- 4 Kasım 2013
- 42
- 186
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.021
doğru sylüyorsn cnm ya. yalnz hamilykn öyle mi olack byle mi olack derkn ömrnden ömür gdyo. nyse az kldı zaten, en fazla iki ay içnde kavuşucz inşllh. ii olsnlr, mutlu olsnlr, bahtları gzel olsn.o zaman genetık herhalde ,esımden dolayı hastanedeydık 3 dogum oldu orda kaldıgımızda ,bı tane bebek dogmustu 2.200 mınıcık ama ne kadar tatlı.Kuveze falan da almadılar.Doktorum bana da 2-2.5 olur demıstı,aman saglıklı olsunlar da ınan kı zayıf olması onemlı degıl
Cok sukur canim insallah bi daha tekrarlanmaz cabucak toparlar oglun da evinize gidersiniz Allah yardimciniz olsunGittim teyzesi...Dr.uyla görüştük bugün. Dediki bıdığımızın kan değerlerinde enfeksiyon görüldüğü için tam gaz antibiyotik tedavisine başladık.Ağızdaki tüpü çıkardık,burundan solunuma geçtik,anne sütüne ufak ufak başladık. Yoğun bakım aşamasında boyle inişler çıkışlar olacaktır bu canınızı sıkmasın.İnşallah daha iyi olucaz dedi.
Allahu ekber..İnşallah teyzesi inşallah, dualarinizda bizide unutmayın olur mu?
Bi gorseydin teyzesi biz gitmeden beslemisler ağzı yari açık sut kalmis azcik ağzında. babasıyla konustuk oğlumuza güçlü olmasını söyledik.Musab annem dediğimde hep sağ gözünü açmaya çalıştı, normalde kapalı, benim konuşmama tepki veriyordu.Rabbim biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah...
bu arada senin bebeğine neden kçk doğr dedlr cnm, bir sorun yoktr umarmo zaman genetık herhalde ,esımden dolayı hastanedeydık 3 dogum oldu orda kaldıgımızda ,bı tane bebek dogmustu 2.200 mınıcık ama ne kadar tatlı.Kuveze falan da almadılar.Doktorum bana da 2-2.5 olur demıstı,aman saglıklı olsunlar da ınan kı zayıf olması onemlı degıl
benım doplerde sag damarımda dırenc cıktı,bebıs yeterınce beslenemıyor,yeterınce kan gıtmıyor.Karın cevresı kılo ve bacak zunlugu 1 hafta gerıden gelıyor 22 cı haftadan boyle.doktorum hedef 32-34 cu haftayı gormek dedı .Kılosu dusuk olacak,bı de boyle gerıleme olunca gebelık zehırlenmesı rıskıne karsı takıpte tutuyor doktor,gelişimi devam edınceye kadar bekleyecegız ıştebu arada senin bebeğine neden kçk doğr dedlr cnm, bir sorun yoktr umarm
iyi hadi canım maşallah kuzucuğa... dularımızla daha da iyi olacak. inşallah en kısa zamanda kucağına alacağın günleri de göreceksiniz....Gittim teyzesi...Dr.uyla görüştük bugün. Dediki bıdığımızın kan değerlerinde enfeksiyon görüldüğü için tam gaz antibiyotik tedavisine başladık.Ağızdaki tüpü çıkardık,burundan solunuma geçtik,anne sütüne ufak ufak başladık. Yoğun bakım aşamasında boyle inişler çıkışlar olacaktır bu canınızı sıkmasın.İnşallah daha iyi olucaz dedi.
benim de kaburgalarım acıyo ya geçende de bi sancı girdi resmen bikaç saat geçmedi çok korktum. yattım yattım daha kötü oldu biraz yürüdüm sonra açıldı. normalmiş ama büyüdükçe oraya baskı yapıyomuş.Benimde kizim kendimi sağ tarafa öyle dayiyor ki sirtiyla... Özellikle gogsumun altı kaburgalarimin orası çok aciyor
Bebisler büyüyor Ondandir kızlar...
canım benım inşallah hepsi gelip geçecek ogluşuna kavuşacaksın.. Allah şifa versın kucuk bebişimize .. sizlere guc ve sabır..Gittim teyzesi...Dr.uyla görüştük bugün. Dediki bıdığımızın kan değerlerinde enfeksiyon görüldüğü için tam gaz antibiyotik tedavisine başladık.Ağızdaki tüpü çıkardık,burundan solunuma geçtik,anne sütüne ufak ufak başladık. Yoğun bakım aşamasında boyle inişler çıkışlar olacaktır bu canınızı sıkmasın.İnşallah daha iyi olucaz dedi.
