2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar..biz dr sırası bekliyoruz 32. Hafta sonrası çalışabilir raporu için..merak ediyorum boyunu posunu kilosunu
yavrum 35+5 olduguna emin misin
canım raporu aldın mı ben bugün hemşiremi aradım .haftaya gel dedi bugün 31+2 olduk pazartesi gel dedi

Haklisin canim çok tecrübeleniyoruz, benim tek dusundugum ya dogurma animin geldiğini anlamayip yolda dogurursam
Eşim de saçmalama diyor ama ne bileyim..:)))
Dur kiz benim daha 2 var 3 var nasipse 4 olabilir belki :))

Özellikle gece uyumaya gittiğimde daha çok ağrı oluyor , sağa dön sola dön uyuyamıyorum bi türlü uykusuz uyanıyorum her sabah ve her tarafım ağrır bi şekilde sende de mi böyle canım
aynen canm gece 5-6 kere kesin uyanip wc ye gidiyrm zten ama son iki gecedr 2 kez kalktm.onun disinda surekli sol sag donuyrm,bu da deliksiz uykuyu engelliyor zatn her donusumde ah uh soylenip duruyrmayakta yasasam rahat edicem sanki:)

ben avent alacaktm ama arkadaşlar hep bunu önerdi bizde ondan aldık.emzik aldınız mı ve ne marka aldınız
almadm henuz emzik avent smoothie alicam ins.yeni dogan icin en uygunu o diye biliyrm ama TR de yok malesef.
ama bazen en ii emzigi bile her bebek almiyor annem hep der en iyilerini almadin bakkal emzigini sevdin diyor:)

bende de hiçişe yaramadı lansinoh. ve çook fena yara oldu. şimdi bella b diye bir kreme başladm

aynen canm gece 5-6 kere kesin uyanip wc ye gidiyrm zten ama son iki gecedr 2 kez kalktm.onun disinda surekli sol sag donuyrm,bu da deliksiz uykuyu engelliyor zatn her donusumde ah uh soylenip duruyrmayakta yasasam rahat edicem sanki:)

Aynen vallahi çok doğru söylüyorsun eşim de bu sabah kalkmış yine beni uyutmadin diye mız mızlanıyor

Haklisin canim çok tecrübeleniyoruz, benim tek dusundugum ya dogurma animin geldiğini anlamayip yolda dogurursam
Eşim de saçmalama diyor ama ne bileyim..:)))
Dur kiz benim daha 2 var 3 var nasipse 4 olabilir belki :))
bizde esimle hep diyorduk en az 3 tane yapalim die ama bnm sorunlu gecince bide goruyor halimi yat yat stres oluyrm bana 1 tane kizim yeter diyor:)
dogum animla ilgili cestli senaryolar var tabi bnm kafamda mesela kocam itiraf etti sen o durumdayken bn araba kullanamam ambulans ayarladim demez mi sok oldumhastane muduru arkadasiydi gtmis konusmus

ben onları hepp denedim ama nafile şimddiden krem kullanın derim

Oyy kiyamam..
Sağlıklı olsunlar da bir tane de yeter tatlim:)
Haha ambulans demek senin koca telaşlı anlaşılan... Ne yapsın yaaa ...
Benimkisi her daim sakindir... Evimizde yangin cikmisti..
Eşim o kadar sakindi ki woooow demiştim sonradan bunda bile sakindin yani...
Doğum anımda da sakinligini korur musun ki dedim.. tabii canim, yapacağım şey seni hastaneye götürmek dedi :))) şu filmlerde gördüğün ayilip bayılan tiplerden değilim ben diyor bide
Ay alemsin dedim...

Amin cnm daha guzelleri sizin olsun insaallah...

Amin cnm hepimizin bebisleri sağlıkla kullansinlar insaallah...

Nasıl musab hamzamiz annesi bugun gormeye gidecektin ?

Gittim teyzesi...Dr.uyla görüştük bugün. Dediki bıdığımızın kan değerlerinde enfeksiyon görüldüğü için tam gaz antibiyotik tedavisine başladık.Ağızdaki tüpü çıkardık,burundan solunuma geçtik,anne sütüne ufak ufak başladık. Yoğun bakım aşamasında boyle inişler çıkışlar olacaktır bu canınızı sıkmasın.İnşallah daha iyi olucaz dedi.

aminn..hepimizin minikleri ona emanet..
sen ne yaptın maral 3 te gidecektin dr a yanılmıyorsam var mı bi haber..?

Gittim canım.Dr.u bıdığımızın kan değerlerinde enfeksiyon oluştuğu için tam gaz antibiyotik tedavisine başladık dedi,ağzındaki tüpü çıkardık burundan solunuma bağladik dedi.Anne sütü vermeye başlamışlar ufak ufak. Yoğun bakımda bide erken doğunca boyle inişler çıkışlar olacaktır bu sizin canınızı sikmasin inşallah daha iyi olucaz dedi.Biraz içime su serpildi...

Ben doğumda o kadar soğukkanlı olacağından emin degilim pek:)) Allah o günleri göstersin ins.dogum hhikayelerimizde eslerede yer veririz:)

Ohh şükür canimm...
Mini minnacik o ne yapsın annesi, güçlenecek her gün biraz daha...
Senin sütunle kocaman olacaktır biiznillah:)

Ohh şükürler olsun. Böyle durumlarla karşılaşılması normaldr belkide canm canını sıkmamaya çalış. Allahn izniyle ii olucak oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…