- 18 Mart 2015
- 170
- 148
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.821
ayy tatlım bayıldm ya örgü olayına bitiyom zatenAhh canımm banada az geliyor katlayıp koyunca sende ser bi bak aa çokmu oldu ne diyosun
bide annanesi babanesi örüyorlar 2 koldan bak bak doyamıyorum içinde düşününce Allahım nasip etsin inşallah o günler bizlere.. Bende henüz yıkamadım izne çıkınca inşallah halledeceğim gerçi mayıs başı gibi kayınvalidem gelicek yardıma oda halleder muhtemelen
iyiyiz tatlım sen nasılsın. hava çok güzel okuldan geldim bi bakim dedim ne var ne yok :) yürüyüşe çıkıcam sen de çık hava çok güzel. kv den dolayı mı çıkamıyosun yoksa.Selam kızlarnasil gidiyor bakalım?
Ben evdeyim, paso oturuyorum ve çok sıkılıyorum.
Allah akil fikir versin boylelerine gül geç amann:) biz kizlarimizla cok mutluyuzzzTeşekkür ederiz Teyze si Sağol
Kızlar bide dün acayip keyfim kaçtı eşimin cok bilmis ukala tuhaf bi teyzesi var bi de biraz kayinvalidemi kıskandı ilk beni görmeye kayinvalidem onunla geldi kadın beni ve ailemi görünce ters düz konuşmaya başladı düşün kız görmeye geliyorsun ters konuşuyorsun ay bizde Mevlüt vardı onu bahane gelmislerdi herkes kadını kınamisti ne gereksiz diye :)))
Neysem bu zati muhteremle telde konuştuk dün Kayınvalidemi aramisti hoş beş derken bize kuzumu 5.aya kadar erkek dediler sonra ayrıntılı usg de kız olduğu çıktı bizde sorana erkek diyordukdün bana demez mi kızın olacak diye üzülme emi diye !...
Haydeee Ayy ne sinir oldum ne sinir oldum ben yavrum dağ saglim sağlıkla sıhhatli doğdun diye dualar ederken kadının söylediğine bak Hayır sende kız doğmuşşun bende neyine üzülcem üstelik ilk bebeğim
İyiyiz çok şükür,sen nasılsın canım.Burada da acayip güzel hava var,kaç günün üzerine.Tam piknik havası
Selam kızlarnasil gidiyor bakalım?
Tek basima cikmak istemiyorum canim, o yüzden. Yoksa kvnin zarari yok faydasi var sagolsun :)iyiyiz tatlım sen nasılsın. hava çok güzel okuldan geldim bi bakim dedim ne var ne yok :) yürüyüşe çıkıcam sen de çık hava çok güzel. kv den dolayı mı çıkamıyosun yoksa.
Hay allahim ne gereksiz insanlar var yahu. Hic takma kafana canim
Ben artik pek is yapmıyorum sattim isleri kvyeBende işlerimi bitirdim ve oturuyorum bende sıkıldım.
hmm doğru ya biz eşimle aynı saatlerde çıktğmz için :) oh oh sat işleri sen otur tv ye bak kitap oku hayaller kur sen de sıkılmak bile güzeldir evde bence , darısı bizeTek basima cikmak istemiyorum canim, o yüzden. Yoksa kvnin zarari yok faydasi var sagolsun :)
Ben artik pek is yapmıyorum sattim isleri kvyesofra kurup kaldiriyorum bitek cay servisi falan bi de
Canim doktordan dondugunde yazarsin, bekliyoruz haberlerini. Bende carsamba gidicem kismetseselam annısler bız de bugun doktora gıdıyoruz 32 doluyo saka gıbı yavas yavas heycan basmaya basladı benı :) ıcımde artık sert kemıkler hıssetmeye basladımoglusum adam oluyo heeee
Canim noollduuu??ne güzel yürüyüş yaptım açık hava iyi geldi derken. ne kötü insanlar var ya. mutsuz etmek için dünyaya gelmişler besbelli.
Bende ewe zor attim kendimi, biraz yurudum cokk sicakk ve yoruldum. Ne yemek yaosam.kocise diye dusunuyorummSelam kızlarnasil gidiyor bakalım?
Canim ben ankaradayim bende iatedim fotografci ama artik yasaklanmis fotografci gilan hemen hemen hic bi hastane kabul etmio artik cok az sayida hastanr kabul edio hangi hastanede dogum yapicaksan bi sor isteraenkizlar ankaradan yazan var mi,bnm agustos gbi dogumum ama dogum fotografcisi tutmak istiyorum ama cok pahalilar ...sizlerin dogumlari yakin arastirdiniz mi... bi arkadasim irem günal a cektirmisti cok uygundu fiyati fotograflarda albumde gayet iyiydi,cok ilgilendi dedi ,siz duydunuz mu adini? biliyormusunuz, face e baktim,instagram a baktim iyi fotograflari var. cok isim var aslinda ankarada bi iki arkadasim aradi fiyatlar bana cok yuksek geldi,bilmiyorum ki...bn ilk bebegimde fotografci tutmadim, ama simdi daha yaygin tutmak istiyorum...
Canim ben ankaradayim bende iatedim fotografci ama artik yasaklanmis fotografci gilan hemen hemen hic bi hastane kabul etmio artik cok az sayida hastanr kabul edio hangi hastanede dogum yapicaksan bi sor isteraen
Hayirdir tatlim nooldune güzel yürüyüş yaptım açık hava iyi geldi derken. ne kötü insanlar var ya. mutsuz etmek için dünyaya gelmişler besbelli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?