- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.641
Ben de gaviscon şurup kullanıyorum canım. Pulset kullanmadımMerhaba arkadaşlar mide yanmasından şikayetçi olan arkadaşlar herhangi bir ilaç kullanıyorrmusunuz? Doktorum ilk zamanlarda rennie duo verdi 2 gündür baya artmıştı dün kontrolümde pulset diye bir hap verdi, bunu kullananınız var mı?
Ay fare gibi agliyordular kiz kiyamam.Bi de bi tanesi 3.5kilo ama cok kucuk tu ama.Bana doktor 2-2.5 kg dedi dusunemiyorum bile nasil kycuk olcakayy darisasimiza canm
bnde hastanede kaldigimda hergun 2 bebek dogmustu nerdeyse allahim nasil agliyorlardi
Aminnnnnn canım güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum artik.sabah hemsiresini aradim. Dünden beri kilo alimi yok hatta 4 gr.vermiş. milim milim ilerliyoruz derken geriliyoruz çok zor.
Rabbim sana sabır versin allahım çocuklarımızla sınamasın bizi gerçekten çok zor ama sabret güzel günler gelince hepsini unutursun inşallah senln morale ihtiyacın var sen iyi ol ki oğlun hemen gelsin kucağına ğnşallah buradan güzel haberlerini de alıcaz ğnşallah
Cnm güzel haberlerine cook sevindim...Kızlar 2 gündür giremiyorum valla özledim sizi :) annem geldi memleketten ona bile sizden bahsediyorum bizim kızlardan tekine şöyle olmuş, felan die :))
Kısa bi özet geçeyim, doktora gittim 1250 gr 37 cm dedi, çok sevindim :) yüzünü de gördük bana benzetti herkes ona daha çok sevindimtüm alışverişi bitirdik, dünle bgn yıkadık şimdi birazı kuruyo birazını ütülüyoruz dolaba yerleştirecez tamamı bitince.. Bu işler alışverişler hayatta bitmez diyodum ama üstüne düşünce 2 günde bitiyomuş, bide annem sponsor olunca ) birazını o, birazını biz karşıladık. Çok şükür, geriye sağlıkla kucağımıza almak kaldı..
Ha bide doktor dedi ki, pekmezi hiçbi şeyle karıştırma, buna tahin dahil dedi, direk boşaltıma gider hiçbir faydasını göremezsin, sabah aç karnına 1-2 kaşık iç dedi, bide balık yağı içiyorum dedim onun yerine günde 2-3 ceviz, bide mevsimi başladı bol semiz otu ye, daha çok faydasını görürsün dedi. Sizle de paylaşmak istedimşimdilik benden bukadar, güya kısa kesecektim hepinizi ve dünya tatlısı bebişlerinizi öpüyorum
Kızlar 2 gündür giremiyorum valla özledim sizi :) annem geldi memleketten ona bile sizden bahsediyorum bizim kızlardan tekine şöyle olmuş, felan die :))
Kısa bi özet geçeyim, doktora gittim 1250 gr 37 cm dedi, çok sevindim :) yüzünü de gördük bana benzetti herkes ona daha çok sevindimtüm alışverişi bitirdik, dünle bgn yıkadık şimdi birazı kuruyo birazını ütülüyoruz dolaba yerleştirecez tamamı bitince.. Bu işler alışverişler hayatta bitmez diyodum ama üstüne düşünce 2 günde bitiyomuş, bide annem sponsor olunca ) birazını o, birazını biz karşıladık. Çok şükür, geriye sağlıkla kucağımıza almak kaldı..
Ha bide doktor dedi ki, pekmezi hiçbi şeyle karıştırma, buna tahin dahil dedi, direk boşaltıma gider hiçbir faydasını göremezsin, sabah aç karnına 1-2 kaşık iç dedi, bide balık yağı içiyorum dedim onun yerine günde 2-3 ceviz, bide mevsimi başladı bol semiz otu ye, daha çok faydasını görürsün dedi. Sizle de paylaşmak istedimşimdilik benden bukadar, güya kısa kesecektim hepinizi ve dünya tatlısı bebişlerinizi öpüyorum
Cnm güzel haberlerine cook sevindim...
Semizotunu cok severim...
