2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bende aldım buna benzer benimkinde bütün kızlar bana ben sana hayranım anneciğim yazıyo e dayanamadım aldım tabi

benim aldığım karaca uyku seti'nde yastık yokmuş sinir olmuştum..english homedan nevresim seti aldım açıp bi daha bakma geregi duymamıştım ama onunda alt çarşafı yok ne saçma

Daha 15 dk. önce bir arkadaşta bana dedi ama ben kestirmeye karar verdim, çok fazla uzadılar, beni rahatsız ediyorlar, kat kattı modeli küte dönmek istiyorum.

Batıl inanç gibi geliyor bana.

Bencede öyle ama hem annem hem kayınvalim tutturmuşlar işte.. Rahatsız ediyor artık kurutması zor taraması zor..

kızlar tansiyonum yükseldi herhalde ölçtüm de büyük 11 küçük 4 bende anlamadım normali 10 6 olurdu ayy birden bi fenalık bişeler olduğunu hissettim neyden oldu acaba
tansiyonun yuksek degil cnm hatta kucuk biraz dusuk ama endiselenme bacaklari kalp hizasinda kaldirip uzan biraz

Gelişimi gayet iyi gözüküyo canım cihazlar birbirini tutmayabiliyo. Kendi doktoruna da gidince daha bi rahatlarsın ama içini ferah tut bence bebişin ileride bile gözüküyo.
kızlar bakın annemler uyku setimizi almış :) karaca home dan
Eki Görüntüle 1484252
güle güle kullanın canım güzel günlerinizde. anneler sağolsun :)
Yarın Allah nasip ederse saçlarımı kestirmeye karar verdim.

Ne olur olmaz artık bazı şeylerimi ertelemeyeceğim.

Kızımda erteledim erteledim erken doğdu.
Kestir canım. Ben daha 4. ayımda kestirdim bana da dediler iyi değil falan diye hatta çok kararsız kaldım ama çok yıpranmıştı eşim götürdü valla kuaföre. Ne bileyim boya olayı için belli bi zamanda tehlikeli olabilir Allah korusun ama kestirmek tamamen batıl inanç. Şimdiden güle güle kullan diyorum yeni saçlarını .)

kızlar çok saçma ben inanmıyorum ama saç kestirisen bebğin aklı kısalırmış diye koca karı lafı var belkı bu yüzden iyi diil diyen olmuştur. duyunca çok gülmüştüm ben

İnanmasam da bunlar insanın içini rahatlatıyor canım.

Çok teşekkür ederim.

Yarın kızım okula gittikten sonra öğleden sonra bir aksilik olmazsa kestireceğim.

kızlar çok saçma ben inanmıyorum ama saç kestirisen bebğin aklı kısalırmış diye koca karı lafı var belkı bu yüzden iyi diil diyen olmuştur. duyunca çok gülmüştüm ben
Bende ömrü kısalır dediklerini duydum kestirmek istiyorum saçlarımı aslında fakat işte emin olamıyorum yeni bir tarz yapsam mı heheh

canım benimm 32.haftada olsak ne farkeder 40.da olsak ne fark eder, hepimiz birer hafta arayla doğurucaz bana göre hiç fark etmio sanki 20.haftamda gibiyim hala gozumde buyuyor kalan gunler :))))

aynen emzikte avent mi nuk mu peki ? damaklı damaksız falan varmış heralde yeni doğan için alıcaz dersk hangısı uygunsa onu verirler
emzik 2 tane aldım canım wee di sanırım markası yanlış hatırlamıyorsan biri 0-6 aylık biri 6-18 aylık :) begenmezse yine alırız ztn pek pahallı bişey değil :)

evet cnm bende gecen hafta baya bi stres yapmıştım pers cuma rapor aldım dinlendim evde bebişin kıyafetlerini yıkadım biraz kafam dagıldı iyi geldi. Allahım biz çalışanlara sabır versin dayanılıyor canım demekki inş bizlerde dayanırız

gecmisler olsun zamaninda gelsin ins. yawrun sende yat dinlen mutlaka

canim Allah hayrlisini vrsin.ins tum anneler bebislerini kendileri buyutr.simdiden stres yapma kendine o zamnlar bi gelsn baklim...
saol canım aminn... ne bilim canım insan yanındayken doyamıyor çalışan anneler 5-6 aylıkken mecbur kalıp bırakıyorlar rabbim yardım etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…