- 14 Nisan 2008
- 311
- 549
- 208
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.121
Çok haklısın en çok kendimi özledim ben deSelam kızlar kendimi çok kötü hissediyorum kocamdan da nefret ediyorum bu gün bu psikoloji eziyeti bitse artık en çok kendimi özledim :/
ay benimki de sağda duruyo ama sol tarafı tekmeliyo ha bire ordan bacağı çıkıvercek gibi ama sağda da kafası sanırım yani böyle yuvarlak bi sertlik var o kısım sağda duruyo, geçen ayki kontrolde makat duruyo ama döner demişti. bakalım cuma gidicem inşallah ne durumdaymışız
aaaa noldu sana neden böylesin ?
Neyin var kocan dan neden nefret ediyosun.
Ben lierac kullandım şimdiye kadar. Bacaklarım harita oldu. Şimdi babe aldım. Lierac kullanırken sabah uyandığımda karnım falan kupkuru olup kaşınıyordu. Babe krem daha iyi gibi geldi bana yumuşacık oluyo bacaklarım karnımkızlar hangi çatlak kremini öneririsiniz
Haklısın yaa bazen banada oluyor kimseye tahammül edemiyorum.çok bilmiş komşu heryerde vardır muhakkak.az kaldı sabret Bebeğin doğsun onunla geçireceksin tüm vaktini inşallah.ihtiyacımız olan tek şey şuanda Anlayış ve ilgi.ama malesefki hamileliği çok sıradan gördükleri için nasıl davranmaları gerektiğini ya bilmiyorlar yada işlerine gelmiyor.İçim daraldı ya, onun yüzünden Aydında yani onun memleketindeyiz. Nişanlıyken ankaradaydık ve benim güzel bir işim vardı. Şimdi kimsemin olmasığı bi şehirde sabah akşam evde hamile ve hastayım. Her hafta sonumuz evde geçiyor. Tüm hafta sonu maç seyrediyor. Hafta içi işten beşte çıkıyor beşi on geçe evde ve bu seferde uyuyana kadar bilgisayarda oyun oynuyor. Valla yalnızlıktan ölüyorum.
Komşularım deseniz ayrı bir kafa ayaküstü uğruyorlar temizlik yaparken görseler aaa sen hamilesin ne temizliği yemek yaparken görseler sen hamilesin ne yemeği.
Hayır hasta değilim aciz değilim prenses de değilim bir riskim de yok. Yemek yapıp ev süpürüp silmeyi işten sayıyorlar. Yok onun halen kocası yaparmış yemeği yok temizlikçi tutarmış. nispet yapmaya mı çalışıyor yoksa iyilik mi yapmaya çalışıyo anlamıyorum.
kızlar cahilliğimmi mazur görün ama doğum yöntemlerini araştırıyorum epidural tam olarak nedir hem normal doğumda hem de sezeryanda olabiliyor mu nasıl bi doğum tercih edeceksiniz sezeryan olmak zorunda kalırsak epidural mi mantıklı ama ya görmeye dayanamazsak
Ben lierac kullandım şimdiye kadar. Bacaklarım harita oldu. Şimdi babe aldım. Lierac kullanırken sabah uyandığımda karnım falan kupkuru olup kaşınıyordu. Babe krem daha iyi gibi geldi bana yumuşacık oluyo bacaklarım karnım
Kıyamam çok darlanmışsın sen. Az kaldı bence bugünlerin tadını çıkar ileride nefes almaya vaktimiz olmayacak bol bol yat dinlen. :)İçim daraldı ya, onun yüzünden Aydında yani onun memleketindeyiz. Nişanlıyken ankaradaydık ve benim güzel bir işim vardı. Şimdi kimsemin olmasığı bi şehirde sabah akşam evde hamile ve hastayım. Her hafta sonumuz evde geçiyor. Tüm hafta sonu maç seyrediyor. Hafta içi işten beşte çıkıyor beşi on geçe evde ve bu seferde uyuyana kadar bilgisayarda oyun oynuyor. Valla yalnızlıktan ölüyorum.
Komşularım deseniz ayrı bir kafa ayaküstü uğruyorlar temizlik yaparken görseler aaa sen hamilesin ne temizliği yemek yaparken görseler sen hamilesin ne yemeği.
Hayır hasta değilim aciz değilim prenses de değilim bir riskim de yok. Yemek yapıp ev süpürüp silmeyi işten sayıyorlar. Yok onun halen kocası yaparmış yemeği yok temizlikçi tutarmış. nispet yapmaya mı çalışıyor yoksa iyilik mi yapmaya çalışıyo anlamıyorum.
hay allah yaa üzüldüm bak şimdi bi de hassassın da tabi böyle bi dönemde ilgi istiyosun ama ortada ilgi yokİçim daraldı ya, onun yüzünden Aydında yani onun memleketindeyiz. Nişanlıyken ankaradaydık ve benim güzel bir işim vardı. Şimdi kimsemin olmasığı bi şehirde sabah akşam evde hamile ve hastayım. Her hafta sonumuz evde geçiyor. Tüm hafta sonu maç seyrediyor. Hafta içi işten beşte çıkıyor beşi on geçe evde ve bu seferde uyuyana kadar bilgisayarda oyun oynuyor. Valla yalnızlıktan ölüyorum.
