2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yaa kızlar için çok güzel şeyler var bizde istiyoruuuzz hep mavi hep mavi. süsleyin kızları akın akın geliyoruz

Ayy evet bize ilk aylar erkek dediler etrafa bakiniyordum hep aynı şeyler gibiydi kız reyonlari Allı Güllü Pullu boncuklu içim gidiyordu ayrıntılı ultrasonda kız bu bebek dediler heh simdi mahfettim bu mağazaları dedim :))) ama erkek bebeklerinde şu kravatlı ceket li tutumları çok güzel yaa :)))

Erkeklerin hepsi aynı demekki.bende bi şey alalım desem, daha çok var diyo. Çantamı hazırladım bez ıslak mendil falan eksik diyorum, tamam acelen ne diyo... Onlar çok rahat malesef

Erkeklerin hepsi aynı demekki.bende bi şey alalım desem, daha çok var diyo. Çantamı hazırladım bez ıslak mendil falan eksik diyorum, tamam acelen ne diyo... Onlar çok rahat malesef

Sen o rahatlığı acil bişey olduğunda gör hazırlıksız yakalanıp elleri ayakları birbirine dolaşır

Canim Allah yardimcin olsun ya cok kotu bir sey kasinmak ben de calistigim okulda pirelerin saldirisina maruz kalmıStim 3 ay once falan da iskence gibi ovadril sürüp duruyodum sana da iyi gelir mi ki
Canım keşke pire,uyuz gibi bisry olsa.esimde daha önce uyuz olmuştu.o da bi ilaç söylüyor, kullanmak geçmez mi diye..hamilelikte herşey kullanılmıyor.bu kaşıntı da bi ilaca vücudun tepkisi..

Konusucaz birazdan Dr.la gel dogurtalim demesinde..

canım sen bakma annene. her gebelik bir değil. dediğim gibi ciddiye al. Annene bişey olmamış olabilir, sana olmayacağı anlamına gelmez. tedbir bizden, takdir allahtan.

Kesinlikle katılıyorum.son dönemlerde akıntı ve en ufak lekelenme bile önemli..

ay ben başını yakalayamadım ama kaşınan var galiba. benim ablamda da olmuştu. yanında bes dk oturmak mümkün değildi istemsiz kaşınmaya başlıyor insan. korku filmi gibi kanlar sızıyodu bacaklarından. bi sebep bulamadılar. doğum olunca hemen rahatladı.

Selam guzel anneler park yatak almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim alan veya almayi dusunen var mi model cok karar veremedim bitane begendim sunny baby delmon park yatak ama pahalida gelmedi deil yardim lutfen

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
Ah canim ya niye ole olmus seninki catlamak degil hakikaten . doktorla gorus sifa bulasin ins

Allahım kimseye vermesi n berbat Dr.başka bi ilaç verdi.kasintina sebep olani ilacı çok kısa sürede biraktirixam dedi.
36. Haftayı görebilmek mucize olucak sanırım..şu nisan bitse hayırlısı yla

kız kocalarımız kardes falan mı acep bnm eşimde aynı böyle herşeyi bi günde tamamlıycakmış kendine çok güveniyo. el kadar 3-5 parca bişeyimiz var sadece
yaa kızlar için çok güzel şeyler var bizde istiyoruuuzz hep mavi hep mavi. süsleyin kızları akın akın geliyoruz
bnm ilk basta kız demişlerdi. eşimle bi heves gittik fırfırlı tulumlar ayakkabılar neler neler aldık. bakıp bakıp Allah'ım mağazanın hepsini almam lazım diyodum ki. 4 hafta sonra oğluşumun bize sürpriz yaptığını öğrendik. o kadar cici elimizde kaldı. napıcaz onları bilmiyorum.

artık sakla bi sonrakine nasipse

ama şimdi şöyle kokoş bi taç, taşlı tuşlu pabuçlar bi de nazlı bi gülüş :))

ayyy tosbaam alıncak seni seviyomm annemm gözüm kaldı sadece
tarz bi erkek yaparsın sen de bebeğini çok özenme alınmasın sonra
bi reklam var ya fuse tea mi ne. "Bu rahatlık nerden geliyo?" diye soruyolar Aynen o hesap bizimkine sorucam bugün. Bu rahatlık nerden geliyo acaba

benim gece uyanışlarım otomatige baglandı, artık wc ye gitmicek olsam bile kendi kendime periyodik olarak uyanıyorum saf saf sala soğa bakıp yeniden uyumaya çalışıyorum

Kuzulariimmm...
Herkescik iyi gördüğüm kadarıyla..:))
Dün itibarıyle tüm eksikleri tamamladiiiikkk...

Park yatagimizi da aldık...bir mor aşığı olarak prego wonderland lila aldim
Ne yapayim vuruldum ama ben ona hehehe...şimdi eksik kalan bir çanta hazirlamak ,sonra beke ki günler geçsin,

Artık zor geçiyor bana, nefes darlığım çok oluyor, boğulacak gibi hissediyorum...
Tekmisler zaten çok kuvvetli maaşAllah, gerinmeler özellikle vahlatiyor bizi

Işte durum bu bizdeee...:)

tarz bi erkek yaparsın sen de bebeğini çok özenme alınmasın sonra

bi reklam var ya fuse tea mi ne. "Bu rahatlık nerden geliyo?" diye soruyolar Aynen o hesap bizimkine sorucam bugün. Bu rahatlık nerden geliyo acaba
Ayyy o reklama çok gülüyordum ben ya... Aramızda bir köstebek var Hahahaha adam ben diyor bide pişmiş pismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…