Onun sevilir o süt kokulu ağzı,seni özledi annesi .Allah ın izniyle daha da iyi olacak.Çok şükür toparladı tekrar bıdıkİnşallah teyzesi inşallah, dualarinizda bizide unutmayın olur mu?
Bi gorseydin teyzesi biz gitmeden beslemisler ağzı yari açık sut kalmis azcik ağzında. babasıyla konustuk oğlumuza güçlü olmasını söyledik.Musab annem dediğimde hep sağ gözünü açmaya çalıştı, normalde kapalı, benim konuşmama tepki veriyordu.Rabbim biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Aminnnn canım....Canım allah musab hamza'ya şifa , sana da güç kuvvet versin inş. Her aklıma geldiğimde dua ediyorum umarım her şey daha da iyi olur allahın izniyle
canm bnm inşllh bebişin, btn bebişler sağlkla doğar. tehlikli hftalrı atlttık çok şükr. kç kilo bebeğin şu anbenım doplerde sag damarımda dırenc cıktı,bebıs yeterınce beslenemıyor,yeterınce kan gıtmıyor.Karın cevresı kılo ve bacak zunlugu 1 hafta gerıden gelıyor 22 cı haftadan boyle.doktorum hedef 32-34 cu haftayı gormek dedı .Kılosu dusuk olacak,bı de boyle gerıleme olunca gebelık zehırlenmesı rıskıne karsı takıpte tutuyor doktor,gelişimi devam edınceye kadar bekleyecegız ışte
ALLAHIM sukurler olsun...
Evet bu aksam bende okudum nette
Kovez doneminde normalmis bu durumlar
Icini rahat tut sen
Dedim ya annesi seni istiyor...
Sesine alisik senin sesini kendisi biliyor o...
Bebek annesini kendisi bilirmis...
Nolur sagligina dikkat et hergun onun yanina git uzun uzun konus musab hamzayla...
Inan daha hizli toparlanacak
Cok şükür hepimize rahat nefes aldirdi bidik...
Bi toparlasa da isirsak totosunu bu kadar gebisi hopyurek ediyo veled
Nasi sakacik yapio annesi goruyon mu
Oy kurban olam yaradana...
İnşallah canım inşallah hayirlisiyla su enfeksiyon değerleri düşer insallahta başkada bi sorun yaşamayız inşallah canım.Cok sukur canim insallah bi daha tekrarlanmaz cabucak toparlar oglun da evinize gidersiniz Allah yardimciniz olsun
Allahu ekber..
Gözlerimden yaş akıttın...
Oğlun nasıl da hissediyor seni...annesinin sütunu içmiş onun üzerine sen gelmissin...gözünü açmaya çalışıyor... Ah canim yavrum...hep dua ediyoruz sana.. sana ve oğluna.. sizler için tek yuregiz gerçekten...
İnşallah canım inşallah Rabbim nasip eder o günleri ve inşallah uzun sürmez o günlerin gelişi...iyi hadi canım maşallah kuzucuğa... dularımızla daha da iyi olacak. inşallah en kısa zamanda kucağına alacağın günleri de göreceksiniz....
benim de kaburgalarım acıyo ya geçende de bi sancı girdi resmen bikaç saat geçmedi çok korktum. yattım yattım daha kötü oldu biraz yürüdüm sonra açıldı. normalmiş ama büyüdükçe oraya baskı yapıyomuş.
Aminnnn canım Rabbim razı olsun dualarinin ecrini kat kat gör inşallah...canım benım inşallah hepsi gelip geçecek ogluşuna kavuşacaksın.. Allah şifa versın kucuk bebişimize .. sizlere guc ve sabır..
dualarımdasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?