2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar cuma gunu babişimizin doğum gunusu. normal bi hediye alıcam ama onun yanına anlamlı bişey daha alayım diyorum hani bebeğimiz adına almışım gibi. kişiye ozel hediyelere baktım ama hep klasik kupa bardak, anahtarlık, çerceve, takvim felan var. daha farklı ne alabilirim ?

Yaptryrm cnm. Bnm gttğim dr rskli gebelik uzmanı zaten. Kan akışnda sorun yok çok şükür ama çok zayıf işte

Esracm sen kaç kilo aldn, acaba bz az aldgmz içn mi bebeklr de az alıyor

syledklern o kadr doğru ki cnm, bn kndmi de paralasam her şy allhın takdri, bebeğim içn en iisni yapıp gerisini allha bırakıyorum.

bn de aynen canm ya, moblya beyaz, an kucağı, portbebe, araba koltuğu fln da kırmzı. zatn mavi ve pmbe dışnda btn renkler ortk kullnılıyor.

Ahhh o günler bi gelse,bi alsam kucagima hic birakmicam kucagimdan inşallah canım.
Rabbim o günleri inşallah gösterecek canım hiç üzmek kendini dua et bol boş bicimde dualarımız seninle ve bebeğimle bizim bile ne olacağımız belli degil kalbini ferah tut canım benim

Biz de oğluşumla okuldayız, derse girmek üzereyiz :)Eki Görüntüle 1482761
Eki Görüntüle 1482730

Evvet işte kızımla bizzz hepinizi çok öptük :)
Hepinize maşallah tatlı annişler
1950 gr 41 cm olmuş tosuncuk kızım
Eki Görüntüle 1482964 Allahım kime benziyo bu güzellik yaa Eki Görüntüle 1482965
bu da uyuma selfiesi
oyy maşallah ne kadar da net çok güzel.
Teeeyyjeler teyjeleyy
Biz babamizla ctesi minababye gittik
Ivir zivirimizi tamamladik cok sukur...
Darısı başımıza biz de bi tamamlasak... Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
maşallah canım oğluşuna. inşallah kordondan da kurtulur annesi. Hayırlısı ne zamansa hepimiz ozaman doğuralım Allah ın izniyle...
geçmiş olsun canım bol bol dinlen. iyi olmana sevindim böyle devam eder inşallah.

felikskulbelki.bazi seglert: 40348946 .!.:
Yaptryrm cnm. Bnm gttğim dr rskli gebelik uzmanı zaten. Kan akışnda sorun yok çok şükür ama çok zayıf işte
Canim yapisaldir belki.bazi seyler genlerle ili.mesela bende cok minnak zayif bi bebek olarak dogmhsum halada minyonum

Oyyyy güle güle kullanın inşallah canım benim.Yumuşacık battaniyesinde ve yatağında huzur içinde yatsın küçük kuzu inşallah...

Ay evet benimde aklımda bu...bizimki de yaklaşıyor.bende özel biseyler olsun istiyorum.ben de fikir bekliyorum

Canım ben biberonu phılıps avent , pisik kremini bebek yagı vesaire johnsons baby , gögüs pedi ve gögüs ucu kremini lansinoh aldım öneriler üzerine

benimki zorla gönüllü olmuştu mehtapçım ama bu girememe durumu işine gelmedi değil..bıyık altında gülmece yaptı bana :)

çok zor değil aslında canım sadece elimde model olmadığı için modeli çıkarmak zor oldu ama ona rağmen 2 günde bitti 1 günde de biterdi aslında ama söküp tekrar örmekten bitiremedim dediğin oyuncaklara baktım çok güzeller ama yapmak zor değil mi? battaniyeyi annanemiz ördü ama yelek bilen adam yok kolay bi model bulursam bende yelek denicem

Allah razi olsun canım benim inşallah. Bende hic dayanamıyorum bebeklere. Oğlumu görmeye gittiğimizde kuvezlere göz gezdiriyorumda hepsi ayrı ayrı çok tatlılar, çok masumlar,melek hepsi...Rabbim hepsine icinde de bize şifa versin

Aa bak mesajini okurken aklima geldi
Baba ogul takim olacak bisey alabilirsin mesela

Büyüyorlar yeri daralıyor o yüzden annesi

Amin cnm daha guzelleri sizin olsun insaallah...

Oyyyy güle güle kullanın inşallah canım benim.Yumuşacık battaniyesinde ve yatağında huzur içinde yatsın küçük kuzu inşallah...
Amin cnm hepimizin bebisleri sağlıkla kullansinlar insaallah...

Nasıl musab hamzamiz annesi bugun gormeye gidecektin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…