2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkes 23 nisani mi bekliyor indirim icin,ben de bi sey almadim 2-3 body disinda .Esim ciksa da bu 23 nisan aklin basina gelse diyor yok indirim olcakmis da her seyini alcakmisiz

hamile yastığı da aldım ama işe yaramıyo şuan okuldayım mesela, dersteyken ön sırayı boşaltsalarda 10 dk sırt üstü yatsam die düşünüyorum

Ooooo süpermiş ama çok zor çocuklar olacaklar :)

Slm kızlar umarım tüm annişler ve bebişler çok iidir. Kızçemin elbiselerini fotoğrafladım bende kız olunca herşey pembe oluyormuş burdakiler 0-1 ve 1-3 ay arası sonrasını kızçemle alışverişe çıkar dener dener alırız diye anlaştık

Eklentiler

• b.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleme:
Inşlah Teyze si Sağol Ayy giydirdigimi tulumunu hayal ediyorum begendigimiz beşiği için de evimizde Tulumu basinda bantiyla uyurken hayal ediyorum Ayy çok komik :))) o sevinçle de iş yapasim geliyo
Ben de ya elbiseleri ile hayaller kuruyorum seviyorum oy kuzucugumu bi dogsalardi bekleyemiorum artk.

Yaaa ama cok guzelkiii , renkli renkli tulumlari kuzunun . ben bu kadar almadim canim ya az mi aldim acaba. Suan hurcta olunca ne kadar oldgnu da unuttum. İzne ayrilayim da bi an once yikayip utuleyip kaldrmak istiyorm ben de

Yaaa ama cok guzelkiii , renkli renkli tulumlari kuzunun . ben bu kadar almadim canim ya az mi aldim acaba. Suan hurcta olunca ne kadar oldgnu da unuttum. İzne ayrilayim da bi an once yikayip utuleyip kaldrmak istiyorm ben de
Ahh canımm banada az geliyor katlayıp koyunca sende ser bi bak aa çokmu oldu ne diyosun
bide annanesi babanesi örüyorlar 2 koldan bak bak doyamıyorum içinde düşününce Allahım nasip etsin inşallah o günler bizlere.. Bende henüz yıkamadım izne çıkınca inşallah halledeceğim gerçi mayıs başı gibi kayınvalidem gelicek yardıma oda halleder muhtemelen

Eklentiler

• yelek.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 120
Teşekkür ederim canım bugün daha iyiyiz çok şükür

Merhaba güzel annişler,bugün yine sağlık ocağına gittik biz. Şeker yüklemesi iki kere deneyip yapamamıştık,açlık tokluk şekerine baktıralım dedik. Ay açlıktan öldük zor düştüm eve. Bizden haberler bu kadar,oğluşla iyiyiz çok şükür. Sadece bu ara koca yatağa sığamıyoruz dönmekten,sizlerde iyisiniz çok şükür. Hepinizi öperiz

Hepsi birbirinden güzeller.

Güle güle kullanın canım.

Çok güzle canım, güle güle kullanın inş.

Teşekkür ederiz Teyze si Sağol

Kızlar bide dün acayip keyfim kaçtı eşimin cok bilmis ukala tuhaf bi teyzesi var bi de biraz kayinvalidemi kıskandı ilk beni görmeye kayinvalidem onunla geldi kadın beni ve ailemi görünce ters düz konuşmaya başladı düşün kız görmeye geliyorsun ters konuşuyorsun ay bizde Mevlüt vardı onu bahane gelmislerdi herkes kadını kınamisti ne gereksiz diye :)))
Neysem bu zati muhteremle telde konuştuk dün Kayınvalidemi aramisti hoş beş derken bize kuzumu 5.aya kadar erkek dediler sonra ayrıntılı usg de kız olduğu çıktı bizde sorana erkek diyorduk dün bana demez mi kızın olacak diye üzülme emi diye !...

Haydeee Ayy ne sinir oldum ne sinir oldum ben yavrum dağ saglim sağlıkla sıhhatli doğdun diye dualar ederken kadının söylediğine bak Hayır sende kız doğmuşşun bende neyine üzülcem üstelik ilk bebeğim

Hay allahim ne gereksiz insanlar var yahu. Hic takma kafana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…