2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
mustela kullaniyrm cnm ben.henuz bir catlagim olmadi:)
kızlar hangi çatlak kremini öneririsiniz
benm kocamda ayni fikirde canm aslinda mantiklida tabi ama analik ic gudusu bizimkisi:)onlar ancak bebisler dogduktan snr hissedicekler...

canııım surat asmaa. anlamıyolar vallahi yaa.. açık açık afedersin bir salağa anlatır gibi anlat derdini.. o zaman anlıyolar malesef ki böyle erkekler napalıım..
Surat asınca anlıyor da neye surat astığımı anlamıyor, öğlen yemeğe geldi ben ne yaptım diyor. Muhatap olmadım. Normalde bir iş yaptırcaksam dediğin gibi salağa anlatır gibi anlatıyorum öyle anlıyor :)

canım magnezyum kullanıyormusun

Dört gündüe unutmuştum içmeyi demir ve b12 düşüklüğümden ötürü aşırı unutkanlık başladı. Ama nden beri içiyorum.

bana kilo demeyin dün sinirimden oturup ağladım yemiyorum nefsimi tutuyorum ama yine de şişiyorum yaa anlamdım gitti yesem ne olurum bilmem resimlerime baktım ne bel var ne göbek ne basen nasıl dönecem o halimeeee
Aynen ben de canim cok sinirleniyorum bu
yemekle alakali bisey degil gercektwn yesem
de yemesem de aliyorum. Yuruyus yapiyorum
yine aliyorum 54le basladim suan 62.5 kg
olmusum şoklardayım. Seyda coskun u gorunce delleniyorum. Ece erkeni gorunce moral bukuyorum

bende ilk evlendigimde demistim ben sinirli ve cok inatci biriyim diye hatta bi keresinde guya inadimi kirmak icin cok ugrasti benimle bunaltti su istemisti benden bende benden bisey isteme sinir oluyorum diyodum yastik firlatti saka yapiyo aklinca bende oturdum yere istersen mutfaga surukleyerek gotur yine getirmicem dedim e tabiberkek gucu bi sekilde goturdu mutfaga illa su vercen diyo buzdolabinin onunde bende vermicem dedim kollarimi sikistirdi sarildi 20 dk oyle durduk vermicem dedim ben yine sonunda bunaldim verdim suyu gittim yatak odasinda aglamaya basladim sonra bi astim krizi yasamdim esimi gormeliydin kendine etmedigi kufur kalmadi ben nie senin inadinla ugrasiyom diye ogunden beri bidaha yaomadi oyle bise( bu arada astim krizinin bi ksmi benim abartmamdi senmisin benimle ugrasan diye amq cok etkili olmustu )

bu arada kızlar tam 54 kilo oldum inş kalan 2 aydada 2şer kilo alıp 14 kiloyla bitiririm olayı :))))
Yaaaaa Ben 54le basladim sen kac kiloydunki canim benim masallah ya . 7.aydan sonra sisersin de sisersin etrafimdaki insanlarin bu konusmalari beni deli ediyor . sen daha şiştiğini mi saniyosun bilmem ne insan moral verir yahu

su bile içsem yarar oldu ay hamilelikten önce hiç böyle bişe olmazdı yürüyüş yapmazdım herşeyi yerdim ama hamilelikte vücut anında depoluyo herhalde bende anlamadım

Hoh maşallah :)) yok bilgisayarını kırdığım gün ben gerçekten kriz geçirdim babamı falan aramıştım gelin beni alın burdan diye ben pek inatlaşmıyorum yola gelen de 5 yıldır o oluyor ama hamileyken hiç çekemiyorum valla sanki hiç tanımadığım biri.

Yaaaaa Ben 54le basladim sen kac kiloydunki canim benim masallah ya . 7.aydan sonra sisersin de sisersin etrafimdaki insanlarin bu konusmalari beni deli ediyor . sen daha şiştiğini mi saniyosun bilmem ne insan moral verir yahu

ay gerçekten öyle diyolar asıl kiloyu son 2 ayda alacaksın diye tırsıyorum acaba yemesek de yine alırmıyız

su bile içsem yarar oldu ay hamilelikten önce hiç böyle bişe olmazdı yürüyüş yapmazdım herşeyi yerdim ama hamilelikte vücut anında depoluyo herhalde bende anlamadım
İnsulinden sanirim canim ben de eskiden cok iyiydim hep ayni kilodqydim herseyinde yerdim artik vücut tutuyor sanirim. Doğumdan sonra kisa surede verelim inş tek tesellüm o. Bi de kacla bitircem çok merak ediyorum

ben de böyle yapıyorum.

bu arada cok haklisin cnm erkekler surat yapmadan anlamiyolar yani anliyolar miralin bozuk ama bie oldugunu gercekten anlamiyolar baya oturup anlatcan illaki.vicdan yaptircan onlara kendini benim yerime koy sen nasip hissederdin die ozaman haklisin ben cok odunum dimi zeynebim diyo

Ben magnezyumumu bir gün içmeyim sabah ağrıdan ölüyorum dikkat et

iyi bari yola geliyosa sorun yok orda hic arkadas cevren yokmu benim en azindan o var esimin polis arkadaslarinin hanimlariyla gorusuyoruz hepsi farkli sehirlerden gelmisler gunumuz bile var o biraz olsun iyi geliyo en azindan bi mesgalem var ilk yilda sikintidan kursa baslamistim insan goreyimde sıkılmayayim diye

[QUOTEbilsen imesevi: 40124068, member: 614918"]ay gerçekten öyle diyolar asıl kiloyu son 2 ayda alacaksın diye tırsıyorum acaba yemesek de yine alırmıyız [/QUOTE]
Ah bi bilsemyasayip gorecegiz dengeli alsak boyke ayda iki kilo alsak super oluuurrr

kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar

kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar

yuh ya insanlar daha napcaklarini sasirmislar haram zikkim olsun onlara daha dogmamis bebegin esyalarina goz dikmisler valla cok uzuldum nasil olmuski

[QUOTEbilsen imesevi: 40124068, member: 614918"]ay gerçekten öyle diyolar asıl kiloyu son 2 ayda alacaksın diye tırsıyorum acaba yemesek de yine alırmıyız
Ah bi bilsemyasayip gorecegiz dengeli alsak boyke ayda iki kilo alsak super oluuurrr[/QUOTE]

şu 2 ayda hedefim sadece 2 kilo almak hadi bilemedin 3 inşallah başarırım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…