2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Senden 1 tanesi daha var icini rahat tut bi de ben hic calusmiyorum.Ama 2-3 body disinda hic bi sey almadim hayla

Allahin izni ile bebeklerimiz saglikla dogsun hepsi hallolur insallah kafaya takilcak seyler degil bunlar aslinda . Dinc saglikli enerji dolu bi hamilelimiz olmadi insallah bebisler sagsalim olurlar..[/QUOTE]
Ay insallah zaten hamilelik yipratti beni iyice bebisler iyi olsun da gerisi bos yaz bebisleri nasil olsa dazla bi seye gerek yok

ben patiğin içine lavanta koydum hacı şerifdende ismi yazılı çikolata yaptırmayı düşünüyorum bitane hastaneye bitane mevlüt için bide eve..:)

bende o mantar kapakli siselerden alicam ins. ama icine kolonya koyucam
cikolatayida baya yenilebilen ustu baskililardan siparis edicem
sende siselere lavanta ya da kolonya koy kavanozlarada cikolata koy
kızlar ben o malzemeleri birmax.com dan getirttim malum dışarı cıkaamadıgımdan bi cesaret dedim getirteyim belki iyi olur cok uygun fiyatları havale ile para gönderiliyor.. 100 erli fln satılıyor toptancı.. bana parayı gönderdikten 2 gun sonra elime ulaştı.nazar boncukları biraz plastık dandik gibi :) ama cok uygun fiyat olunca olcagı bu :) patik üzerindede hiç belli olmadı bile

cok geçmiş olsun canımmm dışarda acaip bir virüs kol geziyor herkes hasta.. dikkat edelim aman .. öpüyorum seni ve güzel kızını :)

Doktor herseyi iyi dedi sukurler olsun. Ins en az 34e kadar da boyle gideriz hepimiz:)
cok sevindim canım benim seninde bebeğininde iyi olmasına :) kiloyu hiç dert etme zaten o ölçümler kesin değil.. sağlıklı olsun yeter sende bu arada beslenmene dikkat et.. ben bilmiyorum ölçümler dogrumuydu am 670 gr dı bende dert etmiştim sen gibi 10 gün boyunca ayran süt ceviz yumurta et et suyu muz cok iyi tükettim ve 10 gün sonunda bebeğim 970 gr.dı şok olduk :)

Masallahhhh tmm öyle yapayım ben de. Benimde dogum gunu m 10 mayis bu arada 88liyim:))

Dustugum gun benimki daha bi harektlenmisti hatta korktu bebidim fiye gulmustum.doktor bana direk bebege bisey olmamistir oiyidir sende bisey yokdemi demisti
umarım öyledir canım benimde ayağım ağrıyor hala onun dışında bi sıkıntı yok şu anda

İnsallah dedigin zaman olur ozaman canim senin sezerysn olacak ya belki istedigin tarih olur.
İnsallah dr un daha erken demez ama.
valla 38 i görmek inan benim içinde dr. içinde harika bişey olur...bnm rahatsızlığımdan serklajlı olup 38 . haftada doğum yapanlarda var.. bakalım dogacagı gün belli yazılı herşey Allah ın dediği olacak bize kalan dua etmek :)

canlarımmm benim diş etlerim felaket şişti yaa cok acıyor sert bişey yiyemiyorum ısıramıyorum .. tavsiyeniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…