2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim o birazda çocukla ilgili benimde ilk cocugum sezeryandi ama sukur oyle birsey yaşamadık

kızlarr bizde biraz dışarı çıktık gezdik civile gittik çok güzel şeyler vardı babamız kızına ciciler aldı tabi hepsini annesi seçtiya artık hiç kendime bişey alamıyorum o parayı kızıma harcarım diyorum hep böyle mi olacak acaba yaa dalinin toz deterjanını aldım artık kıyafetlerimizi yıkamaya başlasam iyi olacak sankio kadar çok iş var ki hem çalışıyorum hemde yapacak tek kişi benim gözümde büyüyo valla bu gidişle hazirana kadar bitmicek bu işler sanki

Kızlar merhaba acil bi sorum olacak size...yaklaşık bisaatir adet başlangıcı ağrısı gibi bi agrio girip cikio karnına.kasiklarımın ağrısı arttı bacaklarimda tıpkı adet zamanı gibi yorgunmus gibi agrio sanki.normalmidir.daha dundu kontrolmuz şimdiye kadar olmamıştı böle bi agri

doktorunu ara canım biz ne desek yanlış olur farklı bi durum hissediyorsan aramalısın bence

arkadaşlar lohusasepetinden ne zamandır gecelik ve pijama sipariş edicem bi türlü güvenemedim tekrar tekrar göndercek halim yok boyum 1.68 göbek çevrem 100 cm oldu göğüslerim 80 beden hala.( kendimde 60 kilo oldum s mi almalıyım normal bedenimi yoksa m mi bol duran şeylerdende pek hoşlanmıyorum

ayyyy cnm yapma öyle bebişin çok üzülür, ne kadar yakıştın vücuduma bebeğim diye seviyorum onure ediyorum bebeğimi hep, zaten oldum olası ayva göbekliydim, göbeğime içime çekerdim, ohhh dünya varmış gerine gerine öne çıkarıyorum şimdi..bence hamilelik, annelik herkese çok yakışıyor...eminim sana da çok yakışmıştır...

Bence bir acile git gaz sancısı da olsa için rahat eder.

canım Allah yardımcınız olsun merak etme oğluşun toparlıcak en kısa zamanda annesi sen de bir an önce iyileş o da seni özlemiştir. Dularımızdasın canım moralini bozma sakın. Güzel haberlerini bekliyoruz.
canım çekti bak şimdi çok severim semiz otunu limonlu salata gibi ya da yoğurtlu :)

Kizlar iyisiniz umarım cok okuyamadim bugun esim ameliyat oldu ben de yaninda kalacam çok yoruldum bebis de yoruldu.Kendinize dikkat edin bye
cnm çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin...dikkat et kendine bebişine...

monga yawrum aramizda 2 hafta var bnm gobek simdiden boyle:)senin masallahin var sakin kilo kompleksine fln girme.cok tatlisiniz oglusunla masallah
yok cnm ne kompleksi, ben çok beğeniyorum göbeğimi kendimi, etrfatna da sürekli iltifat gelince çok hoşuma gidiyor, allahtan aldığım kiloları göstermiyorum, nereye gidiyor bilemedim, sen de paylaş şöyle bir resmini, merak ediyorum seni ve tatlı kızının birlikteliğini :)

cnm dualarımdasım, rabbim bir an önce ikinizi de iyileştirip, birbirinize kavuştursun, sen beslenmene çok dikkat et yüklen kendine birazcık ki çabuk iyileş..

Kizlar mutamadiyen benzer sorular soruyoruz ama bilgilere ihtiyac var.
Bebek arabasi ne aldiniz/alacaksiniz? Biz joie nin litetrax modelini begenmistik ama bana 3 teker oldugu icin cok dengesiz geldi
3 tekerlerin denge sorunu ile ilgili şeyleri ben de çok duydum..biz peg perego si switch aldık, tam aradığım gibi hafif, baston saplı, katlanınca rabaya rahat sığıyor ve puseti kocaman.. fikir olsun ..

miraccım sen hangi hastaneye gidiyordun cnm..bu arada eşinin maral için söyledikleri beni çok, boğazım düğümlendi...hisleri de kuvvetli sanırım..şanslısın..rabbim birlikteliğinizi huzurunuzu daim etsin...

