- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.681
ahh cnm ne sıcak sular, ne incirler kayısılar tükettim bilemezsin, hiç faydası yok, dün doktorun verdiği kabızlık ilacını kullandım ilk kez ohhh mis gibi ishal olmuşum sabaha şükürler olsun.. bugün tekrar alıcam..sanırım senin meme içinde kalıyor, dışarı çıktığındaki ağrı tam bir felaketmişo zamn kv.Allah kavustursun diyelim:)bende tuuummm gun yalnizim artik kitap okumaktan gaza gelerek bir blog yazmayi dusunmeye basladim:))
bu arada malesef hemoroid bende de var ve son 1 aydir cok buyudu biliyrmki bu gecmeyen bir durum ve normal dogumla daha vahim bir hale geliyor!bizim icin dikkat etmemix gereken en onemli durum kabiz olmamak.sabahlari mutlaka 1 bardak ilik su snrda biraz sut-yulaf karisimi yap kendine tuvalete cikmayi kolaylastiriyor.artik dogumdan snr bende bi caresine bakicam
hii bide 2 haftaya 1 kontrol icin evden ciktigimdan gobusumle tum fotomarim pijamali:)haftaya kizimla suslenip bi fotomuzu atariz size.cok opuyrm
cnm senin meme de dışında mı, içindeyken sıkıntı yoktu o kadar ama, kocaman birşey dışında olunca, oturup kalkmak çok zor açıkçası, yarın doktorumla bir konuşayım bakalım, ben dalga geçiyordum doktorlar sezeryan yapmak için hemoroidi öne sürüyor diye, geçen eşimin kuzeni (doktor) evet haklılar, çünkü enfeksiyon riski yüksek dediAllah kavuştursun canım :) Geçmiş olsun bu arada o dert bende de var. oturamama gibi bi şikayetim yok ama normal doğuma engel olucak diye korkuyorum. Allah yardımcımız olsun zor valla.
benim de dışarıda canım malesefcnm senin meme de dışında mı, içindeyken sıkıntı yoktu o kadar ama, kocaman birşey dışında olunca, oturup kalkmak çok zor açıkçası, yarın doktorumla bir konuşayım bakalım, ben dalga geçiyordum doktorlar sezeryan yapmak için hemoroidi öne sürüyor diye, geçen eşimin kuzeni (doktor) evet haklılar, çünkü enfeksiyon riski yüksek dediinş doktorum sezeryan demez bu yüzden..
Cnm...cnm çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin...dikkat et kendine bebişine...
yok cnm ne kompleksi, ben çok beğeniyorum göbeğimi kendimi, etrfatna da sürekli iltifat gelince çok hoşuma gidiyor, allahtan aldığım kiloları göstermiyorum, nereye gidiyor bilemedim, sen de paylaş şöyle bir resmini, merak ediyorum seni ve tatlı kızının birlikteliğini :)
cnm dualarımdasım, rabbim bir an önce ikinizi de iyileştirip, birbirinize kavuştursun, sen beslenmene çok dikkat et yüklen kendine birazcık ki çabuk iyileş..
3 tekerlerin denge sorunu ile ilgili şeyleri ben de çok duydum..biz peg perego si switch aldık, tam aradığım gibi hafif, baston saplı, katlanınca rabaya rahat sığıyor ve puseti kocaman.. fikir olsun ..
miraccım sen hangi hastaneye gidiyordun cnm..bu arada eşinin maral için söyledikleri beni çok, boğazım düğümlendi...hisleri de kuvvetli sanırım..şanslısın..rabbim birlikteliğinizi huzurunuzu daim etsin...
Oyy iyi günlerde saglikla kullansin kuzucuk annesi...Bi kısım alış verişi hallettik sanırım ufak tefek şeyler kaldı..odam biraz dagınıkmış şimdi farkettim affola
Güle güle uyusun canım bebişin. çok güzel. Ne kadara aldınız canım?Bi kısım alış verişi hallettik sanırım ufak tefek şeyler kaldı..odam biraz dagınıkmış şimdi farkettim affola
Sana da iyi akşamlar....İyi akşamlar herkese
iyi düşün iyi olur inşallah dualarımız seninle canımKızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
Rabbim yardimciniz olsun insallah canim bebegin atlatacak insallah Allahin yardimiyla dualarim sizinleKızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
O hemoroid varya offf. Ilk cocugumun 39 gunlukken operssyon gecirdim. Ve normal dogum degildi benim ki. Memenin icteahh cnm ne sıcak sular, ne incirler kayısılar tükettim bilemezsin, hiç faydası yok, dün doktorun verdiği kabızlık ilacını kullandım ilk kez ohhh mis gibi ishal olmuşum sabaha şükürler olsun.. bugün tekrar alıcam..sanırım senin meme içinde kalıyor, dışarı çıktığındaki ağrı tam bir felaketmişbekliyorum pijamalı, süslü, abiyeli, ev halli her türlü resimlerinizi :)
cnm senin meme de dışında mı, içindeyken sıkıntı yoktu o kadar ama, kocaman birşey dışında olunca, oturup kalkmak çok zor açıkçası, yarın doktorumla bir konuşayım bakalım, ben dalga geçiyordum doktorlar sezeryan yapmak için hemoroidi öne sürüyor diye, geçen eşimin kuzeni (doktor) evet haklılar, çünkü enfeksiyon riski yüksek dediinş doktorum sezeryan demez bu yüzden..
