- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.841
slm kızlar napiyonuz bakem :) bzde bugün çarşıdaydık bi kaç bişe aldık oğluma kendime de gecelik aldım çok şükür aradığımı buldum çok yoruldum ama ya 2 gündür hareketleri azaldı bebişimin valla stres yapmak istemiyorum ama kafama takılıyo böyle olunca aslında aklıma acaba kordon mordon mu dolandı diye geliyo ne bilim normalde çok hareketliydi ama 2 gündür durgun
Güle güle kullanın kıyafetlerinizi canım.
Geçen hafta 2 gün benimde kızım normalden az hareket etti bende geceki nöbetçi doktora gittim herşey normaldi.
Sende kafana takma canım.
Sürekli hareket etmesi önemli değil hareket etmesi önemli.
Güle güle kullanın kıyafetlerinizi canım.
Geçen hafta 2 gün benimde kızım normalden az hareket etti bende geceki nöbetçi doktora gittim herşey normaldi.
Sende kafana takma canım.
Sürekli hareket etmesi önemli değil hareket etmesi önemli.
ya 1 kere tekme atması bile yetiyo bana haa tmm orda diyorum ama belli bi aydan sonra hareketlerini sayıp azalma falan varsa doktora gidilmeli diyo
Merhabalaaaarrr2 saat uyudum kendime geldim Akşama yemeğim de var çünkü eşim öğlen gelmedi yemeğe Haberlere bakıyoruz simdi. Siz nasılsınız napıyosunuzz??
hamile yastığı da aldım ama işe yaramıyoşuan okuldayım mesela, dersteyken ön sırayı boşaltsalarda 10 dk sırt üstü yatsam die düşünüyorum
Ooooo süpermiş ama çok zor çocuklar olacaklar :)
Hayırlı olsun cicileriniz canım,kız bak diye diye erken doğurtacaksın kendini demedi deme.Hemen en kötüsünü düşünme annesi,yorulmuştur belki,ya da uygun pozisyonda değildir.slm kızlar napiyonuz bakem :) bzde bugün çarşıdaydık bi kaç bişe aldık oğluma kendime de gecelik aldım çok şükür aradığımı buldum çok yoruldum ama ya 2 gündür hareketleri azaldı bebişimin valla stres yapmak istemiyorum ama kafama takılıyo böyle olunca aslında aklıma acaba kordon mordon mu dolandı diye geliyo ne bilim normalde çok hareketliydi ama 2 gündür durgun
Hayırlı olsun cicileriniz canım,kız bak diye diye erken doğurtacaksın kendini demedi deme.Hemen en kötüsünü düşünme annesi,yorulmuştur belki,ya da uygun pozisyonda değildir.
Hayırlı olsun cicileriniz canım,kız bak diye diye erken doğurtacaksın kendini demedi deme.Hemen en kötüsünü düşünme annesi,yorulmuştur belki,ya da uygun pozisyonda değildir.
İnşallah canım,o köftehorlar yapmışlardır planlarını,iyi bilirler ne zaman geleceklerini.Ama dediğin gibi insan yoruluyor,normal hayata dönmek istiyor bir an evvel.Ya doğurunca da bir eksiklik hissederiz kesin,arada karnımızı tutarız niye hareket etmiyorlar diye :))))Rabbim hayırlı ve sağlıklı zamanda gelmesini nasip eder inş. bebişlerimizin.
Ama bende yorulduğumu hissediyorum, normal yaşantımı özledim.
Sağlıkla 38 de gelse ne güzel olur, 5,5 hafta sonra.
Ben anladım seni :))) Merak etme annesi gayet iyidir hareketlerini takip et,o sana hissettirir zaten herşeyi.teşkür ederiz teyzesi yok kız aklıma kötü şeyler getirmiyom da aklıma takılıyo diyelim valla merak ediyom içerde napiyo diye:):)dediğin gibi ya ben yorulunca o da durgun oluyo yada pozisyondan kaynaklanıyo
Güle güle giyin annesi, hepşi çoook jüzel....Slm kızlar umarım tüm annişler ve bebişler çok iidir. Kızçemin elbiselerini fotoğrafladım bende kız olunca herşey pembe oluyormuşburdakiler 0-1 ve 1-3 ay arası sonrasını kızçemle alışverişe çıkar dener dener alırız diye anlaştık
Rabbim hayırlı ve sağlıklı zamanda gelmesini nasip eder inş. bebişlerimizin.
Ama bende yorulduğumu hissediyorum, normal yaşantımı özledim.
Sağlıkla 38 de gelse ne güzel olur, 5,5 hafta sonra.
İnşallah canım,o köftehorlar yapmışlardır planlarını,iyi bilirler ne zaman geleceklerini.Ama dediğin gibi insan yoruluyor,normal hayata dönmek istiyor bir an evvel.Ya doğurunca da bir eksiklik hissederiz kesin,arada karnımızı tutarız niye hareket etmiyorlar diye :))))
Selam guzel anneler park yatak almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim alan veya almayi dusunen var mi model cok karar veremedim bitane begendim sunny baby delmon park yatak ama pahalida gelmedi deil yardim lutfen
Bizim ikinci çocuk olduğu için biraz daha rahatız heralde.ne güzel şeyler almışsnız bebişlerinize. insan ilkte daha bi hevesli oluo sanırım. ben aziz bebeden 20 li hastane çıkışı aldım. aslında 10 lu bile düşünmezken:) indirimde görünce dayanamadım havlusuna kadar herşey var içinde. gereksiz bişey yok. 4 tane çıtçıtlı badi aldım ikisi kısa kollu ikisi uzun kollu. bi pijama takımı aldım yelekli. iki de çıtçıtlı badi aldım. bi de ayakkabı.ve 1 paket yenidoğan bez.bebek çantamız oyun parkımız bebek arabaız mama sandalyemiz ablamızda var zaten.kendime de bi pijamatakımı bi de gecelik. yine de baya bişe almışım sanırım yazınca anladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?