Biran önce başla canım. Herkezin hamileliği başka tabi ama ben artık 2 dk ayakta dursam dizlerim ağrıyor, markete gidip gelsem belim kopuyor ve azönce oğlumun sonuncu eşyalarını ütüleyip şifonyerimi düzenleyim dedim yorgunluktan kendimi yatağa zor attım, şimdi uyandım. Ben tahmin etmiştim böyle olucanı o yüzden bu hafta itibariyle bütün işlerimi bitirdim. Artık yatıp beklicem oğlumu
Sen de başla. Hergün az az yap çok yorulmadan yap.

kızlar çok fena vaziyetteyim..basur memem iyice dışarı fırlamış ,oturamıyorum , tuvalete giremiyorum, bir öncekinde elimle ittirince (affınızına sığınıyorum, iğrenç bir durum ama kusura bakmayın) içinde kalıyordu ama şimdi o da olmuyor, sürekli dışarda.. siz siz olun hayatta hiçbir şeyi merak etmeyin, basurdan oturamamak nasıl birşey ki derdim, şimdi anladım, yarın kontrole gidicem, doktoruma sorayım bakalım, lazere izin veririse lazerle aldırmayı düşünüyorum, çok cnm yanıyor...

bu arada beni deli eden kv gitti, kadını özledim yaaa, şaşırdım kendime, alışmışım öyle böyle varlığına, dün evimiz kalabalıktı ne güzel curcuna, bugün yine yapayalnız kaldım, kendi başıma, ağladım durdum, yıllardır yalnızdım, evlenince artık biri olacak evde derken koca yok, yine yapayalnızım..çok sıkıldım artık yalnızlıktan..annemin içine mi doğdu ne, canın sıkılıyorsa geleyim mi diye aradı yazık..anne yüreği böyle demek ki..bizlerde mi böyle olucaz ki...offffff offfffffff

Allahım yardim et kucuk melegimize bi anda toparlarsin buyusun kocaman olsun minigimiz.burda onun icin okadar cok dua eden varki canim allah insallah geri cevirmez dualarimizi

o zamn kv.Allah kavustursun diyelim:)bende tuuummm gun yalnizim artik kitap okumaktan gaza gelerek bir blog yazmayi dusunmeye basladim:))
bu arada malesef hemoroid bende de var ve son 1 aydir cok buyudu biliyrmki bu gecmeyen bir durum ve normal dogumla daha vahim bir hale geliyor!bizim icin dikkat etmemix gereken en onemli durum kabiz olmamak.sabahlari mutlaka 1 bardak ilik su snrda biraz sut-yulaf karisimi yap kendine tuvalete cikmayi kolaylastiriyor.artik dogumdan snr bende bi caresine bakicam
hii bide 2 haftaya 1 kontrol icin evden ciktigimdan gobusumle tum fotomarim pijamali:)haftaya kizimla suslenip bi fotomuzu atariz size.cok opuyrm

yazali epey olmius ama bence dr.bu aramalsn.bnm dr.her zamn soyluyor agrilarin olmasi normal ama adet sancisi gibi olursa normal degil diye!

Allah kavuştursun canım :) Geçmiş olsun bu arada o dert bende de var. oturamama gibi bi şikayetim yok ama normal doğuma engel olucak diye korkuyorum. Allah yardımcımız olsun zor valla.

başlamam lazım canım dediğin gibi bebişlerin ne zaman geleceği belli değil bi de son haftalara kalırsa iyice zor gelecek bende artık çok çabuk yoruluyorum işten gelip hemen uyuyorum izne ayrılsam hergün bişeyler yaparım ama işten gelince yemeği zor yapıyorum bu ara da belim çok ağrıyor umarım geçer valla Allah kolaylık versin hepimize sen ne güzel herşeyi bitirmişsin maşallah sana darısı başıma

bn normal bedenmden 1 bedn buyuk oldm hafif bol ama gogusleri buyudu bnm o yuzden ii oldu.bide dogumdan snr rahat giyinmek lazm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…