- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.981
ya bugun bnmde sagim solum agriyor kendimi tasyamiy gibiyim
canım raporu aldın mı ben bugün hemşiremi aradım .haftaya gel dedi bugün 31+2 olduk pazartesi gel dediKızlar..biz dr sırası bekliyoruz 32. Hafta sonrası çalışabilir raporu için..merak ediyorum boyunu posunu kilosunu
yavrum 35+5 olduguna emin misin
Haklisin canim çok tecrübeleniyoruz, benim tek dusundugum ya dogurma animin geldiğini anlamayip yolda dogurursambnm kizda gunduzleri sag gogsumun altini gecelride sol kasigimi oymakla mesgul:)
buyusunler,saglikla dogsunlarda bn raziyim bu agrilara ama korkuyrm sadece ilk olunca.bu gidisle ya 2.cocugu yapmicam ya da 2.de asiri rahat olucam epey tecrube kazaniyrz bebisler sayesinde
ben avent alacaktm ama arkadaşlar hep bunu önerdi bizde ondan aldık.emzik aldınız mı ve ne marka aldınızevet canm o da iyi artik 2markadan birini tercih edicez
aynen canm gece 5-6 kere kesin uyanip wc ye gidiyrm zten ama son iki gecedr 2 kez kalktm.onun disinda surekli sol sag donuyrm,bu da deliksiz uykuyu engelliyor zatn her donusumde ah uh soylenip duruyrmÖzellikle gece uyumaya gittiğimde daha çok ağrı oluyor , sağa dön sola dön uyuyamıyorum bi türlü uykusuz uyanıyorum her sabah ve her tarafım ağrır bi şekildesende de mi böyle canım
Zaten gönlümzden gecen çocukların bu boyuta glmesi :) hazır büyümş çocuk ii oluyor :)Selam teyzelerim, bütün eksikler dururken bugün annem bana bu cici şeyleri aldibiraz buyuk olucak ben dogunca ama olsun cok heveslenmis annişim
ben avent alacaktm ama arkadaşlar hep bunu önerdi bizde ondan aldık.emzik aldınız mı ve ne marka aldınız
Benim böyle değil , hep minicik kalsa diyorum bazen...emse uyusa tatli tatli :)))Zaten gönlümzden gecen çocukların bu boyuta glmesi :) hazır büyümş çocuk ii oluyor :)
almadm henuz emzik avent smoothie alicam ins.yeni dogan icin en uygunu o diye biliyrm ama TR de yok malesef.ben avent alacaktm ama arkadaşlar hep bunu önerdi bizde ondan aldık.emzik aldınız mı ve ne marka aldınız
bende de hiçişe yaramadı lansinoh. ve çook fena yara oldu. şimdi bella b diye bir kreme başladmHametan bende de var, başlayım bari iyi söyledin.
Tabiki paylaşırım canım.
İnan lansinoh a 1 ay önceden başlamama rağmen göğüs uçlarım yara olmuştu.
Şu slikon mudur nedir onlardan kullanmak zorunda kaldım.
Belki kişiden kişiye değişebilir ama.
aynen canm gece 5-6 kere kesin uyanip wc ye gidiyrm zten ama son iki gecedr 2 kez kalktm.onun disinda surekli sol sag donuyrm,bu da deliksiz uykuyu engelliyor zatn her donusumde ah uh soylenip duruyrmayakta yasasam rahat edicem sanki:)
bizde esimle hep diyorduk en az 3 tane yapalim die ama bnm sorunlu gecince bide goruyor halimi yat yat stres oluyrm bana 1 tane kizim yeter diyor:)Haklisin canim çok tecrübeleniyoruz, benim tek dusundugum ya dogurma animin geldiğini anlamayip yolda dogurursam
Eşim de saçmalama diyor ama ne bileyim..:)))
Dur kiz benim daha 2 var 3 var nasipse 4 olabilir belki :))
ben onları hepp denedim ama nafile şimddiden krem kullanın derimkızlar bı arkadasım emzırırken gogusun yara olmaması ıcın sutunu sur demıstı ama onemlı bı puf noktası da verdı sutunuzu surdukten sonra gogus pedı koymamalıymısız cınku hemen sılıyomus ve yapısıyomus sutu surdukten sonra bı parca strech fılm koy hem ıslak kalır hem yumusak demıstı bana cok mantıklı gelmıstı acıkcası
bnmkide!artik dedim hayatim istiyosan bnmle uyuma:)Aynen vallahi çok doğru söylüyorsuneşim de bu sabah kalkmış yine beni uyutmadin diye mız mızlanıyor
Oyy kiyamam..bizde esimle hep diyorduk en az 3 tane yapalim die ama bnm sorunlu gecince bide goruyor halimi yat yat stres oluyrm bana 1 tane kizim yeter diyor:)
dogum animla ilgili cestli senaryolar var tabi bnm kafamda mesela kocam itiraf etti sen o durumdayken bn araba kullanamam ambulans ayarladim demez mi sok oldumhastane muduru arkadasiydi gtmis konusmus
Amin cnm daha guzelleri sizin olsun insaallah...
Amin cnm hepimizin bebisleri sağlıkla kullansinlar insaallah...
Nasıl musab hamzamiz annesi bugun gormeye gidecektin ?
aminn..hepimizin minikleri ona emanet..
sen ne yaptın maral 3 te gidecektin dr a yanılmıyorsam var mı bi haber..?
Ben doğumda o kadar soğukkanlı olacağından emin degilim pek:)) Allah o günleri göstersin ins.dogum hhikayelerimizde eslerede yer veririz:)Oyy kiyamam..
Sağlıklı olsunlar da bir tane de yeter tatlim:)
Haha ambulans demek senin koca telaşlı anlaşılan... Ne yapsın yaaa ...
Benimkisi her daim sakindir... Evimizde yangin cikmisti..
Eşim o kadar sakindi ki woooow demiştim sonradan bunda bile sakindin yani...
Doğum anımda da sakinligini korur musun ki dedim.. tabii canim, yapacağım şey seni hastaneye götürmek dedi :))) şu filmlerde gördüğün ayilip bayılan tiplerden değilim ben diyor bide
Ay alemsin dedim...
Ohh şükür canimm...Gittim canım.Dr.u bıdığımızın kan değerlerinde enfeksiyon oluştuğu için tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,ağzındaki tüpü çıkardık burundan solunuma bağladik dedi.Anne sütü vermeye başlamışlar ufak ufak. Yoğun bakımda bide erken doğunca boyle inişler çıkışlar olacaktır bu sizin canınızı sikmasin inşallah daha iyi olucaz dedi.Biraz içime su serpildi...
Ohh şükürler olsun. Böyle durumlarla karşılaşılması normaldr belkide canm canını sıkmamaya çalış. Allahn izniyle ii olucak oğluşunGittim canım.Dr.u bıdığımızın kan değerlerinde enfeksiyon oluştuğu için tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,ağzındaki tüpü çıkardık burundan solunuma bağladik dedi.Anne sütü vermeye başlamışlar ufak ufak. Yoğun bakımda bide erken doğunca boyle inişler çıkışlar olacaktır bu sizin canınızı sikmasin inşallah daha iyi olucaz dedi.Biraz içime su serpildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?