2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydın arkadaşlar maralcım bebeğine acil şifalar diliyorum dün gece hep dua ettimde yattım sanada rahat uykular için ettim ama anne yüreği uyku girmemiştir gözüne sıkma canını düzelecek inş bebeğini kucağına alıp evinize geleceksiniz

ne kadar canım o ürün, bir de çift yönlü kullanılanların tekerleğe basıp düşme sorunu var dyorlr, ne kadr doğru blemiyorm
cnm 1700 dedi 1500 e aldık, iyi bir pazarlıkla..inş 2.çocuğum olursa onda da kullanırım uzun süre..beni 6-7 yıl idare eder..1 senede mahvolan arabalar duydum..

günaydınlar herkese bugun hava burda cok guzel ama içim bi garip...
temizlik yapmam gerek ama hiçbişey yapmak istemiyorumm hayırlısı...

Mrb kızlar ne zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir Rabbim hepimize kolaylık versin az bi zaman kaldı. Geçen kayınvalideye gittik bana diyoki çocuğun göbeği düşene kadar hiç yıkanmazmış tecrübeli anneler varmı böyle birşey ?

="monga, post: 40334192, member: 590279"]off ki offf,allahım yardımcın olsun cnm.. bugün bir sürü dereotu aldım, saraçoğlunun dediklerini bir yapayım bakalım, yoksa muhtemelen ameliyat olacak..
Gunluk dereotu yiyin bir ay boyunca diyo. Meme için etkisi olur mu bilmiyorum canim ama bi de bir ay boyunca çoban cantasi cayi diyordu sanirim onu öneriyor. Ama hamilelerde pek kur onermedigi iiçin yapmiyorum ben. Ama dereotu yapılabilir. Faydasinu gorursen biz de yapalim canim inş ise yarar[/QUOTE]
cnm inş işe yarar, başladım dünden itibaren. bugün de doktora gidicem. dereotu kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyordum ki sakıncası olmadığını, sütü artırdığını öğrendim. hemen başladım o yüzden..

cnm benim komşunun bebeği oldu, 18 gün, daha göbeği düşmedi, doktor yıkamayın demiş yıkamadılar hiç, hala mis gibi kokuyor yıkanmamasına rağmen maşallah.

gunaydın annişler nasılsınız...
vakit bulur bulmaz geçmişi okuyacağım. bugun işteyim maalesef haftasonu giremeyenler için tekrar özet geceyim. c.tesi kontroldeydik bebişimin kilosu 31+5de 1716 gram 40 cmdı. doktorum şuan için normal doğuma engel bir durumun yok dedi. doğum izni için rapor işlerimi hallettim bu aydan sonra gitmiyorum sayılı gunum kaldı çok şükür az kaldı. bebişimin odasını temizledim, bütün herseyini yıkadım artık vakit buldukca utuleyip dolabına dizicem inş :)))

Bazi doktorlar onermiyolar canim sen dr una sor ona gore yaptirirsin
Ben anneme soylemistim biz yikadik sizi bisey olmadi demisti herzamanki gibi:)))

Kocaman olmus canim oglun masallah.
Hazirliklar da bitmis nerdeyse..
Bende dun cantayi hazirladim erken mi oldu bilemedim ama hazir olsun diye dusundum.
Yoksa hazir olmasa esime kalsa dolabi getirir heralde hastaneye

cnm 1700 dedi 1500 e aldık, iyi bir pazarlıkla..inş 2.çocuğum olursa onda da kullanırım uzun süre..beni 6-7 yıl idare eder..1 senede mahvolan arabalar duydum..
güle güle kullan, doğru sylyrsn canm, bn aldğm her şeyi 2. çocğu da düşnrek aldm. bu bebeğim erkek, 2. nin kız olma ihtmlni düşünerek öyle masmavi bi oda yapmadm. ana kucağı, araba koltuğu, moblya falan her şeyi iki cnsyte de uyack renklerden aldm. zaten insan çocuğu içn en iisini yapmak istyor. her şeyn kaliteli olmasına dkkt edyrz. bari uzun sre kullanalım.

kızlar şimdi dr dan geldim. 30 hafta 3 günlük bebeğim 1300 gram, 38 cm, erkek bebek bu arada. hala bir haftalık gerilik var. çok üzülüyrm ya, zamannda doğrsa 2 kg civarı doğacak. küvzde falan kalır dye korkuyorum.

Rabbim acil şifalar versin canım Rabbim sizlere bağışlasın dualarım bebeğinle iyi düşün iyi olsun

cnm benim komşunun bebeği oldu, 18 gün, daha göbeği düşmedi, doktor yıkamayın demiş yıkamadılar hiç, hala mis gibi kokuyor yıkanmamasına rağmen maşallah.
Doktor söylemişse sorun yok o zaman cnm iş yerindeki arkadaşlar olurmu yıkanması lazımki çocuk rahat etsin göbeğininde düşmesine yardımcı olur dediler kafam karışmıştı

Hergün mutlaka iki kaşık pekmez iç cnm çok faydasını görürsün bebişin kilo alır kemikleri güçlenir küvezde fln kalmaz inslh kötü şeyler getirme aklına

Canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin dualarımız musab hamzayla...

herkese günaydın geçmişe bi göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım sayfalar cok ilerlemiş. maral26 çok çok geçmiş olsun bebişin iyileşir merak etme dualarımız bebişin ve seninle.

kendini birakma canim benim.ni konus bakalm dr.la ne diyecek belki olasi durumlardr bunlar ins.atlatr kuzucuk dualarimiz bebisinle...Allah guc kuvvet versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…