2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ALLAH askina metanetli ol...
Bu son sıkıntı insaallah...
Ya Şafi entel Şafi...
ALLAH şifa verenlerin en büyüğüdur

Sarmisak ye cnm sende bol bol
Kani temizler iltihaplati temizler...

Nolu birakma kendini seni hissediyor annesi

off ki offf,allahım yardımcın olsun cnm.. bugün bir sürü dereotu aldım, saraçoğlunun dediklerini bir yapayım bakalım, yoksa muhtemelen ameliyat olacak..

Meme disarida iken normal dogum kesinlkle tehlikelimi. acaba boyutu fulan var mi ya. Kucuk bi cikintiysa bence normal doguma engel degil. Hem cogu kiside oluyor o zaman herkes sezaruan olmasi lazim . ins normal olur ya bencok istiyirum
Doktorum bana bu şekilde doğum yapamazsın demedi.Bende oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.Üzerinden 10 yıl geçti.Nasipse kızımı da normal doğumla dünyaya getirmeyi düşünüyorum.Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür..Üstelik kızım için tüp bebek tedavisi gördüm.

Cnm anestol varmi evde...
Sur bol bol baya rahatlatir seni...
vardı sanırım, kantaron yağı sürüyorum, pamukla içeri ittirip, tutturmaya çalışıyorum da pek faydası yok..bir deneyeyim bakalım..

amin canım..baya bi değişiklik yaptık odada:)

340 a canım..sagolasın daha güzelleri sizin olsun..

kuzum canımıniçi üzme kendini bol bol dua et teheccüde kalk rabbim şafi ismiyle şifa versin inş..

Aminnnn inşallah teyzesi,Dualarım kuzumla inşallah.... Rabbim evladima kavuşmayı nasip eder inşallah banada....

Güçlü olmak gerçekten çok zor canım, aminnnn inşallah.

İnşallah bu sondur canım inşallah, çok çetin çok yorucu bir yolmus bu yol.Bir ileri iki geri gidip duruyoruz.Tam seviniyorum bisey çıkıyor, Rabbim yavruma sonrada bana dayanma gücü versin,evladimi bana bagislasin,kucagima almayı nasip etsin inşallah.... Kaç saattir ömrümden omur gitti.

Tmm annesi sakin ol ...
Bak inan bana bu son sıkıntı...
Kalben inan yanindayiz...
Bugun iki kere musab icin agladim boynum bukuldu benim bebegimden farki yok ...
Cnm yarin al biseyler marketten tanimadin cocuklara dagit...
Melaike sevindir insaallah...

Bizler mucahidiz kizlar su anda...
bu gece yarin ne okuyabiliyorsak kurandan okuyup efendimize ve fatumatul zehra annemize bagislayalim insaallah...
Cenabi Hak kurandan ne kolayiniza geliyorsa onu okuyun diyor...
Dua edelim musab hamza bebegimize...

ah canım cok gecmıs olsun ama guclu ol lutfen oglunun sana ıhtıyacı var ınsallah her sey ıyı olacak

Meme disarida iken normal dogum kesinlkle tehlikelimi. acaba boyutu fulan var mi ya. Kucuk bi cikintiysa bence normal doguma engel degil. Hem cogu kiside oluyor o zaman herkes sezaruan olmasi lazim . ins normal olur ya bencok istiyirum
Boyutuna göreymiş canım ya ben doktoruma söylemiştim çok aşırı değilse engel olmaz dedi inşallah öyle olur. ben de normal istiyorum Allah izin verirse...
cnm sennelax diye bir ilaç verdi, bitkiselmiş, kabızlığıma iyi geldi..basur için yarın başka bir doktora gideyim, kendi doktorumla konuşup..
anladım canım bi git bakalım ne dicek

sonunda eve cıkardık esımı cok yoruldum,aksamdan topuklarım davul gıbı şişti cok korkuyorum gebelik zehırlenmesı olur dıye,zaten doktorum boyle bı rısk var demişti

Ayy yavrum benim ya kıyamam. inşallah atlatacak canım bozma moralini kötü düşünme güçlü olman lazım.Rabbim yardımcınız olsun Allah büyük...Bol bol dua edelim.

vardı sanırım, kantaron yağı sürüyorum, pamukla içeri ittirip, tutturmaya çalışıyorum da pek faydası yok..bir deneyeyim bakalım..

aaa gerçekten mii..neden acaba..zararlıysa kullanmayayım barii..

sanki zeytinyağı kullanıyorum demişti bi de vaseline. hafızam iyice zayıfladı benim gerçekten hatırlayamadım tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…