2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben de gaviscon şurup kullanıyorum canım. Pulset kullanmadım

Bu pulset daha etkili dedi doktor 7 gün kullanılacakmış. Kullanan var mı diye merak ettim ben de, çalışırken şurup veya süt içemiyorum her zaman. Ilacı da alsam mı bilemedim. Hamilelik kategorisi B yazıyor.

Rabbim

Kızlar 2 gündür giremiyorum valla özledim sizi :) annem geldi memleketten ona bile sizden bahsediyorum bizim kızlardan tekine şöyle olmuş, felan die :))
Kısa bi özet geçeyim, doktora gittim 1250 gr 37 cm dedi, çok sevindim :) yüzünü de gördük bana benzetti herkes ona daha çok sevindim tüm alışverişi bitirdik, dünle bgn yıkadık şimdi birazı kuruyo birazını ütülüyoruz dolaba yerleştirecez tamamı bitince.. Bu işler alışverişler hayatta bitmez diyodum ama üstüne düşünce 2 günde bitiyomuş, bide annem sponsor olunca ) birazını o, birazını biz karşıladık. Çok şükür, geriye sağlıkla kucağımıza almak kaldı..
Ha bide doktor dedi ki, pekmezi hiçbi şeyle karıştırma, buna tahin dahil dedi, direk boşaltıma gider hiçbir faydasını göremezsin, sabah aç karnına 1-2 kaşık iç dedi, bide balık yağı içiyorum dedim onun yerine günde 2-3 ceviz, bide mevsimi başladı bol semiz otu ye, daha çok faydasını görürsün dedi. Sizle de paylaşmak istedim şimdilik benden bukadar, güya kısa kesecektim hepinizi ve dünya tatlısı bebişlerinizi öpüyorum

Cnm güzel haberlerine cook sevindim...
Semizotunu cok severim...
Hem metabolizmayi da hizlandiriyor
Mide bagirsak temizliyor cok faydali
Iyiki soyledin alip pisirelim

Semizotunu pişirmeyin kızlar! Güzelce yıkayın yapraklarını ayıklayıp bir kez de sirkeli suda beklettikten sonra ya süzme yoğurtlu sarımsaklı salata yapın ya da domates rendeleyin içine biraz sarımsak ezik limon sirkke ve zeytin yağı katıp karıştırıp gene çiğ şekilde yiyin hem daha lezzetli hem çok sağlıklı çiğ şekilde

Mmm harika olur valla dogru diyosun...

Cnm ogle tesbihatinda esime dua et dedim musab hamza sütü cikariyormus kilo almasi lazim
Gozlerim doldu anlattim son hali
Durdu biraz dua etti
Merak etme hatunum onun basi kalabalik dedi
Biraz durdu cok kalabalik hemde hic merak etme dedi gulumsedi...

Rabbim tez vakit sana kucagina verecek insaallah cnm bacim...
Kalbimiz dualarimiz seninle mubarekle insaallah...

Bgn doktor kontrolümüz vardı teyzesi, 1250 gr olmuşuz sonunda şükür :) ilk kez yüzünü de gördük allahım ne kadar güzel bi duygu... Siz napıosunuz yaren nası?
Oh maşallah :) biz de napalım işte evde pineklemeye devam :) Yaren Hanım da kaburgalarımla bozdu kafayı o da iyi Allaha şükür :)

Tomrise katılıyorum yemeğini deil de cacık gibi çok severim ben, bazen de azıcık limon ve tuzlarım ona da bayılırım ekşi ekşi

hayırlı olsun cnm güle güle kullansın bebişin :)

Aminnnnnn canım güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum artik.sabah hemsiresini aradim. Dünden beri kilo alimi yok hatta 4 gr.vermiş. milim milim ilerliyoruz derken geriliyoruz çok zor.
canım benimmm elimden gelen tek şey dua etmek inan her duamdasın.. Allah yardımcın olsun geçecek bunlar.. atlatılcak zor günler ımtihan işte bunlar zorlu bir imtihan başarıyla atlatacaksınız inşallah..

Kurban olur onun minicik midesine teyzeleri.Allah ım inşallah tez zaman da şifasını verir Musab Hamzamızın.Dualarımız onunla hep,ben kılamıyorum ama eşime her evde namaz kıldığında hatırlatıyorum dua etsin diye.Sende bir an önce toparlan inşallah canım,moralini yüksek tut.Her iki evladın içinde güçlü ol ki,abisi de etkilenmesin bu durumdan.Musab Hamza hisseder senin üzgün olduğunu annesi,bir bakarsın yarına hemen kilo alır.Canını sıkma,Allah a emanet olun.

Hayırlı olsun canım,huzurlu uykucuklarınız olsun içinde.

Canım rabbim sifa versin biran once kucagna al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…