Hem metabolizmayi da hizlandiriyor
Mide bagirsak temizliyor cok faydali
Iyiki soyledin alip pisirelim
Mmm harika olur valla dogru diyosun...Semizotunu pişirmeyin kızlar! Güzelce yıkayın yapraklarını ayıklayıp bir kez de sirkeli suda beklettikten sonra ya süzme yoğurtlu sarımsaklı salata yapın ya da domates rendeleyin içine biraz sarımsak ezik limon sirkke ve zeytin yağı katıp karıştırıp gene çiğ şekilde yiyin hem daha lezzetli hem çok sağlıklı çiğ şekilde
Cnm ogle tesbihatinda esime dua et dedim musab hamza sütü cikariyormus kilo almasi lazimOğlumdan güzel haberler gelsin istiyorum gelmeyince canım sıkılıyor canım.
İnşallah canım toparlsrim inşallah ta yavrumu görürüm artık...
Kilomuz sisimiz inince 1026 ya düştü canım. Su an 1132 olduk...Beslense aliyoda su sut midesinden geri gelmese bi canım ona da sıkılıyor...
Oh maşallah :) biz de napalım işte evde pineklemeye devam :) Yaren Hanım da kaburgalarımla bozdu kafayıBgn doktor kontrolümüz vardı teyzesi, 1250 gr olmuşuz sonunda şükür :) ilk kez yüzünü de gördük allahım ne kadar güzel bi duygu... Siz napıosunuz yaren nası?
Cnm güzel haberlerine cook sevindim...
Semizotunu cok severim...
Hem metabolizmayi da hizlandiriyor
Mide bagirsak temizliyor cok faydali
Iyiki soyledin alip pisirelim
Tomrise katılıyorumSemizotunu pişirmeyin kızlar! Güzelce yıkayın yapraklarını ayıklayıp bir kez de sirkeli suda beklettikten sonra ya süzme yoğurtlu sarımsaklı salata yapın ya da domates rendeleyin içine biraz sarımsak ezik limon sirkke ve zeytin yağı katıp karıştırıp gene çiğ şekilde yiyin hem daha lezzetli hem çok sağlıklı çiğ şekilde
Selam göbüşlü hatunlar, nasılsınızzz
Canım babam dün kuzumun beşiğini almış, elleriyle getirip kurdu yanı başımıza.
Çook duygulandım, bakıp bakıp gülümsüyorum.
Rabbim içinde sağlıkla görmeyide nasip etsin inşallah
amaannnn ben napicam acaba bide antalya sicaginda Allah yardimcimiz olsunKızlar ya şu alış veriş işini sona bırakmakla hiç iyi etmedik resmen soluk soluga kalıyorum bizim adamda çok mızmız hiç bişeyi begenmiyo pofff daraldım
canım benimmm elimden gelen tek şey dua etmek inan her duamdasın.. Allah yardımcın olsun geçecek bunlar.. atlatılcak zor günler ımtihan işte bunlar zorlu bir imtihan başarıyla atlatacaksınız inşallah..Aminnnnnn canım güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum artik.sabah hemsiresini aradim. Dünden beri kilo alimi yok hatta 4 gr.vermiş. milim milim ilerliyoruz derken geriliyoruz çok zor.
Kurban olur onun minicik midesine teyzeleri.Allah ım inşallah tez zaman da şifasını verir Musab Hamzamızın.Dualarımız onunla hep,ben kılamıyorum ama eşime her evde namaz kıldığında hatırlatıyorum dua etsin diye.Sende bir an önce toparlan inşallah canım,moralini yüksek tut.Her iki evladın içinde güçlü ol ki,abisi de etkilenmesin bu durumdan.Musab Hamza hisseder senin üzgün olduğunu annesi,bir bakarsın yarına hemen kilo alır.Canını sıkma,Allah a emanet olun.Kızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
Hayırlı olsun canım,huzurlu uykucuklarınız olsun içinde.Selam göbüşlü hatunlar, nasılsınızzz
Canım babam dün kuzumun beşiğini almış, elleriyle getirip kurdu yanı başımıza.
Çook duygulandım, bakıp bakıp gülümsüyorum.
Rabbim içinde sağlıkla görmeyide nasip etsin inşallah
Canım rabbim sifa versin biran once kucagna al inşallahKızlar halen iyilesemedim...kaç gündür oğlumu görmeye gidemedim,hemşire teyzelerimiz video ve foto çekip yolluyor,babamız gitti bugün foto çekmiş ama moralim bozuk... Oğlumun solunumunu tekrar burundan makineye bağlamışlar, hem de anne sütunu mide küçük olduğu için geri cikariyormus gene. Zaten göremiyorum,bide sut almadımı iyice kotu hissediyorum kendimi.. Ne olur dua edin bize teyzeleri...çok yorucu bu süreç Allahım kimseye yaşatmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?