- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.301
Ne demek pofummmmOh iyi o zaman problem yok. Teşekkürler canim :)
Eki Görüntüle 1484451 Eki Görüntüle 1484454
fikir için tşk ederim kızlar bu ikisini aldım eşim biraz egosittir de egoları tatmin olsun dedimbide üstüne dokunaklı bi not yazarım veririm babalık zevkini tatsın koçişimm :))) oda bana bebek ayakkabısı almıştı o zmn hamile değildim ama çok bebek istiyorduk :))) 2 ay sonra geldi bıdığınn haberi
benim aldığım karaca uyku seti'nde yastık yokmuş sinir olmuştum..english homedan nevresim seti aldım açıp bi daha bakma geregi duymamıştım ama onunda alt çarşafı yok ne saçmaevet canım yorgana takmak için oluyor nevresimi daha annemler getirmedi incelemedim eskişehirdeler doğuma yakın gelirler :) ama yastığı falan varmış içinde bebeğe uygun formda tabi ilk zamanlar yastıksız yatcakda sonraki aylarda kullanmak amaçlı. kenar korumalıkları falanda varmış gelince görcem bakalım
iyi yapmışsın canım çok hoşlar gercekten ben ne alacağını şaşırdım zor karar verdim :))bende aldım buna benzer benimkinde bütün kızlar bana ben sana hayranım anneciğim yazıyo e dayanamadım aldım tabi
Daha 15 dk. önce bir arkadaşta bana dedi ama ben kestirmeye karar verdim, çok fazla uzadılar, beni rahatsız ediyorlar, kat kattı modeli küte dönmek istiyorum.
Batıl inanç gibi geliyor bana.
tansiyonun yuksek degil cnm hatta kucuk biraz dusuk ama endiselenme bacaklari kalp hizasinda kaldirip uzan birazkızlar tansiyonum yükseldi herhalde ölçtüm de büyük 11 küçük 4 bende anlamadım normali 10 6 olurdu ayy birden bi fenalık bişeler olduğunu hissettim neyden oldu acaba
Gelişimi gayet iyi gözüküyo canım cihazlar birbirini tutmayabiliyo. Kendi doktoruna da gidince daha bi rahatlarsın ama içini ferah tut bence bebişin ileride bile gözüküyo.cok gerginim agla agla bosaldim iice
bebegin kalp atslarini dinlemeye saglik ocagina gidelim diye esimi cagrdim bahsetmistm burda
bnm kocamda illaki burda bi ozel hastane var ona gidelim dedi dr.arkadasini aramis fln tamam dedim
neyse biz ailden grdik dedim sadece kalp atslarini duymak istyrm.biz sizi kadin dogumcumuza yonlendirelim diye gonerdiler bizi kayt acmaya ya diyrm esime gerek yok gtseydik surdan saglik ocagina bnmki diyor yok gel buraya gidelim guzelce baksinlar neyse gittik kadinin odasinin oraya bekle bekle 20 dak fln gecti tabi bana gelenler gelmeye basladi.sira bize geldi grdik kadin kilomu adet tarihimi fln soruyor,dedimki biz acilden giris yaptik bnm su an tek istedigim bebegin kalp atslarini duymak snrsasinda gereken biilgileri size veririm bu kadin bi bozuldu,bi tripler fln bilgilerinizi almadan nasil bakayim fln diyor hala peki gecin dinletim size kalp atislarini dedi odaya grdim bu sefer sekreteri bana atarlaniyor delirdim resmen.dr.kisaca geldi bakti kalbini dinledik kizimn.ultrasonda olctu fln hic bir sey demiyor bana bnde sormuyrm.neyse kalktik odadan cikicaz esim dediki bizim kendi dr.muz ayaga kalkma yasagi verdi sizce durumu nasil fln die sordu.bence gebelikte bi sknti yok diye,suratimiza bile bakmadan cevap verdi.resmen cildrdim cildirdm cocugumun kilosunu boyunu bile ogrenemedim o kadar bakmaina ragmen.tabii arabaya bindik bn esimin basinin etini yedim niye getrdiin beni buraya diye bide bas hekim arkadsin da doylede boylede agladim durdum snr bebgimide strese soktum diye bi boy agladim.yeni kendime geldim size yazarsam rahatlicami dusundum.zaten butun gun evde yalniz yat yat kafayi yicem bu tarz olaylara hic katlanmiyrmcok yazdm ama idare edin artik beni
bide olcumlerin oldugu bi kagidi elimize tutusturuverdi onun fotosnu atimda bana biz cozumleyiverin ya kafam calismiyor resmen
güle güle kullanın canım güzel günlerinizde. anneler sağolsun :)kızlar bakın annemler uyku setimizi almış :) karaca home dan
Eki Görüntüle 1484252
Kestir canım. Ben daha 4. ayımda kestirdim bana da dediler iyi değil falan diye hatta çok kararsız kaldım ama çok yıpranmıştı eşim götürdü valla kuaföre. Ne bileyim boya olayı için belli bi zamanda tehlikeli olabilir Allah korusun ama kestirmek tamamen batıl inanç. Şimdiden güle güle kullan diyorum yeni saçlarını .)Yarın Allah nasip ederse saçlarımı kestirmeye karar verdim.