Off kiyamam ona dayansin minik aslanKızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
kızlar çok fena vaziyetteyim..basur memem iyice dışarı fırlamış ,oturamıyorum , tuvalete giremiyorum, bir öncekinde elimle ittirince (affınızına sığınıyorum, iğrenç bir durum ama kusura bakmayın) içinde kalıyordu ama şimdi o da olmuyor, sürekli dışarda.. siz siz olun hayatta hiçbir şeyi merak etmeyin, basurdan oturamamak nasıl birşey ki derdim, şimdi anladım, yarın kontrole gidicem, doktoruma sorayım bakalım, lazere izin veririse lazerle aldırmayı düşünüyorum, çok cnm yanıyor...
bu arada beni deli eden kv gitti, kadını özledim yaaa, şaşırdım kendime, alışmışım öyle böyle varlığına, dün evimiz kalabalıktı ne güzel curcuna, bugün yine yapayalnız kaldım, kendi başıma, ağladım durdum, yıllardır yalnızdım, evlenince artık biri olacak evde derken koca yok, yine yapayalnızım..çok sıkıldım artık yalnızlıktan..annemin içine mi doğdu ne, canın sıkılıyorsa geleyim mi diye aradı yazık..anne yüreği böyle demek ki..bizlerde mi böyle olucaz ki...offffff offfffffff
Meme disarida iken normal dogum kesinlkle tehlikelimi. acaba boyutu fulan var mi ya. Kucuk bi cikintiysa bence normal doguma engel degil. Hem cogu kiside oluyor o zaman herkes sezaruan olmasi lazim . ins normal olur ya bencok istiyirumbenim de dışarıda canım malesefşimdilik bi acı falan duymuyorum ama korkuyorum daha da kötü olursa diye. Bi yerde okumuştum içeride olunca daha tehlikeli diye ama gebelikte hangisi daha riskli bilmiyorum.doktor hangi ilacı verdi cnm sana? bi toz verdi bana yoğurtla karıştırıp onu yiyorum aç karnına. epey düzene girdi ama yine de meme dışarıda.
amin canım..baya bi değişiklik yaptık odada:)Oyy iyi günlerde saglikla kullansin kuzucuk annesi...
Bak uzuluyordun yer yok vs diye...
Olmus iste ne guzel...
340 a canım..sagolasın daha güzelleri sizin olsun..Güle güle uyusun canım bebişin. çok güzel. Ne kadara aldınız canım?
kuzum canımıniçi üzme kendini bol bol dua et teheccüde kalk rabbim şafi ismiyle şifa versin inş..Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
Dualarimiz yavrucugunla canim rabbim yar ve yarfdimcısı olsun.guclu ol annesi insallah iyilesek.Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
Rabbim şifa versin Hamzamıza,dualarımız sizinle..Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
cnm sennelax diye bir ilaç verdi, bitkiselmiş, kabızlığıma iyi geldi..basur için yarın başka bir doktora gideyim, kendi doktorumla konuşup..benim de dışarıda canım malesefşimdilik bi acı falan duymuyorum ama korkuyorum daha da kötü olursa diye. Bi yerde okumuştum içeride olunca daha tehlikeli diye ama gebelikte hangisi daha riskli bilmiyorum.doktor hangi ilacı verdi cnm sana? bi toz verdi bana yoğurtla karıştırıp onu yiyorum aç karnına. epey düzene girdi ama yine de meme dışarıda.
İnşallah canım inşallah bol bol duaya ihtiyacımız var...iyi düşün iyi olur inşallah dualarımız seninle canım
bağırsakları geçtim inan, şu memeden bir kurtulsam, sonra onun durumuna bakıcam..inş önemli birşey yoktur..O hemoroid varya offf. Ilk cocugumun 39 gunlukken operssyon gecirdim. Ve normal dogum degildi benim ki. Memenin icte
dista olmasindan ziyade bagrsaklar ne halde o onemlo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?