2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu arada kızlar tam 54 kilo oldum inş kalan 2 aydada 2şer kilo alıp 14 kiloyla bitiririm olayı :))))

bana kilo demeyin dün sinirimden oturup ağladım yemiyorum nefsimi tutuyorum ama yine de şişiyorum yaa anlamdım gitti yesem ne olurum bilmem resimlerime baktım ne bel var ne göbek ne basen nasıl dönecem o halimeeee

Selam gobisli hatunlar evet 30.haftaya girmiş bulunuyorum bugün ama içim bi tuhaf dunki kontrolden sonra,kızımın kilosu canımı sıkıyor.annelik ne zormuş.sabahtan beri keçiboynuzu pekmezleri,kuru üzüm vs.ne bulursam yiyorum kanım az belki ondan beslenemiyor kızım diye.

Zaten herseyi kafaya takan bi tipim. Hamileliğimin geri kalanını zehir ederim artık kendime.kendimi suçlayip duruyorum.zaten kilolu hamile kaldim diye dikkat ettim hep pekmez kuru üzüm şekerli diye yemedim 4 kilo aldım. Bebeğim zayıf kaldı

bu arada kızlar tam 54 kilo oldum inş kalan 2 aydada 2şer kilo alıp 14 kiloyla bitiririm olayı :))))
uf uf ben 62 kilo olmuştum iki hafta falan öncesine kadar, 2 kilo geriledim 60ım şimdi ama hamile kaldığımda 47 kiloydum ya ama hiç de belli olmuyo anacım yaa bi göbişim var basket topu koymuşum gibi bacaklarım kollarım falan hep aynı düşün aynı pantolonları giyicem nerdeyse karın kısmı da uysa tamamım yani

Kaç kilo Bebeğin.

Merhaba güzel anneler,hepinize selamlar. En kötü rüyayı ben gördüm o zaman,sezaryen oluyordum rüyamda ama ameliyatı kız kardeşim yapıyor (bu arada kendisi planlama müdürü) sonra bebeğimi veriyorlar azıcık emziriyorum,geri alıyorlar gel bırak bebeği ameliyatta içinde ucu kırık çıta unuttuk diye,tövbe Allah'ım hayırlara çıkarsın.

kilolar verilir çekilen acılar geçer, mühim olan sağlıkla bebeklerimize kavuşmamız kızlar. bu kadar dert etmeyelim yani kendimize lüüütfeeennn peki ben merak ediyorum bebeklerinizin hareketleri ne alemde? benim tosun paşam karnımın sol tarafından fırlayıp çıkacak nerdeyse

Zaten olması gereken 1100 1300.dert edilecek birşey yok.gayet normalsiniz canım.allahım sağlık versin hepsine.boşuna üzme kendini
Canımı sıkan şey şu.15 gün önceki kontrolde tam 1 kiloydu. Sadece 84 gr almış 15 günde. Birdahaki kontrolde umarım iyi çıkar gelişimi.

kızlar cahilliğimmi mazur görün ama doğum yöntemlerini araştırıyorum epidural tam olarak nedir hem normal doğumda hem de sezeryanda olabiliyor mu nasıl bi doğum tercih edeceksiniz sezeryan olmak zorunda kalırsak epidural mi mantıklı ama ya görmeye dayanamazsak

Benim de sürekli sağda toplanıyor.sol boş sağ taraf sert ve şişik:))

Canımı sıkan şey şu.15 gün önceki kontrolde tam 1 kiloydu. Sadece 84 gr almış 15 günde. Birdahaki kontrolde umarım iyi çıkar gelişimi.
Çıkar canım merak etme Sıkma Can'ını önce sen iyi olacaksın ki Bebeğin iyi olsun.herşey yolunda ve çok güzel olacak hepimizin inşallah.

Selam kızlar kendimi çok kötü hissediyorum kocamdan da nefret ediyorum bu gün bu psikoloji eziyeti bitse artık en çok kendimi özledim :/

Hanım hanım 54 diye kilo mu olurmuş,kaçla hamile kaldın kız sen 44 le mi. Boyunda uzun sanki öyle görmüştüm resminden. Bak bana kos koca 70 oldum,10 kilo aldım
yok canım yanlış gormuşsun boyum uzun değil minyon tipliyim :)) 44le felan kalmıştım belki senin boyun uzunsa 70 normaldir o zmn

yok canım yanlış gormuşsun boyum uzun değil minyon tipliyim :)) 44le felan kalmıştım belki senin boyun uzunsa 70 normaldir o zmn
Yok canım bende cücük gibi birşeyim,1,61. Evlenir evlenmez hamile kaldıgğımdan biraz kilolu hamile kaldım 60 la. Normal de 52 56 arası değişirdi kilom .evlendim 1 ayda 60 oldum bende anlamadım

Benim de sürekli sağda toplanıyor.sol boş sağ taraf sert ve şişik:))
ay benimki de sağda duruyo ama sol tarafı tekmeliyo ha bire ordan bacağı çıkıvercek gibi ama sağda da kafası sanırım yani böyle yuvarlak bi sertlik var o kısım sağda duruyo, geçen ayki kontrolde makat duruyo ama döner demişti. bakalım cuma gidicem inşallah ne durumdaymışız
Selam kızlar kendimi çok kötü hissediyorum kocamdan da nefret ediyorum bu gün bu psikoloji eziyeti bitse artık en çok kendimi özledim :/
aaaa noldu sana neden böylesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…