- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.941
Yaptryrm cnm. Bnm gttğim dr rskli gebelik uzmanı zaten. Kan akışnda sorun yok çok şükür ama çok zayıf iştesen dopler yaptırdın mı acaba ,benım de kızım 1 hafta gerıden gelıyor,karın bacak ve kılo olarak 7 gun gerıde,bu da damarlardan bırınde tıkanma oldugu ıcın .Doktor takıpte tutuyor bu yuzden 2 haftadan bır gıdıyorum
Esracm sen kaç kilo aldn, acaba bz az aldgmz içn mi bebeklr de az alıyorevet canım bende gramı gramına aldığı her kiloda mutlu oluyorum hatta doğuma kdr kaç kilo alır onu felan hesaplıyorum :)))
aynen doğru diyosun canım bende yazmıştım ablamın bebeği sezaryandı yavrucağım her sesten irkiliyor korkuyor
haklısın canım sabır sabır en onemlisi :)))) elimin altında bi takvim var hergun işe gelişimde çeltik atıyorum buyuk bir zevkle, artık herseye dayanmaya katlanmaya çalışıcam :))
artık hamilelik için aldığım badilerimi giymeye başladım canım aynen gobeğimi gere gere dolaşıyorum bol bol resim çekiniyorum kendimle barışıkım şuan :)))
hayırlı olsun aldıklarınız canım güle güle giysin bebişin. annemlerle aynı mahallede oturuyoruz inanki gelip yardım etmese bile varlığı orda olması bile bana yetiyor zavallım emekliliğini doldurmak için çalışıyor şuan pek bişey bekleyemiyorum ama bebek arabamızı aldı çok sukur saolsun baya bi yukten kurtardı bizi :))))
nımm nımm ne guzel yazmışsınnn canım ilk fırsatta hemen alıp yiyorum annemde yapardı salatasını bol limonlu hemde ne guzel yerdikk canım cekti walla
oyy maşallah yesinler gobusunu :))))
güle güle kullanın canım hayırlı olsun.. ah şu babalarımız annelerimizz allah başımızdan eksik etmesin
doğrudur o zaman sen şanslıymışsın canım cunku benden başka yazanlarda olmuş sezeryan olan bebekler her sesten irkiliyor korkuyor diye.
hayırlı olsun canım güle güle kullanın sen elini yinede cabuk tut ama sandığın kdr uzun sürmüyor sıkıntı yapma kendine benim bi ütüleme işim kaldı 2 gunde hallettim yıkama, temizlik işini :)
bende de başlanıcı var canım dediğin gibi dışarıya doğru cıkıntılar başladı. inş ilerlemez sana da gecmiş olsun...
ben görüyorum zaten fıstık biri olduğunu canım diğer arkadaslarda mahrum kalmasınlar canım cek bi kaç resim bakalım :))
hayırlı olsun canım :)) bu arada pis değil ama dagınık evleri severim cunku orda yaşayanların izleridir onlar, doğal gercek olan ev hali o aslında :)) biraz duygusal düşünüyorum sanırım
geçmiş olsun canım bol bol dinlen gecer inş :)
doğru solemiş canım ben gebelik eğitimine gittim ordaki uzman hemşirelerde öle söledi sadece temiz bezle ya da mendille silmek yeterliymiş
geçmiş olsun canım
günaydın kızlar
ben de yıkanmaması lazım diye biliyorum ama anneler bırakmıyor sanırım..
benim ki ne kdr oldu acaba geçen gidecektim kalkamadım. yarın a randevu aldım bakalım 32+1 olacağım yarın.
bende eşyalarını deterjansız bir parti yıkadım kurutmada kuruttum bi ton tüy çıktı kurutma makinasından. tembelliğim gidince tekrar yıkayıp kurutup ütüleyeceğim. daha dolap fln da yok benim çekmecelere koyacağım
başta ben de öyle düşündüm ama o kdr enerjimi yediki hamilelik, çocuğum varken gene hamile kalırsam birinci açlıktan ölür gibi geliyor nasıl ilgileneceğim.
