2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kuzucum sen besleyebildiğin kadar besle, bazı bebekler zayıf oluyor zaten. ben 2,5 kilo doğmuşum mesela. hiç merak etme bebeğin güzelce büyüyecek bu haftalarda atağa geçecek öpüyoruz sizi kızımla
ınsallah canım ıkı kıloya bıle razıyım artık

artık hayırlısı ben ne yaptıysam olmadı hergun yumurta sut et,kuruyemıs,meyve yıyorum.Bi turlu tutturamadı bu kız vaktını

C

Canim doktorun ultrasonu iyi degil mi olcumden de cok fark oluyo cunku Hem 240 gram da olsa gelismis sonucta bekletmesi gerekmez mi
ıyı dort boyutlu ,doktor da ıyı bırı alanında perınantolog ayrıca.Suanlık bekletıyor ama ıkı gunluk fark on gun olunca sıkıntı oluyor işte.Gelen haftaya ne olur belli degil yanı,gelişim durarsa,anıden o zaman alınır dedı,yanı kapalı kutu bakalım ne olacak

artık hayırlısı ben ne yaptıysam olmadı hergun yumurta sut et,kuruyemıs,meyve yıyorum.Bi turlu tutturamadı bu kız vaktını
bn de aynı şyleri yapıyrm. bu tamamn nasip, hamilykn 10 kilo verp 4 kilo çock doğrnlar var. her şy bzm elmzde, kontrolmzde değil. allh hayırlısını versn. zaten 1250 gr olan bir bebek de çok küçk değil. yani dr un dedği gbi erkn de doğsa toparlanır allhn iznyle. ki bu zamna kadr glmş bn yne en kötü ihtmlle 35. haftayı tamamlycğmza innıyrm.

herkese merhaba sabahtan beri bakamadım 30 sf mı ilerlemiş

ben de bugün dr a gittim. takvime göre 30+1 deyim ultrasona göre her gittiğimde daha ileride oluyor.
33+1 2500 gr dedi.
iri bebekmiş. normal doğumu düşündüm bi korku sardı.
ultrasona göre hafta yazıp takip ediyordum ama takvim e göre doğacakmış. ben de takvime göre hafta takip etmeye başladım.
bir aydan fazladır 73 kg idim.20 martta çocuk 1500gr dı 73, 5 olmuşum ama çocuk 2500 olmuş. ben zayıflamış sayılırım kendime torpil geçip tıkındım bugün biraz

sag ol canım ,ıkı doktor da aynısını demıstı,ayrıntılımda da dırenc saptanmıstı damarımda ,ondan yeterınce beslenemıyor,sekerım de yuksek pekmez,ballı sut kullanamıyorum malesef

Canim illa denemissindir tabi suan tavsiye edeceklerimi. Allah yatdimcn olsun ama üzülme lütfen stres olma
bebisin etkilenir. Benim de 6gun gerilik vardi sabahlari muz yedim. Haftada uç dört gün et yedim İskendergibi dograyip. Kemik suyundanntaptum corbayi gerilik iki ggüne inmiş durumda. İnş sende de ise yarar. İnsan kendini çok suçlu hissediyor seni anliyorum.

300 mesajı okudum da geldim, gözlerimin feri söndü resmen
Çok şükür ki herkes iyi, maşallahh

Kuzumun dolabıda geldi bugün, hafta sonuna kadar havalanır, sonra yıkar ütülerim artık
çünkü çok ağırlaştım duramıyorum ayakta.
Cuma günü de kontrolümüz var, iple çekiyorum

Hepimize huzurlu gecelerrr, öpüyoruzz

ben göğüs ucu için lansinoh kullanmıştım ama çok faydasını görmedim şimdi bella b nııple nurture diye bir kreme başladım kuzenlerim çok memnun kalmışlardı
tmm canım onu da bi araştırayım, peki erken deilmi neden şimdiden başladın?

Vuuuh maaşallah sen bi 5kglık bebek doğurcan desene heheh tosun gibi oy ne sevilir tombiş tombiş

oyy Maşallah kuzuya kiz sen nasl dogurcan deyip bi korkutaym seni :)) saka şaka bnm komsum 4.5 kg normal dogurdu sende dogurursn allahn izniyle öpüyorum

Mrb.. Bende geçen seneki haziran ayı annelerindenim.. Öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Ablamın üçüzleri vardı ve doğduklarında biri 1050 biri 1100 biri 1 kiloydu. Ve şimdi 10 yaşında obez sınıfına girmek üzereler. Benimde geçen sene sağ damarımda çentik denilen damar darlığı vardı. Dr bebek tek taratan besleniyo dedi. İlk önce çok üzüldüm sonra dedim ki rabbimin istedigi olur yaşayacağı varsa yaşar dedim. Stressiz tamamladım hamileligimi ve oğlum 3200 doğdu. İnanın zor ama herşey kafada bitiyor..

oyy maşallah canım tombiş olcak. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Teyzişleeeer bakın bu da bizim gardrobumuz tamamladık sonunda çok şükür ))
Gözünaydın canım bitirmişsin sen. darısı başımıza :) Allah güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah

Vuuuh maaşallah sen bi 5kglık bebek doğurcan desene heheh tosun gibi oy ne sevilir tombiş tombiş

deme öyle çıkınca alsın kg

oyy Maşallah kuzuya kiz sen nasl dogurcan deyip bi korkutaym seni :)) saka şaka bnm komsum 4.5 kg normal dogurdu sende dogurursn allahn izniyle öpüyorum

bakayım bundan sonra kg alımı nasıl olacak. rejime sokayım onu da. artık sağıma yatıp bademi hurmayı cevizi keseyim

Canim benim inşallah bebegin cabucak kilo alir saglikla dogurursun Rabbim yardimciniz olsun

Masaallahh barekallah...
Gel geell kuzuya gel...
Evir cevir mincikla isir oyy...

Ay cok yoruldum bu gun 2 saat avmde gecirdim bir az dolastim sanki butun dunyayi dolasmis gibiyim ayaklarim kopuyo su an
Calisan anneler Rabbim yardimciniz olsun cok zor valla
Iyi geceler,tatli ruyalar hepinize canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…