2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
teşkkr ederm canm. zaten artık az kldı, inşllh sağlkla doğrlar da bz de mutlu olurz. kilo konusnda maalesef norml br insan gbi değilm. uzn sre pskoloğa da gttm bunun içn ama değiştremedm. bnm durummdaki bri içn hamilelk, vcudunu kontrol edememk çok zor, kşke bn de szn gbi bakablsem..

merhaba kızlar anca girebildim.
küvez dönemi çok sıkıntılı inşallah sağlıklı bir şekilde yakın zamanda eve gelir.

ben de bir battaniye ördüm pirinç modeli ikinciye geçtim buzlucam güzel duruyor. tığ işi olarak amigurami örgü oyuncak denemek istiyorum ama 4 numara şiş kullanılan bebe yünü çok ince kaldı. onun için daha kalın yün bakacağım. patik çok zor geliyor gözüme ama sen yazınca merak ettim boştayken bir ara deneyeyim diye kafama takıldı.. bir de boyamaya sardık bir kaç üye esrarengiz bahçe diye büyüklere boyama kitabı.

Kizlar mutamadiyen benzer sorular soruyoruz ama bilgilere ihtiyac var.

Bebek arabasi ne aldiniz/alacaksiniz? Biz joie nin litetrax modelini begenmistik ama bana 3 teker oldugu icin cok dengesiz geldi

ben hergün farklı bebek arabası beğeniyorum ama wollex marka araba beğendim. wollex new york modelinin premium class modeli. http://wollexnewyork.com/shop/bebek...class-travel-sistem-bebek-arabasi-cam-kokusu/

bir de boba kanguru

oku oku bitmiyor

şu kilo konusu ne zaman bitecek her okuduğum yazıda benim gözler dolmaya başladı. giderek daha fazla şişyorum öyle 50li kilolara da çok demiyorum 86 kiloyum tamı tamına ve 7 ayı geçkindir hapis gibi yatarak geçiriyorum. çok yemiyorum ama hareket sıfır olunca kiloların gelmesi kaçınılmaz oldu. yorgunum ve bebeğimle sağlığımızdan başka bir şey düşünemiyorum. şu an totişimin üstüne dahi oturamıyorum. zorunlu ihtiyaçlarımı karşılarken gözümden yaş geliyor. kilo mu kilo ne ki o takacağım son şey bile değil şu anda.

kadınlar olarak birbirimize eziyet etmeye bayıldığımıza inanmaya başladım artık. ay hamile misin ay kilo sandım ay şöyle ay böyle. 200 kilo olunda yuvarlanın e mii. ben kilo veririm de sen şu olmayan insanlığını napacaksın acaba. ayyy neyse patladımmm ne kötü insanlar var ama ya.

Cnm hamilelikte bi beden ustunu alin diyorlar genelde. Ben eskiden XS giyerdim simdi S aldim geceligimi felan yani S olsaydim M alcaktim. Kilom 55 ama minyon tipliyim tam oluyo cok fark etmio

Minik yavrun Allah a emanet canım..biz teyzeleri dua edicez bak yatarken..aklımızdan yuregimizde n cikmiyorsun.sen ve oğlun.. Rabbim tez vakitte kavustursun inş.güçlü ol annesi,çok güçlü ol..

ne kadar canım o ürün, bir de çift yönlü kullanılanların tekerleğe basıp düşme sorunu var dyorlr, ne kadr doğru blemiyorm

ne kadar canım o ürün, bir de çift yönlü kullanılanların tekerleğe basıp düşme sorunu var dyorlr, ne kadr doğru blemiyorm
pusetin yönü değişiyorsun yani tekerler ıaynı yerde. youtube den videosunu aratıp görebilirsin. bnm baktığım wollex new york premium classic sitesinde 1090 hepsiburada da dzl fiyat. ereyonda 1050. premium olmayanın arka teker mesafesi 5-6 cm daha geniş balkon kapımızdar die premium seçtim bn genişlik 59 cm. casuel cadillac ve casual cadillac air de çok konuşuluyor. chicco urban da güzel chicco imove da. ama fiyat ve ana kucağı dahil 1050 tl bana cazip geldi. bir de remium modelinin güneşlik rengi değişiyor. sitesinde 69 tl ye istediğin realabiliyorsun. 20 tl ye de teker kılıfı var eve sokarken kullanmak için. evde terasta kullanırım diye hayal ediyorum. port bebe oluyor çünkü.

Sağol canım Allah razi olsun.Geceyi sabah edemedim,gozumu kapadım kotu şeyler gördüm...

yavrum yaa kıyamam ki hiç ben onun minicik bedenine o da annesine kavuşmak istiyor mücadele veriyor savaşıyor sen hiç merak etme yakında kavuşacaksınız kuzunla

yavrum yaa kıyamam ki hiç ben onun minicik bedenine o da annesine kavuşmak istiyor mücadele veriyor savaşıyor sen hiç merak etme yakında kavuşacaksınız kuzunla
Dört gözle bekliyorum inşallah canım,Rabbim kavusmamizi nasip eder inşallah

="monga, post: 40334192, member: 590279"]off ki offf,allahım yardımcın olsun cnm.. bugün bir sürü dereotu aldım, saraçoğlunun dediklerini bir yapayım bakalım, yoksa muhtemelen ameliyat olacak..[/QUOTE]
Gunluk dereotu yiyin bir ay boyunca diyo. Meme için etkisi olur mu bilmiyorum canim ama bi de bir ay boyunca çoban cantasi cayi diyordu sanirim onu öneriyor. Ama hamilelerde pek kur onermedigi iiçin yapmiyorum ben. Ama dereotu yapılabilir. Faydasinu gorursen biz de yapalim canim inş ise yarar

İnş canim . benim doktor normal doğuma engel demişti de ondan dedim. İnş hic sikintisiz normal yollarla dünyaya getiririz bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…