2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben doğumda o kadar soğukkanlı olacağından emin degilim pek:)) Allah o günleri göstersin ins.dogum hhikayelerimizde eslerede yer veririz:)
Veririz veririz...
Ama yangindaki halini gördükten sonra, doğumda da soğukkanli olabileceğine inanıyorum...bakalim yaşayıp göreceğiz tatliimm:))

Evet maral26 merak eder teyzeleri Musab Hamzayi, guzel haberlerle gel inşaAllah...

Bugün gittik canım oglusumu gördüm.
Dr.uyla konuştuk,Dr.u kanında enfeksiyon oluştuğunu, tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,agzindaki solunum tüpünü cikarip, burundan solunuma bağlanmış.Anne sütüne başlamışlar az az.Biraz daha iyiydi sanki kuzum.Dr.premature bebeklerde boyle iniş çıkışlar olur bu sizin canınızı sıkmasın dedi biraz içime su serpildi ama aklım yüreğim hastanede genede.

Canim onlar boyle durumlarla cok fazla karsilasiyorlar.amabizler bilmedigimizden her sy icin kotu dusunuyoruz.bebegin sapasaglam ve mutlu bi sekilde cikacak insallah allahin izniyle

cnm çok tşk ederim özenin için, ne güzel araştırıp bilgilendirdin beni...öperiz sizi oğluşumla

canım raporu aldın mı ben bugün hemşiremi aradım .haftaya gel dedi bugün 31+2 olduk pazartesi gel dedi
aldım canım raporumu benim ki 32+3 te çünkü..tam bi hafta var aramızda..

ohh ya içime su serpildi benimde aklım hep sizdeydi..

Ohh şükür canimm...
Mini minnacik o ne yapsın annesi, güçlenecek her gün biraz daha...
Senin sütunle kocaman olacaktır biiznillah:)
İnşallah teyzesi inşallah, dualarinizda bizide unutmayın olur mu?
Bi gorseydin teyzesi biz gitmeden beslemisler ağzı yari açık sut kalmis azcik ağzında. babasıyla konustuk oğlumuza güçlü olmasını söyledik.Musab annem dediğimde hep sağ gözünü açmaya çalıştı, normalde kapalı, benim konuşmama tepki veriyordu.Rabbim biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah...

oy oy annesinin kuzusu yaa..nasılda gözümün önünde canlandı :) büyüsünlerde o resimlerinide paylaşalım inş :)

Canim onlar boyle durumlarla cok fazla karsilasiyorlar.amabizler bilmedigimizden her sy icin kotu dusunuyoruz.bebegin sapasaglam ve mutlu bi sekilde cikacak insallah allahin izniyle
İnşallah canım çok korktum dun gece sabahı zor ettim,sonrada bi bas ağrısı tuttu,korkudan ömrümden omur gitti vallahi..

Esracm sen kaç kilo aldn, acaba bz az aldgmz içn mi bebeklr de az alıyor
11 kilo felan aldim cnm ama annenin aldigi kiloyla bebeginkinin alakasi yokmus cok kiside gordum bunu. 30 kilo alip 2 kilo bebek doguranda var 10 kilo alip 4 kilo doguranda. Yani bebege faydali seyler yenirse bebek kilo aliyormus ama genlerlede alakali anne babaninda kilosu boyu bebegi etkiliyor cnm

kizlar biraz once turuncasa dan mustela catlak kremi aldm normal fiyati 80 lira 40a aldim
2.kutuya gecicem ilki bitmk uzre sadece kutusuz yolluyorlarmis SKTside 2017 niye bu kadar ucuz kiiii bilemedim.kullananlara duyrulur!
bugün doktoruma hangi ürünü kullanalım bebeğe dedim, mustelayı gönül rahatlığı ile kullan dedi, çok daha iyisini arama bu yeterli bebek için dedi..bakayım dediğin sitede varsa bayağı bir sipariş vericem cnm..

bn de senin gbi düşnyrm cnm da ne yaprsam yapayım çock kilo almynca bn de artk şaşırdm. aldğn kilo norml, bebişin de kilosunun ii olması gerekr mesela ama blmiyorm ki. dedğin gbi hm anne babanın ypısı hm de çocğn kndi genetği önmli glba.

Canım allah musab hamza'ya şifa , sana da güç kuvvet versin inş. Her aklıma geldiğimde dua ediyorum umarım her şey daha da iyi olur allahın izniyle

ALLAHIM sukurler olsun...
Evet bu aksam bende okudum nette
Kovez doneminde normalmis bu durumlar
Icini rahat tut sen
Dedim ya annesi seni istiyor...
Sesine alisik senin sesini kendisi biliyor o...
Bebek annesini kendisi bilirmis...
Nolur sagligina dikkat et hergun onun yanina git uzun uzun konus musab hamzayla...
Inan daha hizli toparlanacak
Cok şükür hepimize rahat nefes aldirdi bidik...
Bi toparlasa da isirsak totosunu bu kadar gebisi hopyurek ediyo veled
Nasi sakacik yapio annesi goruyon mu
Oy kurban olam yaradana...

Yaptryrm cnm. Bnm gttğim dr rskli gebelik uzmanı zaten. Kan akışnda sorun yok çok şükür ama çok zayıf işte
o zaman genetık herhalde ,esımden dolayı hastanedeydık 3 dogum oldu orda kaldıgımızda ,bı tane bebek dogmustu 2.200 mınıcık ama ne kadar tatlı.Kuveze falan da almadılar.Doktorum bana da 2-2.5 olur demıstı,aman saglıklı olsunlar da ınan kı zayıf olması onemlı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…