- 9 Nisan 2015
- 60
- 108
- 13
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.761
canım doktora sordun mu o durumu? hamilelikte her türlü kanlı akıntı anormal çünkü. normal diyip risk almasan?Günaydın kızlar biz dünkü alışveriş çılgınlığı ve aşırı yorgunluktan sonra dinlenerek uyandik Simdilik iyiyiz bakalım 5 saat kesintisiz yürüdük ten sonra kahverengimsi akıntı korkuttu
Kızım cicileri görünce hemen çıkayım da giyeyim dedi heralde Ayy anasindan heyecanlı
Günaydın.. Aksam 10 da öyle bir kaşıntı ki..kremler falan imkânı yok..çatlamak değil benimki..kasılma icin kullandığım ilacın yan etkisidiz kapağım bile kanayacak duruma geldi.
İğneyi 2 kez vurun hemen dedi. Rahatlafim yattım.etkisi 3 saat sürdü. Bugün tekrar görüşücez Dr.la.
Aksamdan beri sakaklarim ve burnunda da uyuşma var.
Rabbim evlatlar imizi sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin inş
canım doktora sordun mu o durumu? hamilelikte her türlü kanlı akıntı anormal çünkü. normal diyip risk almasan?
canım sen bakma annene. her gebelik bir değil. dediğim gibi ciddiye al. Annene bişey olmamış olabilir, sana olmayacağı anlamına gelmez. tedbir bizden, takdir allahtan.Doktoruma ulaşamadım akşampanik annemi aradım 4 çocuk sahibi ve doğum sabahi çay demleyip kahvaltı hazırlayan yarım saat sonrada doğuran tecrübeli bi hatundur korkma hemen dinlen sabahta Dr U ara ayakta dolaşma , ama tekrar gelirse bekleme acile git dedi çok şükür gelmedi tekrar bugün de kızımin hareket leri normal kahvaltı sonra si dr muzu aricaz , netten biraz vaktim çok az kahverengi akıntı 1 ,2 damla açık pembe olana göre masum Dr lar çok fazla değilse cagirmiyorlarmis bile
canım sen bakma annene. her gebelik bir değil. dediğim gibi ciddiye al. Annene bişey olmamış olabilir, sana olmayacağı anlamına gelmez. tedbir bizden, takdir allahtan.
İyiyiz biz de canım gece uykularımız bölünüyor wc ye kalkınca, uyuyamıyorum tavşanımın tekmelerindenEvet canım haklısın ihmal etmem yok zaten sen nasılsin bebis nasıl
Ayyyy çok cici ama bu yaaa
Canim evet teşekkür ederim...bir endişe başladıhayırlı olsun tarihinizen azındann kuzuna ne zaman kavuşacağın belli
İyiyiz biz de canım gece uykularımız bölünüyor wc ye kalkınca, uyuyamıyorum tavşanımın tekmelerindençok yaramaz bunlar çoookkk Siz ne güzel alışverişi yapmışsınız. Bizim bikaç kıyafet vs den başka bişeyimiz yok daha. Eşim sürekli alırız alırız diyip duruyor. Daha çok var diye bekliyor
yaa erkek kıyafetleri güzel geliyo benim gözüme de. çok tatlı takımlar varrryaa kızlar için çok güzel şeyler var bizde istiyoruuuzzhep mavi hep mavi. süsleyin kızları akın akın geliyoruz
Canim evet teşekkür ederim...bir endişe başladı
Ayyyy çok cici ama bu yaaa
Güle güle giysin kizin canım...
yaa erkek kıyafetleri güzel geliyo benim gözüme de. çok tatlı takımlar varrr
Teşekkür ederiz Teyze si gördüğüm anda vuruldum tuluma Eki Görüntüle 1495934
Bunuda çok sevdik babamizda klasik Türk Erkeği olarak hay Allahim ya dedi güldü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?