- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.701
ALLAH askina metanetli ol...Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
Cnm anestol varmi evde...bağırsakları geçtim inan, şu memeden bir kurtulsam, sonra onun durumuna bakıcam..inş önemli birşey yoktur..
İnşallah canım inşallah, çok bitkin görünüyordu inşallah Rabbim bize bağışlar evladimi.İnşallah pes etmez minigim benim...Rabbim yardimciniz olsun insallah canim bebegin atlatacak insallah Allahin yardimiyla dualarim sizinle
off ki offf,allahım yardımcın olsun cnm.. bugün bir sürü dereotu aldım, saraçoğlunun dediklerini bir yapayım bakalım, yoksa muhtemelen ameliyat olacak..Benim de meme vardi gecen sene ameliyatla aldirmistim canim. Hamilelikte tekrar cikti birkaç gündür agrisindan duramiyordum, sicak su torbasina oturunce rahatliyorm. Biraz boyle uç beş gün idare ediyoruz yine basliyor. Hayir kabiz da olmuyorum neden boyle oluyor bilmiyorum. Ama hamilelik tetiklermis, normalde varisi olanlarda hemeroid kesinlikle cikiyormus
Doktorum bana bu şekilde doğum yapamazsın demedi.Bende oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.Üzerinden 10 yıl geçti.Nasipse kızımı da normal doğumla dünyaya getirmeyi düşünüyorum.Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür..Üstelik kızım için tüp bebek tedavisi gördüm.Meme disarida iken normal dogum kesinlkle tehlikelimi. acaba boyutu fulan var mi ya. Kucuk bi cikintiysa bence normal doguma engel degil. Hem cogu kiside oluyor o zaman herkes sezaruan olmasi lazim . ins normal olur ya bencok istiyirum
İnşallah dayanır minik bedeni kuzunun...Off kiyamam ona dayansin minik aslan
vardı sanırım, kantaron yağı sürüyorum, pamukla içeri ittirip, tutturmaya çalışıyorum da pek faydası yok..bir deneyeyim bakalım..Cnm anestol varmi evde...
Sur bol bol baya rahatlatir seni...
amin canım..baya bi değişiklik yaptık odada:)
340 a canım..sagolasın daha güzelleri sizin olsun..
kuzum canımıniçi üzme kendini bol bol dua et teheccüde kalk rabbim şafi ismiyle şifa versin inş..
Canim uzulmeOTE="maral26, post: 40333545, member: 543140"]Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm[/QUO
Dualarimiz yavrucugunla canim rabbim yar ve yarfdimcısı olsun.guclu ol annesi insallah iyilesek.
aaa gerçekten mii..neden acaba..zararlıysa kullanmayayım barii..geçen gün burdan kantaron yağı hamileler için uygun değil demişlerdi ben aktarayım da yine de bir bakın.
ALLAH askina metanetli ol...
Bu son sıkıntı insaallah...
Ya Şafi entel Şafi...
ALLAH şifa verenlerin en büyüğüdur
Sarmisak ye cnm sende bol bol
Kani temizler iltihaplati temizler...
Nolu birakma kendini seni hissediyor annesi
Tmm annesi sakin ol ...İnşallah bu sondur canım inşallah, çok çetin çok yorucu bir yolmus bu yol.Bir ileri iki geri gidip duruyoruz.Tam seviniyorum bisey çıkıyor, Rabbim yavruma sonrada bana dayanma gücü versin,evladimi bana bagislasin,kucagima almayı nasip etsin inşallah.... Kaç saattir ömrümden omur gitti.
ah canım cok gecmıs olsun ama guclu ol lutfen oglunun sana ıhtıyacı var ınsallah her sey ıyı olacakKızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
Boyutuna göreymiş canım ya ben doktoruma söylemiştim çok aşırı değilse engel olmaz dedi inşallah öyle olur. ben de normal istiyorum Allah izin verirse...Meme disarida iken normal dogum kesinlkle tehlikelimi. acaba boyutu fulan var mi ya. Kucuk bi cikintiysa bence normal doguma engel degil. Hem cogu kiside oluyor o zaman herkes sezaruan olmasi lazim . ins normal olur ya bencok istiyirum
anladım canım bi git bakalım ne dicekcnm sennelax diye bir ilaç verdi, bitkiselmiş, kabızlığıma iyi geldi..basur için yarın başka bir doktora gideyim, kendi doktorumla konuşup..
Ayy yavrum benim ya kıyamam. inşallah atlatacak canım bozma moralini kötü düşünme güçlü olman lazım.Rabbim yardımcınız olsun Allah büyük...Bol bol dua edelim.Kızlar o kadar moralim bozuk ki, kendimi o kadar kotu hissediyorum ki anlatamam,oglum ağızdan tüple solunuma bağlanmış, solunumu kötüleşmiş, kanında enfeksiyon çıkmış, ayrıca kansizlikta varmış, beslenme kesilmişti zaten,antibiyotiğe baslicaklarmis,kan takilcakmis,babamız görmeye gitti,hemşire ablaları resim atmış çok bitkin görünüyor kuzum, inşallah atlatabiliriz bu enfeksiyonu,duvarlar üstüme üstüme geliyor,çok zor çok canım yanıyor, evladım nelerle uğraşıyor küçücük bedeniyle elimden bisey gelmiyor. Detaylı bilgide vermemişler yarin Dr.undan bilgi alin demişler.Bana sabah olmaz artik. Çok kötüyüm
ayy canım yat dinlen hemen yorma kendini. Bi doktora da görün istersen geçmezse.sonunda eve cıkardık esımı cok yoruldum,aksamdan topuklarım davul gıbı şişti cok korkuyorum gebelik zehırlenmesı olur dıye,zaten doktorum boyle bı rısk var demişti
insallah yorgunluktan olmustur dıyorum yarına kadar gecmezse proteın testı verecemayy canım yat dinlen hemen yorma kendini. Bi doktora da görün istersen geçmezse.
vardı sanırım, kantaron yağı sürüyorum, pamukla içeri ittirip, tutturmaya çalışıyorum da pek faydası yok..bir deneyeyim bakalım..
aaa gerçekten mii..neden acaba..zararlıysa kullanmayayım barii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?