Ne olur olmaz artık bazı şeylerimi ertelemeyeceğim.
Kızımda erteledim erteledim erken doğdu.
Gelişimi gayet iyi gözüküyo canım cihazlar birbirini tutmayabiliyo. Kendi doktoruna da gidince daha bi rahatlarsın ama içini ferah tut bence bebişin ileride bile gözüküyo.
güle güle kullanın canım güzel günlerinizde. anneler sağolsun :)
Kestir canım. Ben daha 4. ayımda kestirdim bana da dediler iyi değil falan diye hatta çok kararsız kaldım ama çok yıpranmıştı eşim götürdü valla kuaföre. Ne bileyim boya olayı için belli bi zamanda tehlikeli olabilir Allah korusun ama kestirmek tamamen batıl inanç. Şimdiden güle güle kullan diyorum yeni saçlarını .)
bencede nevresim tk.ında carsaf olmazmı ne saçma gidip vereydın geri..benim aldığım karaca uyku seti'nde yastık yokmuş sinir olmuştum..english homedan nevresim seti aldım açıp bi daha bakma geregi duymamıştım ama onunda alt çarşafı yok ne saçma
Çok etkilendim hikayeden bi de ağladım :) nolcak benim bu halimgünaydın kızlar.
bugün ben de erkenciyim gece üşenmeyip mercimek çorbası yapmıştım sabah sabah canım çekti
http://blogcuanne.com/2015/03/31/ayse-nur-ve-masalin-hikayesi/
sabah sabah moral veren normal doğum hikayesi okudum.
32+1 deyim bugün sanki karnım daha bi büyüdü hareketim normalden fazla zorlaştı.
Bende ömrü kısalır dediklerini duydumkızlar çok saçma ben inanmıyorum ama saç kestirisen bebğin aklı kısalırmış diye koca karı lafı var belkı bu yüzden iyi diil diyen olmuştur. duyunca çok gülmüştüm ben
canım benimm 32.haftada olsak ne farkeder 40.da olsak ne fark eder, hepimiz birer hafta arayla doğurucaz bana göre hiç fark etmio sanki 20.haftamda gibiyim hala gozumde buyuyor kalan gunler :))))Günaydın anneler
ins.bebisler uyumustur sizi:)
Bnm minnak kızım her gece cok hareketten uyutmazdi ama dün gece cok hissedemedikce korktum bu seferde hareketlerini takip etcem diye uyuyamadim:)
32.ci haftayı gecen anneler bi özemiyrm size Allshim darısı başıma, n zormuş anne olmak panik atak oldum ya
herkese sağlıklı, huzurlu günler...
emzik 2 tane aldım canım wee di sanırım markası yanlış hatırlamıyorsan biri 0-6 aylık biri 6-18 aylık :) begenmezse yine alırız ztn pek pahallı bişey değil :)aynen emzikte avent mi nuk mu peki ? damaklı damaksız falan varmış heralde yeni doğan için alıcaz dersk hangısı uygunsa onu verirler
Bende ömrü kısalır dediklerini duydumkestirmek istiyorum saçlarımı aslında fakat işte emin olamıyorum yeni bir tarz yapsam mı heheh
inşallah canım amin walla şuan bebeğimden sonraki tek dileğim buinşallah cnmm gönlüne göre olsun inş..
evet cnm bende gecen hafta baya bi stres yapmıştım pers cuma rapor aldım dinlendim evde bebişin kıyafetlerini yıkadım biraz kafam dagıldı iyi geldi. Allahım biz çalışanlara sabır versin dayanılıyor canım demekki inş bizlerde dayanırızBende senin gibiyim 37. Haftaya kadar keske dayanabilsydim. Dogumdan sonra bir ay da kardir ama sinirlerim cok yiprandi. Simdi aklimda 35. Haftaya kadar calismak var ama sanirim onuda yapamayacam. Cok aciz hissediyorum kendimi diger bayan arkadaslar 37 ye kadar nasil dayandi aklim almiyor.
saol canım aminn... ne bilim canım insan yanındayken doyamıyor çalışan anneler 5-6 aylıkken mecbur kalıp bırakıyorlar rabbim yardım etsin bizleregecmisler olsun zamaninda gelsin ins. yawrun sende yat dinlen mutlaka
canim Allah hayrlisini vrsin.ins tum anneler bebislerini kendileri buyutr.simdiden stres yapma kendine o zamnlar bi gelsn baklim...
gayet ıyı olcumler bebıs 1 hafta onden geliyor hatta aramızda 1 gun fark var benım kız 1241 kg,senınkı 1490.29+2 gunluk adet tarıhıne gore olman lazım ama 30+2 .rahat ol strese salma bebişiKizlar buda ölçümler sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?