2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tığ ile sihirli halkayla başlıyorsun sonrası arttırma ve azaltma. tabi bana ölçü lasım bir de kalın yünle örmek lazım. internette videolar var.

Canim yapisaldir belki.bazi seyler genlerle ili.mesela bende cok minnak zayif bi bebek olarak dogmhsum halada minyonum
Bn de öyleym cnm. Minyonum ama yne de insan üzülüyor. 2 kilo doğar dynce çok üzldm. Eşim de uzun ama çok zayıf zaten. Dr lar insanı korkutıyo, hp en kötüsnü düşndryorlar. Allhm sadece bnm degl btn cocklarmza sağlk versn

ben göğüs ucu için lansinoh kullanmıştım ama çok faydasını görmedim şimdi bella b nııple nurture diye bir kreme başladım kuzenlerim çok memnun kalmışlardı

Kizlar bugün kontrol vardi, bebeğim hala dönmemiş. Yan yatiyor. Doktorum döner daha ddedi ama sizlerin dönünce benimki gecikmiş gibi hissettim ;(

ben biberonda dr. browns aldım. kolik önleyici küçük cam biberon

ben biberonda dr. browns aldım. kolik önleyici küçük cam biberon
Benim arkadaşim yeni doğum yaptı.
Sütu artana kadar mama takviyesi yapıyor...
Dr.browns unkini önerdi...
Hava vermedigi için...normal.biberonla çocuk morarmış birden bırakınca içeride hava ağzına dolmuş çünkü...bu biberonda öyle bir sorun olmuyormuş kesinlikle..

İnş canim. Ben pimpirikli ravraniyirum biraz doktorum da guluyo öyle bana. Bayan panik koydu adimi
Hehe.. koymuştur canim...
Bebisler söz konusu olunca öyle oluyoruz..:)
Benimki kafa aşağı diye sevinmiyorum.doya doya cunki öyle olup da son an ters dönen, yan donen bile varmış... Rabbime emanetiz bakalim ne olacak :)

Benimde kizim kendimi sağ tarafa öyle dayiyor ki sirtiyla... Özellikle gogsumun altı kaburgalarimin orası çok aciyor
Bebisler büyüyor Ondandir kızlar...
bnm kizda gunduzleri sag gogsumun altini gecelride sol kasigimi oymakla mesgul:)
buyusunler,saglikla dogsunlarda bn raziyim bu agrilara ama korkuyrm sadece ilk olunca.bu gidisle ya 2.cocugu yapmicam ya da 2.de asiri rahat olucam epey tecrube kazaniyrz bebisler sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…