- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #30.161
Kim bilir ne kadar takıyorlar ne olucak diye.bize moral veriyorlar ama,içlerinden geçeni bilemiyoruz.şükürler olsun ki gözümüze bakıyorlar..Ya benim de esim görüyor guya dogum yapmisim bebekte yasam belirtisi yokkk bebis bi aglamis bizimki bi nefes alip bana haber vermis flnnnadaminda benle psikolojisi bozulmus sanirimmm
canim benimm seni cok iyi anliyorum bende bursayilim ama esimin isi yuzunden kutahyadayiz hic kimsemiz yok burda esimde gezmeyi hic sevmez aylarca gezmeye gitmesek aklina gelmez ama bende cok bunaliyorum nefes bile alamiyorum bazen gerci ciksak bile disari bulundugum yer kasaba gibi bi yer gezcek hic biyer yok.bence sen su bilgisayar belasindan kurtul o olmasa en azindan esinle vakit gecirirsin biz bazen tv falan kapatip esimle sohbet ediyoruz yada yatak odasinda uzanip konusuyoruz o bileviyi geliyo bana bide biz ilk evlendigimizde ben cok kiziyodum esime bagiriyodum dominantlik var biraz ama baktim kuzu gibi adam artik oda sinirlenmeye basliyo taktik degistirdim erkekler birazda saf kadinmi seviyolar nedir bilmiyorum artik bende istediklerimi kizarak degil masum masum cocuk takliti yaparak yada vicdanini sizlatarak yaptiriyorum bu daha etkili
kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
canımcım ben kafamda bir sürü cümle kurmuştum yazmamış mıyımedacim msj yazmistim gormedin herhalde tanidiklarimiz ortakmi ?
çok üzüldüm kuzum yaa..anneni teselli et aglamasın kadıncagizkızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
Yok artik yahu yuh yani bu da calinmazki insanlarin heveslerini kursaginda birakiyorlar ne bicim insan bunlar haram olsun. Cok gecmis olsun canim yakızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
aaaa vay adilerrr yaa ne yapıcaksınız küçüçük bebek kıyafetlerinikızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
annen ağlamasın canımm yaa bide şimdi ona üzülürsün o ağladıkca ben dayanamam ayy yazık kadınahiç bilmiyorum ne yapacaklarını pislikler işte... yazık olan anneme oldu oturmuş ağlıyo şimdi
bnmde ilk aylar öyleydi allah acil şifalar versin canım anlayabiliyorum seniyanıldım şaştım 1 bardak süt içtim hay içmez olaydım mide bulantısından ekşimesinden şuan ne yapacağımı şaşırdım offf bide şu ağzımın tadı ne zaman yerine gelecek yaaa
Canim cok gecmis olsun,insallah yine alirsinizkızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
canım inanırmısın gecen c.tesi kontrolden cıktık bişeler yapalım diyoruz aklımıza bişe gelmio havada soguk yagıslıydı bi kaç yere ugradık biberon felan baktık snra eve donduk ama can sıkıntım gitmedi. pazar gunude hava o kdr guzeldiki evde düşünüyoruz nereye gitsek napsak diye koskoca istanbulda gidecek ev, gezecek mekan bulamadık sıkıntıdan patlıcam nerdeyse evde eşime sitem ediyorum oda ben napim söle bi yer gidelim dio ama yok gidicek insan bulamadık. yani aydındayım kimsem yok yapacak bişeyim yok die üzülme. bazen bizler bile aynı duruma düşüyoruz sonra oturdum o guzelim havada evde temizlik yaptım o kdrcıkkİçim daraldı ya, onun yüzünden Aydında yani onun memleketindeyiz. Nişanlıyken ankaradaydık ve benim güzel bir işim vardı. Şimdi kimsemin olmasığı bi şehirde sabah akşam evde hamile ve hastayım. Her hafta sonumuz evde geçiyor. Tüm hafta sonu maç seyrediyor. Hafta içi işten beşte çıkıyor beşi on geçe evde ve bu seferde uyuyana kadar bilgisayarda oyun oynuyor. Valla yalnızlıktan ölüyorum.
Komşularım deseniz ayrı bir kafa ayaküstü uğruyorlar temizlik yaparken görseler aaa sen hamilesin ne temizliği yemek yaparken görseler sen hamilesin ne yemeği.
Hayır hasta değilim aciz değilim prenses de değilim bir riskim de yok. Yemek yapıp ev süpürüp silmeyi işten sayıyorlar. Yok onun halen kocası yaparmış yemeği yok temizlikçi tutarmış. nispet yapmaya mı çalışıyor yoksa iyilik mi yapmaya çalışıyo anlamıyorum.
canım yaaa ultrasonlar tam gerçeği yansıtmıyorki hepsinde hata payı var 4+ 200 gr eve - 200 gr fark ediyormuş hepsi. kafaya takma senSelam gobisli hatunlarevet 30.haftaya girmiş bulunuyorum bugün ama içim bi tuhaf dunki kontrolden sonra,kızımın kilosu canımı sıkıyor.annelik ne zormuş.sabahtan beri keçiboynuzu pekmezleri,kuru üzüm vs.ne bulursam yiyorum kanım az belki ondan beslenemiyor kızım diye.