bn de aynı şyi düşünyrm. şu anda evde bi çock olsa nasl bakrdm dyrm ama geçici bi sreç cnm sonçta. bir de insan iknci çocğu da ilk çocuğu içn yapıyor aslnda. herkesn hytta br krdeşi olmalı.
doğduğu hafta normalin altında olmadığı sürece kilosunun düşük olmasını istiyorum. nlrmal doğum olur inş. ama kilolu olursa nadıl olacak diye stres oluyorum bu ara.
benim evi komple bi temizleyip bi düzene sokmam lazım. gebelikte düzen falan kalmadı
saydıklarının hiçbirini almadımgögüs kremini alayım bari bu hafta..
syledklern o kadr doğru ki cnm, bn kndmi de paralasam her şy allhın takdri, bebeğim içn en iisni yapıp gerisini allha bırakıyorum.cnm aslında bizlik çok birşey yok, herşey bebekler kendileri ayarlıyor, sen elinden geleni yap, gerisi allaha ve bebeklere kalmış, sağlıklı olmaları önemli, önde yada geride gitmeleri değil..doğduktan sonra başlıyor bütün iş..
cnm sen stres yaptıkça bişeyler çıkar mutlaka, sen akışına bırak biraz, sadece bebeğinle eğlen oyalan konuş..emin ol iyi geliyor ona da sana da..
aman yapmayın kızlar, ben kaç gece aç yattığımı bilirim, ama ağzıma tek birşey atmadım..8den sonra birşey yememeye de gayret ediyorum..yoksa kilolar da alıp başını gidecek..
inş teyzeleri, kurtarsın kendini akıllı oğlum benim..annesi de kolaycacık normal şekilde yapsın doğumunu.. içerde çok hareketli bazen korkutuyor beni doğduktan sonra da durmazsa diye..ama konuşuyorum oğlumla söz dinler benim oğlum, çok akıllı o teyzeleri :)
bn de aynen canm ya, moblya beyaz, an kucağı, portbebe, araba koltuğu fln da kırmzı. zatn mavi ve pmbe dışnda btn renkler ortk kullnılıyor.aynen cnm, ben de öyle düşünüyorum..inş ikinci de arkadan gelir hayırlısıyla.. birlikte büyür giderler..benim de erkek, odasını krem, arabasını kırmızı, ana kucağını gri aldım..her iki cinsin de kullanabileceği şekilde.. inş 2.de kızım olursa rahat rahat kullanırız..
Rabbim o günleri inşallah gösterecek canım hiç üzmek kendini dua et bol boş bicimde dualarımız seninle ve bebeğimle bizim bile ne olacağımız belli degil kalbini ferah tut canım benimAhhh o günler bi gelse,bi alsam kucagima hic birakmicam kucagimdan inşallah canım.
Biz de oğluşumla okuldayız, derse girmek üzereyiz :)Eki Görüntüle 1482761
Hepinize maşallah tatlı annişler
oyy maşallah1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaaEki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
Darısı başımıza biz de bi tamamlasak... Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canımTeeeyyjeler teyjeleyy
Biz babamizla ctesi minababye gittik
Ivir zivirimizi tamamladik cok sukur...
maşallah canım oğluşuna. inşallah kordondan da kurtulur annesi. Hayırlısı ne zamansa hepimiz ozaman doğuralım Allah ın izniyle...merhaba teyzelerim
biz kontrolden geldik şimdi.. 31 haftalığız ama kafa çapı, karın çapı 34 hafta çıktı..kilosu 2 kg olmuş, boynuna 2 kere kordon dolanmış, inş doğuma kadar kordondan kurtulur da normal yapabilirim doğumu, hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi doktorumuz, müdahele etmeleri gerekebilirmiş, ..biraz erken gelecek gibi geliyor bana, doğana kadar 4 kilo olur dedi doktor, ben üzüldüm birazcık, insülin bayağı kilo yapmış oğluma.. inş normal kilosunda doğar, artık zamanında demiyorum, zamanında doğarsa 5 kilo felan olur doğuramam..hayırlısıyla erken gelsin bari.. haftaya tekrar kontrolüm var, kordon inş açılır, akıllıdır benim oğlum, başaracağına eminim, dua edin siz de teyzeleri.. ben başlayım bari kıyafetlerini yıkayıp, çantayı hazırlamaya.. daha 2 ay var diye ağırdan alıyordum..
