek icin daha zordur bu durum tabii ki

Kizlar dogum kontrol yontemleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Ebe bana biraz bilgi verdi gecenlerde. Hap ve aylik igneyi kullanamiyormusuz emzirirken. 3 aylık iğne olabiliyormus. O da hormonlara cok zarar veriyor sanirim birakinca hemen gebelik olusmuyormus. Spiral düşünüyorum ben ama. Sizin fikirleriniz neler.

ben oğlumda hep sebamed ürünleri kullandım şampuan pişik kremi falan bayada iyi idi kızımda da ondan alacağım bilginiz olsun kızlar...

bu arada ıslak mendil almak istiyorsanız uni baybinin yeni doğan ıslak mendillerini önere bilirim pişik yapmıyor en azından benimkinde yapmamıştı n11'de 12 paket halinde satılıyor ben onlardan alacağım

6
bende ayni durumdayim keske uyuya kalsada benden once kurtulsam diyorum ins dogumdan snra duzelrz gerci ben sorunlym heralde hamile deglkende cok istemyrdm kocami cok seviyorum ama o mevzu bana gereksz geliyor esimde yasima bagliyor ilerde daha cok isteklernrsn falan diyor ama ne bilim

selam canim

masallah masallah minigine, gözleri açik mi ne?
kilosu boyu çok güzel kocaman masallah

Selam kizlar hizlica geçmise bakabildim azcik

iliskiden bahsetmissiniz
malesef bize yasaklandi artik 8 ay bitene kadar
çok sukur bastan beri sorun olmuyordu ama bulantilardan çok nadirdi ilk haftalar..
tam bulantilar gitti, gögüslerim hassaslasti bu seferde huylaniyorum el degdiremiyorum bu aralar
butun bunlara ragmen haftada 1 yada 2 oluyordu
ben kendimi çirkin hissetmeye basladim kilolarla, dogum yaptiktan sonrasi için simdiden düsünüyorum nasil bi programla kilo verecegimi spor sart sıkılasmak için insallah yapabiliriz

Kac yasindasinnki canim ennkucuk bendim burada galiba heheh

Aynen canim emzirebiliriz insallah da o da cok kilo verdiriyormus. Az da yersek olur bu is :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…