2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Çok geçmiş olsun arkadaşım.. Doğumda önlem almaları lazım tabiki inş böyle bişi olmıcak..
ciğer geliştirici bida olmıcakmısın kaç hafta fayda sağlıyormuş ıkı doz acaba

çok geçmiş olsun canım inşallah düzene girer çarpıntıların bir daha yaşamazsın.

Çok geçmiş olsun canım benim, dikkat et kendine...

Ay cnm cok gecmis 9lsun cok uzuldum nekadar yukselmis oyleeeee allah sifa versin bnimde hep 100un ustunde nabzim....uzanirken bile... doktor kardiyologa gorun dedi. Normalmi bilemedim

çok geçmiş olsun, inşallah bebeğinde sende bir daha böyle birşey yaşamazsınız.

cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kendine dikkat et

Çok geçmiş olsun ..Allah im korusun sizi..heyecandan mi oluyor böyle. Dinlen bol bol

Cok gecmis olsun canim,benim de kalbim cok hizli atiyor sinirlenince ya da stresden falan 120i geciyor Rabbim yardimcimiz olur insallah bebeklerimize de saglikla kavusuruz

çok geçmiş olsun canım

canım aslında pişik kremi olarak hiçte pahalı bişey almamıza gerek yok. benim eşim doktor ve eczaneden hametan pişik kremi alcaz diyor zaten sanırım reçeteli bile satışı varmış ve en iyisi oymuş. o pahalı pişik kremlerinden kat kat üstünmüş gücü ve fiyatı da çok uygunmuş normal ilaç fiyatı

Ruyamda gruba yeni birileri katilmis. Biriniz oldukca aktif bir grup su kisi iyidir su kisi hostur. Suveyde baya geyik yapar yazmis.
Hih
Ayy kızlar ben de sizdenim :) geçenlerde ben de görmüştüm burdakileri :)
güvenlik kamerası görüntülerini polise vermişler ama giden gitti işte ...
çok geçmiş olsun canım. ne biçim insanlar var yaa...Allah beterinden korusun
geçmiş olsun canım. Bi daha yaşamazsın inşallah. Allah korusun seni ve bebişini.

ya canim tam benim durumum senin yasadigin durduk yere kalbim cok asiri hizli atmaya basliyo oturdugum yerde bile oluyo bazen astimim var o yuzdendir die dusunuyodum ama cok zorluyodu beni 10 martta randevum var acabq beklemesemmi gitsemmi acile

merhabalar herkese,

bende kuzumu çok merak ediyorum en son 24.haftada görmüştüm haftaya gideceğim nasipse kaç gr oldu acaba artık kilo olmuştur herhalde. Bu arada kızıma isim konusunda hala bir karar veremedik. Kızları olacaklar hangi isimleri vereceksiniz? Yada aşağıdaki isimlerden hangisi güzel sizce? Yardımcı olursanız sevinirim.

Almila : Elma gibi kırmızı yanaklı güzel

Alya : Yüksek yer, gök

Öykü : Hikaye, masal

Beren : Güçlü, kuvvetli

Müge : İnci çiçeği

Ezgi : Kulağa hoş gelen ses, melodi

Gizem : Aklın erişemediği şey,sır

Melis : Bal, tatlı şey, bal arısı, oğul otu

durduk yere mi bu kadar yükselmiş canım..? Çok çok gecmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Alyaaaaaaaa

Yaaaaa Ben 54le basladim sen kac kiloydunki canim benim masallah ya . 7.aydan sonra sisersin de sisersin etrafimdaki insanlarin bu konusmalari beni deli ediyor . sen daha şiştiğini mi saniyosun bilmem ne insan moral verir yahu
bnde 44 kiloydum canım ilk 3 ay midem çok kötüydü doğru dürüst yemek yiyemedim 4.aydan itibaren almaya başladım son aylarda fırladı kilom buyuk ihtimalle son 2ayımdada en az 4 kilo alıcam ama sonuç olarak genelimiz 10 ve üzeri ile doğuma gidicez sıkıntı yapma duyduklarını boşver canım bu normal bişey, sonuçlar olarak keyfimizden değil ya bebekler için kilo alıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…