geçmiş olsun canım bol bol dinlen. iyi olmana sevindim böyle devam eder inşallah.merhaba güzel anneler uzun bir hastane döneminden sonra eve çıkabildim çok şükür artık annemdeyim ve yatak istirahatindeyim ilaçla sancılarımı durdurmaya çalışıyoruz ciğer geliştirici iğnelerimi oldum 34 haftaya kadar ilaca devam sonrası Allah kerim her hafta hastaneye gidip nts bağlanmak zorundayım keyfim yerinde inşallah böyle devam eder herşey bizden bu kadar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz....
Canim yapisaldir belki.bazi seyler genlerle ili.mesela bende cok minnak zayif bi bebek olarak dogmhsum halada minyonumfelikskulbelki.bazi seglert: 40348946 .!.:Yaptryrm cnm. Bnm gttğim dr rskli gebelik uzmanı zaten. Kan akışnda sorun yok çok şükür ama çok zayıf işte
Teeeyyjeler teyjeleyy
Biz babamizla ctesi minababye gittik
Ivir zivirimizi tamamladik cok sukur...
Eki Görüntüle 1482837
Bebe sampuani ve bebe yagimiz var zaten bebe urunlerini kullanmayi seviyorum...
Kendimi bildim bileli banyodan cikinca yag kullanirim cild icin cok iyi oluyor...
Battaniye niyetine bunu aldik
2 tane gelicekmis zaten alan olmus
Hem hastanede hem tasimanin icinde rahat kullanabilcem bunu insaallah
Eki Görüntüle 1482848
Tosboganin karyola yayagi icime sinmemisti hazir yatak sert geldi ustune yun yatak yapicaktik annemle sadece kilifina 60 tl istedi yorganci yünü bizden bide
Bende oyun parki yatagi aldim
Ne ugrascam
Hem pamuk hem antialerjik hem kilifi yikanio oh bu da 60 tl
Koyucam hazir yataginin ustune yatsin yumusacik tosuncuk bu insaallah :)
Eki Görüntüle 1482856
Ay evet benimde aklımda bu...bizimki de yaklaşıyor.bende özel biseyler olsun istiyorum.ben de fikir bekliyorumkızlar cuma gunu babişimizin doğum gunusu. normal bi hediye alıcam ama onun yanına anlamlı bişey daha alayım diyorum hani bebeğimiz adına almışım gibi. kişiye ozel hediyelere baktım ama hep klasik kupa bardak, anahtarlık, çerceve, takvim felan var. daha farklı ne alabilirim ?
Merhaba annişler. Hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Ben artık biberon, emzik, pişik kremi, göğüs ucu kremi vb. eksikleri alayım diyorum. Sizler ne yaptınız, bu ürünleri alan var mı :) Önerdiğiniz markalar var mı?
inşallah cnm ..dua et teysezi oğlum oyun oynarken çözsün kordonunu..anneciği sağlıkla güzel bir normal doğum yapsın...Cozer canim daha cok hareket eder degistirir o durumu insallah
benimki zorla gönüllü olmuştu mehtapçım ama bu girememe durumu işine gelmedi değil..bıyık altında gülmece yaptı bana :)Benimkiyle sezaryen videosu izledik
Nolcak ki ben dr a yardım ederim diyor...
Karnimi kesince tutcakmis o maşa gibi seyi daha da alet edavatlarimi gotururum diyo...
Ay bayilcaktim gulmekten...
Ne psikopat adamsin sen bi icime el atmamistin kurcalar karistirirsin sen organlarimida dedim...
