2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya benim de esim görüyor guya dogum yapmisim bebekte yasam belirtisi yokkk bebis bi aglamis bizimki bi nefes alip bana haber vermis flnnn adaminda benle psikolojisi bozulmus sanirimmm
Kim bilir ne kadar takıyorlar ne olucak diye.bize moral veriyorlar ama,içlerinden geçeni bilemiyoruz.şükürler olsun ki gözümüze bakıyorlar..

Kızlar PC herkesin derdi..bi de futbol.. Ama timsah gözyaşları eritiyor onları..bilmiyorum etkili olur mu herkeste ama..su dönemde çok hassasiz.her isteğimiz oluyor hala yaranamiyor kocişler

kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar

Offf ya..el emeği,bunlarda bile gözleri varsa. Artik diyecek birşey yok..haram zıkkım olsun.annen sağolsun,üzme kendini de yapar anneciğin yine

yanıldım şaştım 1 bardak süt içtim hay içmez olaydım mide bulantısından ekşimesinden şuan ne yapacağımı şaşırdım offf bide şu ağzımın tadı ne zaman yerine gelecek yaaa

edacim msj yazmistim gormedin herhalde tanidiklarimiz ortakmi ?
canımcım ben kafamda bir sürü cümle kurmuştum yazmamış mıyımsenin dediğin yıl benim ilk hafızlık yılımdı..mine hocanın sınıfındaydım..kız kardeşim senle aynı yıl hazırlık okumuş hatice Kübra hocanın sınıfındaydı adı sevda..o yıl ki hazırlıkları pek tanımıyorum ama fatma dagkuşun kardeşi zeynebi biliyorum çünkü fatma hafızlık arkadasımdı :)

kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
çok üzüldüm kuzum yaa..anneni teselli et aglamasın kadıncagiz

OTE="cimcimesevilay, post: 40124704, member: 614918"]Ah bi bilsemyasayip gorecegiz dengeli alsak boyke ayda iki kilo alsak super oluuurrr[/QUOTE]

şu 2 ayda hedefim sadece 2 kilo almak hadi bilemedin 3 inşallah başarırım bunu[/QUOTE]
İns basarirsin canim ben on kilo ile doğumagitmeyi planliyirdum. Her kilo alisimda artik pes ettim demekki bbünyeseldedim . bu ara hhavalar da soğuk bakalim duzelsin yürüyüşe devam edicem

Yok artik yahu yuh yani bu da calinmazki insanlarin heveslerini kursaginda birakiyorlar ne bicim insan bunlar haram olsun. Cok gecmis olsun canim ya

aaaa vay adilerrr yaa ne yapıcaksınız küçüçük bebek kıyafetlerini allah yanınıza bırakırmı pislikler hayrını gormezsiniz inşallahhh yaa nasıl sinir oldum şimdi anlatamam nasıl bi dunya oldu artık burası yaa insanlar çok kötü

hiç bilmiyorum ne yapacaklarını pislikler işte... yazık olan anneme oldu oturmuş ağlıyo şimdi
annen ağlamasın canımm yaa bide şimdi ona üzülürsün o ağladıkca ben dayanamam ayy yazık kadına teselli et canım daha var zamanımız yine yapar yapamazsanızda alırsınız

canım inanırmısın gecen c.tesi kontrolden cıktık bişeler yapalım diyoruz aklımıza bişe gelmio havada soguk yagıslıydı bi kaç yere ugradık biberon felan baktık snra eve donduk ama can sıkıntım gitmedi. pazar gunude hava o kdr guzeldiki evde düşünüyoruz nereye gitsek napsak diye koskoca istanbulda gidecek ev, gezecek mekan bulamadık sıkıntıdan patlıcam nerdeyse evde eşime sitem ediyorum oda ben napim söle bi yer gidelim dio ama yok gidicek insan bulamadık. yani aydındayım kimsem yok yapacak bişeyim yok die üzülme. bazen bizler bile aynı duruma düşüyoruz sonra oturdum o guzelim havada evde temizlik yaptım o kdrcıkk demekki bu can sıkıntısı hepimizde var bende sanki evde haftasonları silah zoruyla duruyorum kendi evime giresim gelmio can sıkıntısına marketleri felan geziyoruz bi yerden donerken zaman gecsin eve gec girelim die. demekki sanada evde afakanlar basıo benim gibi

canım yaaa ultrasonlar tam gerçeği yansıtmıyorki hepsinde hata payı var 4+ 200 gr eve - 200 gr fark ediyormuş hepsi. kafaya takma sen

bu ara benim kan degerlerim de düşüktü ama diyetisyenin verdiği şeker diyetinden sonra yukselmiş canım bol bol calsiyum yoğurt süt ayran bol yeşil salat ve hergün mutlaka belirli ölçülerde et yada tavuk ya da balık yiyorum birde sabahları yumurta kan degerlerim yükselmil hem pretein bebeğin büyümesinde çok önemlymiş.tatlı şeyşer bebeğine boş kilo aldırır sen yadıklatrımı ye ama her gün düzenli inan bir haftada benim demir ve kan degerlerim yükseldi

Kizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu

Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi

Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah

Çok geçmiş olsun canım,Allah korusun seni de bebişinide.Ama dediğin gibi bir yandan iyi olmuş takip edilebileceksin. İnşallah doğuma kadar yaşamazsın bir daha.

Canim cok gecmis olsun neyseki acilin ordaymissiniz hemen mudahele edilmis dr un takibe almis inallah sorunsuz dogum yaparsin canim dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…