- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.141
benm kocamda ayni fikirde canm aslinda mantiklida tabi ama analik ic gudusu bizimkisi:)onlar ancak bebisler dogduktan snr hissedicekler...kızlar hangi çatlak kremini öneririsiniz
Dün eşimle konusuyorduk bebek şekeri vs. Dedi ki ben neden acele etmiyorum anliyormusun beni diye dedim niye.
O da Allah korusun hersey bizim icin bisey olsa kiyafetlerini koklama kizinin dedi.
Bende üzüldüm. Dert ettigin seyler cok basit dedi.
Bebegi hemen cikarmayacagiz zaten disari kanguruydu pusetti lazim olmayacak, seker desen ayni gun halledilir dedi.
Kiyafette hastane dönüşünde bile aliriz doldururuz dedi.
Hak verdim de ona ama böyle de kendimi hazır hissetmiyorum ama
Surat asınca anlıyor da neye surat astığımı anlamıyor, öğlen yemeğe geldi ben ne yaptım diyor. Muhatap olmadım. Normalde bir iş yaptırcaksam dediğin gibi salağa anlatır gibi anlatıyorum öyle anlıyor :)canııım surat asmaa. anlamıyolar vallahi yaa.. açık açık afedersin bir salağa anlatır gibi anlat derdini.. o zaman anlıyolar malesef ki böyle erkekler napalıım..
canım magnezyum kullanıyormusun
Aynen ben de canim cok sinirleniyorum bubana kilo demeyin dün sinirimden oturup ağladım yemiyorum nefsimi tutuyorum ama yine de şişiyorum yaa anlamdım gitti yesem ne olurum bilmem resimlerime baktım ne bel var ne göbek ne basen nasıl dönecem o halimeeee
Ben de çok sinirliyim ama o benim çok sinirli olduğumu hep biliyordu geçen sinir etti beni şimdi parçalıycam seni diye bağırdım bilgisayardan kurtulamam canım beş milyarlık bikgisayarını duvardan duvara atıp kırdım evlendiğimizin ilk ayında gitti gene aldı :)
masum masum cocuk takliti yaparak yada vicdanini sizlatarak yaptiriyorum bu daha etkili
Yaaaaa Ben 54le basladim sen kac kiloydunki canim benim masallah ya . 7.aydan sonra sisersin de sisersin etrafimdaki insanlarin bu konusmalari beni deli ediyor . sen daha şiştiğini mi saniyosun bilmem ne insan moral verir yahubu arada kızlar tam 54 kilo oldum inş kalan 2 aydada 2şer kilo alıp 14 kiloyla bitiririm olayı :))))
Aynen ben de canim cok sinirleniyorum bu
yemekle alakali bisey degil gercektwn yesem
de yemesem de aliyorum. Yuruyus yapiyorum
yine aliyorum 54le basladim suan 62.5 kg
olmusum şoklardayım. Seyda coskun u gorunce delleniyorum. Ece erkeni gorunce moral bukuyorum
bende ilk evlendigimde demistim ben sinirli ve cok inatci biriyim diye hatta bi keresinde guya inadimi kirmak icin cok ugrasti benimle bunaltti su istemisti benden bende benden bisey isteme sinir oluyorum diyodum yastik firlatti saka yapiyo aklinca bende oturdum yere istersen mutfaga surukleyerek gotur yine getirmicem dedim e tabiberkek gucu bi sekilde goturdu mutfaga illa su vercen diyo buzdolabinin onunde bende vermicem dedim kollarimi sikistirdi sarildi 20 dk oyle durduk vermicem dedim ben yine sonunda bunaldim verdim suyu gittim yatak odasinda aglamaya basladim sonra bi astim krizi yasamdim esimi gormeliydin kendine etmedigi kufur kalmadi ben nie senin inadinla ugrasiyom diye ogunden beri bidaha yaomadi oyle bise( bu arada astim krizinin bi ksmi benim abartmamdisenmisin benimle ugrasan diye amq cok etkili olmustu )
Yaaaaa Ben 54le basladim sen kac kiloydunki canim benim masallah ya . 7.aydan sonra sisersin de sisersin etrafimdaki insanlarin bu konusmalari beni deli ediyor . sen daha şiştiğini mi saniyosun bilmem ne insan moral verir yahu
İnsulinden sanirim canim ben de eskiden cok iyiydim hep ayni kilodqydim herseyinde yerdim artik vücut tutuyor sanirim. Doğumdan sonra kisa surede verelim inş tek tesellüm o. Bi de kacla bitircem çok merak ediyorumsu bile içsem yarar oldu ay hamilelikten önce hiç böyle bişe olmazdı yürüyüş yapmazdım herşeyi yerdim ama hamilelikte vücut anında depoluyo herhalde bende anlamadım
ben de böyle yapıyorum.
Surat asınca anlıyor da neye surat astığımı anlamıyor, öğlen yemeğe geldi ben ne yaptım diyor. Muhatap olmadım. Normalde bir iş yaptırcaksam dediğin gibi salağa anlatır gibi anlatıyorum öyle anlıyor :)
Dört gündüe unutmuştum içmeyi demir ve b12 düşüklüğümden ötürü aşırı unutkanlık başladı. Ama nden beri içiyorum.
Hoh maşallah :)) yok bilgisayarını kırdığım gün ben gerçekten kriz geçirdim babamı falan aramıştım gelin beni alın burdan diye ben pek inatlaşmıyorum yola gelen de 5 yıldır o oluyor ama hamileyken hiç çekemiyorum valla sanki hiç tanımadığım biri.
kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
Ah bi bilsemyasayip gorecegiz dengeli alsak boyke ayda iki kilo alsak super oluuurrr[/QUOTE][QUOTEbilsen imesevi: 40124068, member: 614918"]ay gerçekten öyle diyolar asıl kiloyu son 2 ayda alacaksın diye tırsıyorum acaba yemesek de yine alırmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?