2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ahh cnm ne sıcak sular, ne incirler kayısılar tükettim bilemezsin, hiç faydası yok, dün doktorun verdiği kabızlık ilacını kullandım ilk kez ohhh mis gibi ishal olmuşum sabaha şükürler olsun.. bugün tekrar alıcam..sanırım senin meme içinde kalıyor, dışarı çıktığındaki ağrı tam bir felaketmiş bekliyorum pijamalı, süslü, abiyeli, ev halli her türlü resimlerinizi :)

Allah kavuştursun canım :) Geçmiş olsun bu arada o dert bende de var. oturamama gibi bi şikayetim yok ama normal doğuma engel olucak diye korkuyorum. Allah yardımcımız olsun zor valla.
cnm senin meme de dışında mı, içindeyken sıkıntı yoktu o kadar ama, kocaman birşey dışında olunca, oturup kalkmak çok zor açıkçası, yarın doktorumla bir konuşayım bakalım, ben dalga geçiyordum doktorlar sezeryan yapmak için hemoroidi öne sürüyor diye, geçen eşimin kuzeni (doktor) evet haklılar, çünkü enfeksiyon riski yüksek dedi inş doktorum sezeryan demez bu yüzden..

benim de dışarıda canım malesef şimdilik bi acı falan duymuyorum ama korkuyorum daha da kötü olursa diye. Bi yerde okumuştum içeride olunca daha tehlikeli diye ama gebelikte hangisi daha riskli bilmiyorum.doktor hangi ilacı verdi cnm sana? bi toz verdi bana yoğurtla karıştırıp onu yiyorum aç karnına. epey düzene girdi ama yine de meme dışarıda.

Cnm...
Esim oyledir bi duaya dursun bazen ole seyler der kalir bakarim...
ALLAH tarafindan iste bende de bazi ozel ruyalar olur bazen...
Hepimizde var bazi istidatlar...
Cenabi Hak acsin kalbimizi insaallah...
Cumlemizi eslerimize onlarida bize bagislasin evlatlarimizla amin...
Senin esinde eviniz yuvaniz icin calisiyor
Helal ekmek bitanem
Bu zamanda kolay degil...

Bornovadasin bildigim kadariyla
Ben ucyoldayim
Yakin olsak gorusurduk sık sık
Aslinda yakiniz da gebelik iste rahat cikamiyoruz eskisi gibi gezmelere :)

Ben Katip Çelebi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi ne gidiyorum
Prof.dr Sefa Kelekci drum...

Gecen ay dunya capinda bir ilk gerceklestirmisler
Bu plasenta yapismasinda anne olumlerinin Onune gecen yeni bir metod bulmuslar ekibiyle
ALLAHA sukur bana bu dru nasip etti...
Hicbir ozel benim dogumumu kabul etmiyor çünkü

http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28458181

Bi kısım alış verişi hallettik sanırım ufak tefek şeyler kaldı..odam biraz dagınıkmış şimdi farkettim affola
Oyy iyi günlerde saglikla kullansin kuzucuk annesi...
Bak uzuluyordun yer yok vs diye...
Olmus iste ne guzel...

Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm

iyi düşün iyi olur inşallah dualarımız seninle canım

Rabbim yardimciniz olsun insallah canim bebegin atlatacak insallah Allahin yardimiyla dualarim sizinle

O hemoroid varya offf. Ilk cocugumun 39 gunlukken operssyon gecirdim. Ve normal dogum degildi benim ki. Memenin icte
dista olmasindan ziyade bagrsaklar ne halde o onemlo

Off kiyamam ona dayansin minik aslan

Benim de meme vardi gecen sene ameliyatla aldirmistim canim. Hamilelikte tekrar cikti birkaç gündür agrisindan duramiyordum, sicak su torbasina oturunce rahatliyorm. Biraz boyle uç beş gün idare ediyoruz yine basliyor. Hayir kabiz da olmuyorum neden boyle oluyor bilmiyorum. Ama hamilelik tetiklermis, normalde varisi olanlarda hemeroid kesinlikle cikiyormus

Meme disarida iken normal dogum kesinlkle tehlikelimi. acaba boyutu fulan var mi ya. Kucuk bi cikintiysa bence normal doguma engel degil. Hem cogu kiside oluyor o zaman herkes sezaruan olmasi lazim . ins normal olur ya bencok istiyirum

Oyy iyi günlerde saglikla kullansin kuzucuk annesi...
Bak uzuluyordun yer yok vs diye...
Olmus iste ne guzel...
amin canım..baya bi değişiklik yaptık odada:)

Güle güle uyusun canım bebişin. çok güzel. Ne kadara aldınız canım?
340 a canım..sagolasın daha güzelleri sizin olsun..

kuzum canımıniçi üzme kendini bol bol dua et teheccüde kalk rabbim şafi ismiyle şifa versin inş..

Canim uzulmeOTE="maral26, post: 40333545, member: 543140"]Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm[/QUO
Dualarimiz yavrucugunla canim rabbim yar ve yarfdimcısı olsun.guclu ol annesi insallah iyilesek.

Rabbim şifa versin Hamzamıza,dualarımız sizinle..

cnm sennelax diye bir ilaç verdi, bitkiselmiş, kabızlığıma iyi geldi..basur için yarın başka bir doktora gideyim, kendi doktorumla konuşup..

O hemoroid varya offf. Ilk cocugumun 39 gunlukken operssyon gecirdim. Ve normal dogum degildi benim ki. Memenin icte
dista olmasindan ziyade bagrsaklar ne halde o onemlo
bağırsakları geçtim inan, şu memeden bir kurtulsam, sonra onun durumuna bakıcam..inş önemli birşey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…