Kıyamam çok darlanmışsın sen. Az kaldı bence bugünlerin tadını çıkar ileride nefes almaya vaktimiz olmayacak bol bol yat dinlen. :)
hu huuuuuu :) nasılsın arkadaşıım epey oldu konuşmayalı
hay allah yaa üzüldüm bak şimdi bi de hassassın da tabi böyle bi dönemde ilgi istiyosun ama ortada ilgi yok
alıp karşına bi konuşsan eşinle
ay o komşularına da sinir oldum. çatır çatır cevap versene sen de. ben ruh hastasıyım çocuğumu da siz kadar düşünmüyorum ondan temizlik yapıyorum desene yüzlerine yüzlerineeee.. ayyy ben bi iki tanesi hariç artık hiçbiriyle muhatap olmuyorum valla. ilk evlendiğim zamanlarda benim evimi dinliyolarmış. dedikodu malzemesi yapmışlar evimin içindeki özelimdeki bazı şeyleri.. ben de bunu öğrenip kestim tamamen muhabbeti
gerizekalılar.
Kıyamam çok darlanmışsın sen. Az kaldı bence bugünlerin tadını çıkar ileride nefes almaya vaktimiz olmayacak bol bol yat dinlen. :)
işlerine gelmiyo..bende çok doluyum eşime buara..Haklısın yaa bazen banada oluyor kimseye tahammül edemiyorum.çok bilmiş komşu heryerde vardır muhakkak.az kaldı sabret Bebeğin doğsun onunla geçireceksin tüm vaktini inşallah.ihtiyacımız olan tek şey şuanda Anlayış ve ilgi.ama malesefki hamileliği çok sıradan gördükleri için nasıl davranmaları gerektiğini ya bilmiyorlar yada işlerine gelmiyor.
İçim daraldı ya, onun yüzünden Aydında yani onun memleketindeyiz. Nişanlıyken ankaradaydık ve benim güzel bir işim vardı. Şimdi kimsemin olmasığı bi şehirde sabah akşam evde hamile ve hastayım. Her hafta sonumuz evde geçiyor. Tüm hafta sonu maç seyrediyor. Hafta içi işten beşte çıkıyor beşi on geçe evde ve bu seferde uyuyana kadar bilgisayarda oyun oynuyor. Valla yalnızlıktan ölüyorum.
canııım surat asmaa. anlamıyolar vallahi yaa.. açık açık afedersin bir salağa anlatır gibi anlat derdini.. o zaman anlıyolar malesef ki böyle erkekler napalıım..Ben komşulara cevap veriyorum da kocam değişik iki surst assam o gün çiçek yollar bi gezmeye gideriz sonra gene aynı.
Şu bacak ağrısı yüzünden yatıyorum iki gündür zaten kızım bi doğsun sokakta büyütüce. Geze geze valla.
canim benimm seni cok iyi anliyorum bende bursayilim ama esimin isi yuzunden kutahyadayiz hic kimsemiz yok burda esimde gezmeyi hic sevmez aylarca gezmeye gitmesek aklina gelmez ama bende cok bunaliyorum nefes bile alamiyorum bazen gerci ciksak bile disari bulundugum yer kasaba gibi bi yer gezcek hic biyer yok.bence sen su bilgisayar belasindan kurtul o olmasa en azindan esinle vakit gecirirsin biz bazen tv falan kapatip esimle sohbet ediyoruz yada yatak odasinda uzanip konusuyoruz o bileviyi geliyo bana bide biz ilk evlendigimizde ben cok kiziyodum esime bagiriyodum dominantlik var biraz ama baktim kuzu gibi adam artik oda sinirlenmeye basliyo taktik degistirdim erkekler birazda saf kadinmi seviyolar nedir bilmiyorum artik bende istediklerimi kizarak degil masum masum cocuk takliti yaparak yada vicdanini sizlatarak yaptiriyorum bu daha etkili
işlerine gelmiyo..bende çok doluyum eşime buara..
canıım benim paşam çok geç gösterdi kendini buraya girip de yazamadım o ara giremiyodum ben de siteye , bi kaç gündür giriyorum böyle merak ettim seni de herşey yolundadır inşallah ?
spriiiiinnng bizim işyerinde yasaklamışlardı siteyi giremiyordum..Ben iyiyim 28 haftalık olucaz bu hafta sınunda , sen nasılsın seninki de erkekmiydi unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?