Zaten herseyi kafaya takan bi tipim. Hamileliğimin geri kalanını zehir ederim artık kendime.kendimi suçlayip duruyorum.zaten kilolu hamile kaldim diye dikkat ettim hep pekmez kuru üzüm şekerli diye yemedim 4 kilo aldım. Bebeğim zayıf kaldı
Geçmiş olsun canım,Allah bildiği gibi yapsın onları,sıkma canını hepsi tekrar olur inşallah üzülmeyin.kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
bu ara benim kan degerlerim de düşüktü ama diyetisyenin verdiği şeker diyetinden sonra yukselmiş canım bol bol calsiyum yoğurt süt ayran bol yeşil salat ve hergün mutlaka belirli ölçülerde et yada tavuk ya da balık yiyorum birde sabahları yumurta kan degerlerim yükselmil hem pretein bebeğin büyümesinde çok önemlymiş.tatlı şeyşer bebeğine boş kilo aldırır sen yadıklatrımı ye ama her gün düzenli inan bir haftada benim demir ve kan degerlerim yükseldiSelam gobisli hatunlarevet 30.haftaya girmiş bulunuyorum bugün ama içim bi tuhaf dunki kontrolden sonra,kızımın kilosu canımı sıkıyor.annelik ne zormuş.sabahtan beri keçiboynuzu pekmezleri,kuru üzüm vs.ne bulursam yiyorum kanım az belki ondan beslenemiyor kızım diye.
Zaten herseyi kafaya takan bi tipim. Hamileliğimin geri kalanını zehir ederim artık kendime.kendimi suçlayip duruyorum.zaten kilolu hamile kaldim diye dikkat ettim hep pekmez kuru üzüm şekerli diye yemedim 4 kilo aldım. Bebeğim zayıf kaldı
aaaaa vay pislikler.. tüh yaa cok üzüldüm canım.. neyse Allah a havale edelim çıkar onlardan acısı..kızlarrrr çok moralim bozuk annemin bebeğim için ördüğü ve aldığı tüm eşyaları arabanın arkasından çalmışlar
yazık yaaaa bari masum bi yavrunun kıyafetlerine göz dikmeyin ne biçim insanlar var yaagüvenlik kamerası görüntülerini polise vermişler ama giden gitti işte ...
Çok geçmiş olsun canım,Allah korusun seni de bebişinide.Ama dediğin gibi bir yandan iyi olmuş takip edilebileceksin. İnşallah doğuma kadar yaşamazsın bir daha.Kizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu
Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi
Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah
Canim cok gecmis olsun neyseki acilin ordaymissiniz hemen mudahele edilmis dr un takibe almis inallah sorunsuz dogum yaparsin canim dualarimiz seninleKizlar bugun mr gunu almaya gittik...
Benim kalp yine badladi tam acilin onunde...
Carpinti geliyor durmuyor kalbim yetinden cikcak gibi 17 senedir var bu
Hemen girdik acile sedyeye aldilar bir suru dr vs toplandi badima bi yandan soyuyolar beni 4 kat penye gomlek atlet elbise siyiriyolar
Basortumu falan cikardilar korktum ağladım biraz...
Makineler baglandi eko vs
236 di ilk gittigimde kalp atisi zangir zangir oynatiodu beni
Neyse biri goz kapaklatima badtiriyor biri boynumda damara masaj yapiyor
Gogsume ayak el patmak biseylrr bagliyolar bi yandan...Sakinlestiremediler kalbi cevap vermiyo dediler
Bi yandan kuvvetli oksurtuyilar bi yandan nefes tut dogurur gibi ikin diyorlar beynim dondu
Gecen aylarda iki kere eko cektirdim bi kere holter taktirdim ama carpintiya denk gelmemisti yakalayamamislardi
Simdi bi bakima iyi oldu
ALLAH ne buyuk doguma yakin tam acilin onunde kalp başladı kayitlara girdi şükür
Seruma ilac koydular anca bole sakinlestircez dediler
Serum bitti yatim saat sonra duzeldi 96 ya indi
Ama inene kadar bana bide esime sorun halimi
2 saate yakin surdu
Neyse eko sonuclarini mutlaka dogum druna bildir dogumda onlem alsinlar dediler
Ciktim bildirdim druma takip ediyor sagolsun...
Evdeyim ciger gelistiricinin son iki dozunuda igne oldum...
Igne dun gece beni hic uyutmadi
Az uyucam merak etmeyin
Öpüyorum hepinizi
Dua edin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?