Bayilip kalacaklar orada haberleri yok
1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaaEki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
çok zor değil aslında canım sadece elimde model olmadığı için modeli çıkarmak zor oldu ama ona rağmen 2 günde bitti 1 günde de biterdi aslında ama söküp tekrar örmekten bitiremedimmerhaba kızlar anca girebildim.
küvez dönemi çok sıkıntılı inşallah sağlıklı bir şekilde yakın zamanda eve gelir.
ben de bir battaniye ördüm pirinç modeli ikinciye geçtim buzlucam güzel duruyor. tığ işi olarak amigurami örgü oyuncak denemek istiyorum ama 4 numara şiş kullanılan bebe yünü çok ince kaldı. onun için daha kalın yün bakacağım. patik çok zor geliyor gözüme ama sen yazınca merak ettim boştayken bir ara deneyeyim diye kafama takıldı.. bir de boyamaya sardık bir kaç üye esrarengiz bahçe diye büyüklere boyama kitabı.
ben hergün farklı bebek arabası beğeniyorum ama wollex marka araba beğendim. wollex new york modelinin premium class modeli. http://wollexnewyork.com/shop/bebek...class-travel-sistem-bebek-arabasi-cam-kokusu/
bir de boba kanguru
amin canım az önce aklıma geldi birden bebişin ağlıcaktım kendimi zor tuttum işyerimde walla gozlerim dolu dolu oldu çok kötü oldum hala oyleyim kendimi tutuyorum. çok etkileniyor insan bebeklere dayanamıyorum cok zafım var bebeklere karsı gecende haberlerde gosterdi yeni doğmuş bir bebeği ısıtıyoruz die ısıtıcının onunde unutmuşlar resmen yanmış derisi ay allahım içim gitti sorumluları olduresim geldi ne kdr üzüldüm rabbim senin ve butun annelerin bebeklerine şifa versin inşallah tez zmnda kucağına alıcaksın bizde burdan derin bi ohh cekicez...
ne demek canım gercekleri yazdım her anne guzeldir hatta her anne melektir içindeki meleklerin verdiği güzellikle daha guzelleşir
çok saol canım ama yaşım küçük değil 27 yaşımdayım ama minyon tipliyim ama haftamı yanlış yazmışımm 31+5 deyiz yazıcaktım :))
teşekkür ederiz mehtap teyzesi (yanlış hatırlamıyorsam ismini) :)))
belli canım demekki fark edio gercekten genlerden :))
ayyy evet gorunce çok guldum kendimi aynı anda çalışıyorum ya aceleden yanlış yazmışım acıklama kısmını :))))
çok saol canım tam haftasına gore gidiyor ne eksik ne fazla ama tabi geri kalmasın die elimden geleni yapıyorum :))
Aa bak mesajini okurken aklima geldikızlar cuma gunu babişimizin doğum gunusu. normal bi hediye alıcam ama onun yanına anlamlı bişey daha alayım diyorum hani bebeğimiz adına almışım gibi. kişiye ozel hediyelere baktım ama hep klasik kupa bardak, anahtarlık, çerceve, takvim felan var. daha farklı ne alabilirim ?
kızlar bebişin harakeını genelde dolanma ufak kıpırdama şeklinde hssediyorum artık çok tekme atmıyor gibi ya :// gün içinde atıyor ama genelde gece falan. gunduz kıpırdamalarını hıssedıyorum ufak ufak sadce. önceden acaba hep sadece tekmelerini hissettiğimden mi bana böyle gelıyor..suyum azalmasın allah korusun
Amin cnm daha guzelleri sizin olsun insaallah...Hepinize maşallah tatlı annişler
oyy maşallahne kadar da net çok güzel.
Darısı başımıza biz de bi tamamlasak... Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
maşallah canım oğluşuna. inşallah kordondan da kurtulur annesi. Hayırlısı ne zamansa hepimiz ozaman doğuralım Allah ın izniyle...
geçmiş olsun canım bol bol dinlen. iyi olmana sevindim böyle devam eder inşallah.
Amin cnm hepimizin bebisleri sağlıkla kullansinlar insaallah...Oyyyy güle güle kullanın inşallah canım benim.Yumuşacık battaniyesinde ve yatağında huzur içinde yatsın küçük kuzu inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?