2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ayy tatlım bayıldm ya örgü olayına bitiyom zaten . hiç becerim yok keşke olsa da yapabilsem izne ayrılınca. aynen dediğin gibi anneannesi babannesi iki koldan yapıyolar maşallah. hatta bizim babanne çok daha becerikli envai çeşit örgü var ve ben çok severim. onlar gelsin atıcam ben de foto :)

Selam kızlar nasil gidiyor bakalım?
Ben evdeyim, paso oturuyorum ve çok sıkılıyorum.
iyiyiz tatlım sen nasılsın. hava çok güzel okuldan geldim bi bakim dedim ne var ne yok :) yürüyüşe çıkıcam sen de çık hava çok güzel. kv den dolayı mı çıkamıyosun yoksa.

Allah akil fikir versin boylelerine gül geç amann:) biz kizlarimizla cok mutluyuzzz

iyiyiz tatlım sen nasılsın. hava çok güzel okuldan geldim bi bakim dedim ne var ne yok :) yürüyüşe çıkıcam sen de çık hava çok güzel. kv den dolayı mı çıkamıyosun yoksa.
Tek basima cikmak istemiyorum canim, o yüzden. Yoksa kvnin zarari yok faydasi var sagolsun :)

Hay allahim ne gereksiz insanlar var yahu. Hic takma kafana canim

Aman adıüstünde gereksiz işte takmiyorum canım anlık sinirimi bozdu herkesin etrafında vardır illa ki böyle tuhaf tipler Hayır öyle şaşırdım ki ne diyeceğimi bilemedim şimdi aklıma geliyor kız çocuğu na üzülmek gerekseydi senin annen sana üzülmeliydi deseydin keşke

Tek basima cikmak istemiyorum canim, o yüzden. Yoksa kvnin zarari yok faydasi var sagolsun :)
hmm doğru ya biz eşimle aynı saatlerde çıktğmz için :) oh oh sat işleri sen otur tv ye bak kitap oku hayaller kur sen de sıkılmak bile güzeldir evde bence , darısı bize hadi kaçtım ben öpüyoruz hepiniziiii

ne güzel yürüyüş yaptım açık hava iyi geldi derken. ne kötü insanlar var ya. mutsuz etmek için dünyaya gelmişler besbelli.

selam annısler bız de bugun doktora gıdıyoruz 32 doluyo saka gıbı yavas yavas heycan basmaya basladı benı :) ıcımde artık sert kemıkler hıssetmeye basladım oglusum adam oluyo heeee
Canim doktordan dondugunde yazarsin, bekliyoruz haberlerini. Bende carsamba gidicem kismetse

ne güzel şeyler almışsnız bebişlerinize. insan ilkte daha bi hevesli oluo sanırım. ben aziz bebeden 20 li hastane çıkışı aldım. aslında 10 lu bile düşünmezken:) indirimde görünce dayanamadım havlusuna kadar herşey var içinde. gereksiz bişey yok. 4 tane çıtçıtlı badi aldım ikisi kısa kollu ikisi uzun kollu. bi pijama takımı aldım yelekli. iki de çıtçıtlı badi aldım. bi de ayakkabı.ve 1 paket yenidoğan bez.bebek çantamız oyun parkımız bebek arabaız mama sandalyemiz ablamızda var zaten.kendime de bi pijamatakımı bi de gecelik. yine de baya bişe almışım sanırım yazınca anladım:)

Canim ben ankaradayim bende iatedim fotografci ama artik yasaklanmis fotografci gilan hemen hemen hic bi hastane kabul etmio artik cok az sayida hastanr kabul edio hangi hastanede dogum yapicaksan bi sor isteraen

Canim ben ankaradayim bende iatedim fotografci ama artik yasaklanmis fotografci gilan hemen hemen hic bi hastane kabul etmio artik cok az sayida hastanr kabul edio hangi hastanede dogum yapicaksan bi sor isteraen

Bende Ankara dayım ve doğum yapacağım hastanenin hastane paketinde doğum fotoğrafçısı var.

slm kızlar napiyonuz bakem :) bzde bugün çarşıdaydık bi kaç bişe aldık oğluma kendime de gecelik aldım çok şükür aradığımı buldum çok yoruldum ama ya 2 gündür hareketleri azaldı bebişimin valla stres yapmak istemiyorum ama kafama takılıyo böyle olunca aslında aklıma acaba kordon mordon mu dolandı diye geliyo ne bilim normalde çok hareketliydi ama 2 gündür durgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…