2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Güle güle kullanın kıyafetlerinizi canım.

Geçen hafta 2 gün benimde kızım normalden az hareket etti bende geceki nöbetçi doktora gittim herşey normaldi.

Sende kafana takma canım.

Sürekli hareket etmesi önemli değil hareket etmesi önemli.

ya 1 kere tekme atması bile yetiyo bana haa tmm orda diyorum ama belli bi aydan sonra hareketlerini sayıp azalma falan varsa doktora gidilmeli diyo

bu arada teşekkürler cnm :)

Merhabalaaaarrr 2 saat uyudum kendime geldim Akşama yemeğim de var çünkü eşim öğlen gelmedi yemeğe Haberlere bakıyoruz simdi. Siz nasılsınız napıyosunuzz??

Merhabalaaaarrr 2 saat uyudum kendime geldim Akşama yemeğim de var çünkü eşim öğlen gelmedi yemeğe Haberlere bakıyoruz simdi. Siz nasılsınız napıyosunuzz??

Ohh ne güzel uykusunu da almış, ben gündüz uyuyamıyorum.

Oysaki sabah çok erken kalktım uyusam iyi olurdu.

Benimde sulu yemeğim hazır, salatam da hazır 5-10 dakika ya pilav yapacağım.

hımm anladımm canım aslında en cok mesleginden dolayı oluyor sürekli ayakta oluyorsun ins. hafifler agrıların ne diyim bide magnezyum kullanıyor musun o da iyi geliyormus bu agrılara

Hayırlı olsun cicileriniz canım,kız bak diye diye erken doğurtacaksın kendini demedi deme.Hemen en kötüsünü düşünme annesi,yorulmuştur belki,ya da uygun pozisyonda değildir.

Hayırlı olsun cicileriniz canım,kız bak diye diye erken doğurtacaksın kendini demedi deme.Hemen en kötüsünü düşünme annesi,yorulmuştur belki,ya da uygun pozisyonda değildir.

teşkür ederiz teyzesi yok kız aklıma kötü şeyler getirmiyom da aklıma takılıyo diyelim valla merak ediyom içerde napiyo diye:):)dediğin gibi ya ben yorulunca o da durgun oluyo yada pozisyondan kaynaklanıyo

Rabbim hayırlı ve sağlıklı zamanda gelmesini nasip eder inş. bebişlerimizin.

Ama bende yorulduğumu hissediyorum, normal yaşantımı özledim.

Sağlıkla 38 de gelse ne güzel olur, 5,5 hafta sonra.

İnşallah canım,o köftehorlar yapmışlardır planlarını,iyi bilirler ne zaman geleceklerini.Ama dediğin gibi insan yoruluyor,normal hayata dönmek istiyor bir an evvel.Ya doğurunca da bir eksiklik hissederiz kesin,arada karnımızı tutarız niye hareket etmiyorlar diye :))))

teşkür ederiz teyzesi yok kız aklıma kötü şeyler getirmiyom da aklıma takılıyo diyelim valla merak ediyom içerde napiyo diye:):)dediğin gibi ya ben yorulunca o da durgun oluyo yada pozisyondan kaynaklanıyo
Ben anladım seni :))) Merak etme annesi gayet iyidir hareketlerini takip et,o sana hissettirir zaten herşeyi.

Güle güle giyin annesi, hepşi çoook jüzel....

bende sıkıldım hamilelikten keşke dediğin gibi 37 38 de doğsalar kolayca

Yani elbet vakti zamanı vardır ve biz bilmiyoruzdur ama son zamanlar gerçekten insanı yoruyor.

Bel ağrısı sırt ağrısı.

Artık ne yesem düşüncesi bile beni yoruyor.

Valla kızım doğduktan sonra hiç karnımı tutmadım ben nedense hamileliği pek sevmiyorum.

Selam guzel anneler park yatak almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim alan veya almayi dusunen var mi model cok karar veremedim bitane begendim sunny baby delmon park yatak ama pahalida gelmedi deil yardim lutfen

Canım ben baby 2 go ' nun park yatagını aldım 1 ay önce memnunum da www.fanpop.com bak istersen

Bizim ikinci çocuk olduğu için biraz daha rahatız heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…