2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maral26 Maralcim selam canm. Bebegin icin inan hergun dua ediyorum annemede anlatmistim gecenlerde senin durumunu. Bi hocasi var annemin allah razi olsun nefesi cok gucludur ne derdimiz olsa hemen okur hastaliklara sifa olduguna inaniriz biz nur yuzlu bi teyzemiz. Annem anlatmis senin durumunu. Banaresmini getirin yaparim duasini dedi Allah rizasi icin yapacak canim. Varsa elinde biresmi bana atarsan okusun canim. Inan kendi bebegim gbi icim gidiyor bebegine allahim tez zamanda kavusturacak ins canm benim.Bekliyorum cevabini

doğru sylüyorsn cnm ya. yalnz hamilykn öyle mi olack byle mi olack derkn ömrnden ömür gdyo. nyse az kldı zaten, en fazla iki ay içnde kavuşucz inşllh. ii olsnlr, mutlu olsnlr, bahtları gzel olsn.

Cok sukur canim insallah bi daha tekrarlanmaz cabucak toparlar oglun da evinize gidersiniz Allah yardimciniz olsun

Allahu ekber..
Gözlerimden yaş akıttın...
Oğlun nasıl da hissediyor seni...annesinin sütunu içmiş onun üzerine sen gelmissin...gözünü açmaya çalışıyor... Ah canim yavrum...hep dua ediyoruz sana.. sana ve oğluna.. sizler için tek yuregiz gerçekten...

bu arada senin bebeğine neden kçk doğr dedlr cnm, bir sorun yoktr umarm

bu arada senin bebeğine neden kçk doğr dedlr cnm, bir sorun yoktr umarm
benım doplerde sag damarımda dırenc cıktı,bebıs yeterınce beslenemıyor,yeterınce kan gıtmıyor.Karın cevresı kılo ve bacak zunlugu 1 hafta gerıden gelıyor 22 cı haftadan boyle.doktorum hedef 32-34 cu haftayı gormek dedı .Kılosu dusuk olacak,bı de boyle gerıleme olunca gebelık zehırlenmesı rıskıne karsı takıpte tutuyor doktor,gelişimi devam edınceye kadar bekleyecegız ışte

iyi hadi canım maşallah kuzucuğa... dularımızla daha da iyi olacak. inşallah en kısa zamanda kucağına alacağın günleri de göreceksiniz....
Benimde kizim kendimi sağ tarafa öyle dayiyor ki sirtiyla... Özellikle gogsumun altı kaburgalarimin orası çok aciyor
Bebisler büyüyor Ondandir kızlar...
benim de kaburgalarım acıyo ya geçende de bi sancı girdi resmen bikaç saat geçmedi çok korktum. yattım yattım daha kötü oldu biraz yürüdüm sonra açıldı. normalmiş ama büyüdükçe oraya baskı yapıyomuş.

canım benım inşallah hepsi gelip geçecek ogluşuna kavuşacaksın.. Allah şifa versın kucuk bebişimize .. sizlere guc ve sabır..
dualarımdasın..

Onun sevilir o süt kokulu ağzı,seni özledi annesi .Allah ın izniyle daha da iyi olacak.Çok şükür toparladı tekrar bıdık

kızlar bende dün cok rahim kasılması oldu cok korktuk.. bi kasılıyor karnımın bitarafı 30 sn sonra fln geri eski haline donuyor.. 10 dk arayla 1.5 saat boyunca oldu bugünde gun içinde bi 10 kere olmuştur..
sizdede böyle kasılma oluyormu ? cok endişelendim hatta şu anda yazarken bile sol tarafım o kadar gergın ve kasılmış durumda..

canm bnm inşllh bebişin, btn bebişler sağlkla doğar. tehlikli hftalrı atlttık çok şükr. kç kilo bebeğin şu an

Çok haklisin canım gidicem artik Allahın izniyle...İnşallah boyle sakalar yapmaz daha,hop oturup hop kaldırmaz bizi teyzesi...
İnşallah hisseder benim küçük kahramanim,evde kardeşim diye dört gözle onu bekleyen bi abisi,onun hasretiyle yanıp tutuşan her gördüğünde ayrılmakta güçlük çeken dua eden bi annesi ve hem abisine hem annesine moral veren,destek olan,güçlü görünmeye çalışıp içinde fırtınalar esen bi kahraman babası olduğunu.Ve bizimle olmaktan hic vazgeçmez inşallah....

Allah razi olsun canım...Bende gerçekten artik oğlumun beni beklediğini ve gittiğimde hissettiğini biliyorum.
Allah razi olsun hepinizden tek tek.Sizlerle her paylastigimda derdim varsa azalıyor,mutlulugumsa kat kat artıyor desteginizle,bunu çok iyi hissediyorum.Sizler benim burda görmeden tanıdığım kardeşlerim oldunuz,bizim için ettiğiniz duaların etkisi ve vesilesi tartışılamaz... Rabbim kat kat razi olsun hepinizden....

İnşallah canım inşallah Rabbim nasip eder o günleri ve inşallah uzun sürmez o günlerin gelişi...

Kizlar bebegi onden giden biri vardi gecmis bayagi yigilinca alintilama sikinti oldu ismini de hatirlayamiyorum bebisi onden giden anneler dr sebep ollarak ne dedi yazabilir misiniz? Benimde onden gidiyor bir problem cikar diye korkuyorum normal dogum yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…