2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar biz dünkü alışveriş çılgınlığı ve aşırı yorgunluktan sonra dinlenerek uyandik Simdilik iyiyiz bakalım 5 saat kesintisiz yürüdük ten sonra kahverengimsi akıntı korkuttu
Kızım cicileri görünce hemen çıkayım da giyeyim dedi heralde Ayy anasindan heyecanlı

canım doktora sordun mu o durumu? hamilelikte her türlü kanlı akıntı anormal çünkü. normal diyip risk almasan?

cnmm günaydın inşallah bi çozum bulursunuz ii haberlerini bekliyorum..

canım doktora sordun mu o durumu? hamilelikte her türlü kanlı akıntı anormal çünkü. normal diyip risk almasan?

Doktoruma ulaşamadım akşam panik annemi aradım 4 çocuk sahibi ve doğum sabahi çay demleyip kahvaltı hazırlayan yarım saat sonrada doğuran tecrübeli bi hatundur korkma hemen dinlen sabahta Dr U ara ayakta dolaşma , ama tekrar gelirse bekleme acile git dedi çok şükür gelmedi tekrar bugün de kızımin hareket leri normal kahvaltı sonra si dr muzu aricaz , netten biraz vaktim çok az kahverengi akıntı 1 ,2 damla açık pembe olana göre masum Dr lar çok fazla değilse cagirmiyorlarmis bile

canım sen bakma annene. her gebelik bir değil. dediğim gibi ciddiye al. Annene bişey olmamış olabilir, sana olmayacağı anlamına gelmez. tedbir bizden, takdir allahtan.

canım sen bakma annene. her gebelik bir değil. dediğim gibi ciddiye al. Annene bişey olmamış olabilir, sana olmayacağı anlamına gelmez. tedbir bizden, takdir allahtan.

Evet canım haklısın ihmal etmem yok zaten sen nasılsin bebis nasıl

Evet canım haklısın ihmal etmem yok zaten sen nasılsin bebis nasıl
İyiyiz biz de canım gece uykularımız bölünüyor wc ye kalkınca, uyuyamıyorum tavşanımın tekmelerinden çok yaramaz bunlar çoookkk Siz ne güzel alışverişi yapmışsınız. Bizim bikaç kıyafet vs den başka bişeyimiz yok daha. Eşim sürekli alırız alırız diyip duruyor. Daha çok var diye bekliyor

Ayy sorma daha yeni üç beş bişe alabildik te biraz keyfim yerine geldi daha besik araba falan hak getire bizimki de acele etme diyor ayol dün doguruyordum gezmekten nerdeyse sonra nasıl dolaşcaz anlatıyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…