2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar, lohusa geceliği pijaması için hangi siteler bakıyorsunuz? artık düşünmeye başlamam gerekir...:)

Yardim ancak annem gelince olur canim ben temizlik icin de kendim yapamam diye dusunuyorum annem gelmeden bi sirket mi olur artik da cagiririm eve diye dusunuyorum.. Bakalim hayirlisi.

Kizlar sizin hazirliklari okuydukcca tembelligim suratima tokat gibi carpiyor. Ama 6 gun calis aksam 6 da ewe gel hicbirseye dermanim we gucum yok. Gözumde hersey buyuyor.

Bence eksik yok fazlasi var canim gayet guzel cantan

Mide yankatagorisi.sadece ulke cekmis biri olarak soyleyebilirimki gaviskon surup reni doo dan daha cok iseyariyor kizlar ben hamileligimin basindan beri yaşıyorum bu sorunu
dogru diyosun hastanede gaviscon verdiler cok ii geldi ama dr.um ilk rennie verdi diye sanki gaviscondan daha masum gibi hissettim psikolojik olarak:)))[/QUOTE]
Canim icerigini okudun mu gaviscon a katogorisi reniii do b katagorisi.sadece ulkemizde renii cok eskiden brfi bilinir populerdir.benim esimde dr ve ben rahatlikla kullaniuotum ikisi de kana kafismiyormus

Dustugum gun benimki daha bi harektlenmisti hatta korktu bebidim fiye gulmustum.doktor bana direk bebege bisey olmamistir oiyidir sende bisey yokdemi demisti

Kızlar ya bi tane gecelik beğendim. Ama pembesi çok güzel mavisi yok. Bebeğim erkek. Sizce krem rengi mi alayım yoksa başka bi model mi bakayım. pembeyi alsam olur mu

Iyi de sen kizsin pembe olur:)) mavi sart degil ki pembede olur
Canim olurmu hic almila000 hakli kiz anneleri pembe, erkek anneleri mavi giyer genelde. Cevremde ve hastanelerde gordugum kdriyla geneli bu mantiga gore hareket ediyor. Anne tabiki kiz, pembe kiz rengi tmm ama lohusa geceligi renginin mantigi genelde bebegin cinsiyetini on plana cikarmak icin ona gore giyilir :)))))) tabi yinede tercih meselesi

Kizlar sizin hazirliklari okuydukcca tembelligim suratima tokat gibi carpiyor. Ama 6 gun calis aksam 6 da ewe gel hicbirseye dermanim we gucum yok. Gözumde hersey buyuyor.
Aynen cnm calisan biri icin zor oluyor bnmde surekli aklimda ama bi turlu popomu kaldirip baslamiyorum aslinda bebegin cogu seyi hazir yikanicak ama erkenmi gecmi karar veremedim 10 hafta var normal sartlara gore

Aynen cnm calisan biri icin zor oluyor bnmde surekli aklimda ama bi turlu popomu kaldirip baslamiyorum aslinda bebegin cogu seyi hazir yikanicak ama erkenmi gecmi karar veremedim 10 hafta var normal sartlara gore

Ewet cok bisey almadim ama aldiklarim yikanacak utulenecek , cogu seyi dogdukdan sonra ihtiyaca gore almayi dusunuyorum, ama burdaki hatunlar ne kadar hamarat hizli atik cewik yada biz totomuzun keyfine kalkdik

TE="PaytiPo, post: 40071743, member: 582258"]Ewet cok bisey almadim ama aldiklarim yikanacak utulenecek , cogu seyi dogdukdan sonra ihtiyaca gore almayi dusunuyorum, ama burdaki hatunlar ne kadar hamarat hizli atik cewik yada biz totomuzun keyfine kalkdik[/QUOTE]
Senden 1 tanesi daha var icini rahat tut bi de ben hic calusmiyorum.Ama 2-3 body disinda hic bi sey almadim hayla

Ewet cok bisey almadim ama aldiklarim yikanacak utulenecek , cogu seyi dogdukdan sonra ihtiyaca gore almayi dusunuyorum, ama burdaki hatunlar ne kadar hamarat hizli atik cewik yada biz totomuzun keyfine kalkdik

2 takim 10 lu hastane cikisimiz. (1i daha kargoda) 2 tane alt acma minderimiz var.
Cok fakir bizim oglan.

Ama isten eve gelmekten koltuga atlamaktan baska gucum yok.

cantalar hazirlanmaya baslamis masallah hamarat hatunlar
bizim erken dogum riskimiz var bide maral26 bn daha kizima hastane cikisi bile almadim elimi cabuk tutmam lazm artik.sen bitirdin hazirliklari emegine saglik
daha yikanicaklar,bebisin odasi,halisi,perdesi var cikip bakarim diye en azindan 34.haftayi bekliyrm ama bi anda gelmeye karar verirse minnosum cok hazirliksz yakalanicm.ins.zamaninda saglikla dogarda anneside geze geze alir :)

Senden 1 tanesi daha var icini rahat tut bi de ben hic calusmiyorum.Ama 2-3 body disinda hic bi sey almadim hayla[/QUOTE]

Allahin izni ile bebeklerimiz saglikla dogsun hepsi hallolur insallah kafaya takilcak seyler degil bunlar aslinda . Dinc saglikli enerji dolu bi hamilelimiz olmadi insallah bebisler sagsalim olurlar..

2 takim 10 lu hastane cikisimiz. (1i daha kargoda) 2 tane alt acma minderimiz var.
Cok fakir bizim oglan.

Ama isten eve gelmekten koltuga atlamaktan baska gucum yok.

Aynen canim programlanmis robot gibiyim kalk ise git gel yat bu kadar
Internette olmasa tamamen cibil kalcak bizim ogluslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…