- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.801
hamile yastığı da aldım ama işe yaramıyoCanm sırt ve bel agrısı bende de oluyor gece cok zor uyuyorum, sırtıma ve bacagımın arasına yastık koyuyorum destek olsun diye az da olsa rahat hissedersin belki böyle , bazen hic gecmior kalkıp yürüorum odada
Ooooo süpermiş ama çok zor çocuklar olacaklar :)İkizler burcu bebekleri; ister ikizler burcu erkek, isterse ikizler burcu kız bebek olsun zekalarını küçük yaşlarda ortaya koyarlar. Parlak gözleriyle kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. Çok hareketli ve meraklılardır. Dikkatini çeken yerlere, yükseklere bir şekilde ulaşıp, dokunmaktan çok hoşlanırlar. Daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneybilir, aman dikkat…Genelde az uyurlar. Konuşmayı erken yaşta öğrenirler.
Onların çift karakterli olduğu söylenir bu nedenle ebeveynleri onları anlamakta, tanımakta zorlanırlar.
İkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder. Hassas ve duygusal bir yapıya sahiptir. Onu sevgi ve şefkatle yatıştırmak gerekir. Bu arada ikizler çocuğu, geniş hayali yüzünden abartıyı sever ve zaman zaman da yalan da söyleyebilir. Ona yalanın iyi bir şey olmadığını tatlılıkla anlatmalısınız.
Ayrıca o her şeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Fazla zeki olması diğer çocuklar gibi bir konuyu uzun uzun incelemesini engeller. Ona dikkatli olmasını öğretmeli ve sevdiği bir konuya ilgisini çekerek, yavaş yavaş sabretmesini de öğretmelisiniz.
Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Yeni kelimeleri büyük bir hızla hafızalarına yerleştirirler. Ikizler çocukları zeki ve kıskançtırlar. Hiç durmadan sorular sorarlar. Kendilerine bilgisayarya da boyama gibi türlü uğraşlar edinirler. Genellikle sevgi dolu ve iyi huyludurlar ama disiplin gerektiği zaman bunun neden uygulandığını bilmeye ihtiyaçları vardır.
Ben bi kere sır saklayamıyorumAyyy o reklama çok gülüyordum ben ya... Aramızda bir köstebek var Hahahaha adam ben diyor bide pişmiş pismis
Yerim ki onu beeeennncok tatliiiii gulerek giyin annesiii
Ben de ya elbiseleri ile hayaller kuruyorum seviyorum oy kuzucugumu bi dogsalardi bekleyemiorum artk.Inşlah Teyze si Sağol Ayy giydirdigimi tulumunu hayal ediyorum begendigimiz beşiği için de evimizde Tulumu basinda bantiyla uyurken hayal ediyorum Ayy çok komik :))) o sevinçle de iş yapasim geliyo
Slm kızlar umarım tüm annişle bebişler çok iidir. Kızçemin elbiselerini fotoğrafladım bende kız olunca herşey peöbe oluyormuşburdakiler 0-1 ve 1-3 ay arası sonrasını kızçemle alışverişe çıkar dener dener alırız diye anlaştık
Ahh canımm banada az geliyor katlayıp koyunca sende ser bi bak aa çokmu oldu ne diyosunYaaa ama cok guzelkiii , renkli renkli tulumlari kuzunun. ben bu kadar almadim canim ya az mi aldim acaba. Suan hurcta olunca ne kadar oldgnu da unuttum. İzne ayrilayim da bi an once yikayip utuleyip kaldrmak istiyorm ben de
Teşekkür ederim canım bugün daha iyiyiz çok şükürcanımm dikkat et aman iyileşmeye bak tez elden geçmişler olsun bebişine ve sanaa
çatı muayenesi erkenmi yapılıyor ya tırstımnormal istiyorum ben de ama daha dönmemiş bizim kuzucuk ne zaman dönerse
offf çok iyi anlıyorum seni yakollarımı bile güzelce nemlendiriyorum deli gibi kaşınıyor.ama en cok banyo günleri. yok canım aslaa tırnaklama masaj yapar gibi elini sür dur geçer inş
Slm kızlar umarım tüm annişler ve bebişler çok iidir. Kızçemin elbiselerini fotoğrafladım bende kız olunca herşey pembe oluyormuşburdakiler 0-1 ve 1-3 ay arası sonrasını kızçemle alışverişe çıkar dener dener alırız diye anlaştık
Çok güzle canım, güle güle kullanın inş.
Hay allahim ne gereksiz insanlar var yahu. Hic takma kafana canimTeşekkür ederiz Teyze si Sağol
Kızlar bide dün acayip keyfim kaçtı eşimin cok bilmis ukala tuhaf bi teyzesi var bi de biraz kayinvalidemi kıskandı ilk beni görmeye kayinvalidem onunla geldi kadın beni ve ailemi görünce ters düz konuşmaya başladı düşün kız görmeye geliyorsun ters konuşuyorsun ay bizde Mevlüt vardı onu bahane gelmislerdi herkes kadını kınamisti ne gereksiz diye :)))
Neysem bu zati muhteremle telde konuştuk dün Kayınvalidemi aramisti hoş beş derken bize kuzumu 5.aya kadar erkek dediler sonra ayrıntılı usg de kız olduğu çıktı bizde sorana erkek diyordukdün bana demez mi kızın olacak diye üzülme emi diye !...
Haydeee Ayy ne sinir oldum ne sinir oldum ben yavrum dağ saglim sağlıkla sıhhatli doğdun diye dualar ederken kadının söylediğine bak Hayır sende kız doğmuşşun bende neyine üzülcem üstelik ilk bebeğim
İyiyiz çok şükür,sen nasılsın canım.Burada da acayip güzel hava var,kaç günün üzerine.Tam piknik havasıSelam arkadaşlar nasılsınız?
Dışarıda harika bir hava var.
Tam yaz havası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?