- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.861
Bizim ikinci çocuk olduğu için biraz daha rahatız heralde.
Yani onden mi gidiyor melein tatlim, yada erken dollenme mi?sata göre 33 ü ortaladık ama doktorumuz 35 bitirmek üzere olduğumuzu söylüyor.
Ayy yenir ki bunlarr. Hayirli olsun canimm. Melein sagliklar sihhatle giysinSlm kızlar umarım tüm annişler ve bebişler çok iidir. Kızçemin elbiselerini fotoğrafladım bende kız olunca herşey pembe oluyormuşburdakiler 0-1 ve 1-3 ay arası sonrasını kızçemle alışverişe çıkar dener dener alırız diye anlaştık
benimde elimdem hiç gelmez canım ama ben 1 tanecik bandana örmeyi başardımayy tatlım bayıldm ya örgü olayına bitiyom zaten. hiç becerim yok keşke olsa da yapabilsem izne ayrılınca. aynen dediğin gibi anneannesi babannesi iki koldan yapıyolar maşallah. hatta bizim babanne çok daha becerikli envai çeşit örgü var ve ben çok severim. onlar gelsin atıcam ben de foto :)
Güle güle giyin annesi, hepşi çoook jüzel....
Ayy yenir ki bunlarr. Hayirli olsun canimm. Melein sagliklar sihhatle giysin
Yorulmuş annesiBugün bayagı bi temizlik yaptım yordum sanırım kendimikarnımın alt tarafı agrımaya baslayınca bıraktım sertleşmiştide suan dinleniyorumm , kuzum da yoruldu heralde
afiyet olsunnnOhh ne güzel uykusunu da almış, ben gündüz uyuyamıyorum.
Oysaki sabah çok erken kalktım uyusam iyi olurdu.
Benimde sulu yemeğim hazır, salatam da hazır 5-10 dakika ya pilav yapacağım.
canım ya doğumdan hemen sonra geçiyo mu bu çabuk yorulma hali? yarım saat gezip kendimizi yatağa atmıycaz artık demiYani elbet vakti zamanı vardır ve biz bilmiyoruzdur ama son zamanlar gerçekten insanı yoruyor.
Bel ağrısı sırt ağrısı.
Artık ne yesem düşüncesi bile beni yoruyor.
Valla kızım doğduktan sonra hiç karnımı tutmadım ben nedense hamileliği pek sevmiyorum.
ben prego yummy alıcam sanırım. servisi aradım wonderland da sağlam daha hafif dedi ama aklım yummy modelindeSelam guzel anneler park yatak almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim alan veya almayi dusunen var mi model cok karar veremedim bitane begendim sunny baby delmon park yatak ama pahalida gelmedi deil yardim lutfen
Kuzulariimmm...
Herkescik iyi gördüğüm kadarıyla..:))
Dün itibarıyle tüm eksikleri tamamladiiiikkk...
Park yatagimizi da aldık...bir mor aşığı olarak prego wonderland lila aldim
Ne yapayim vuruldum ama ben ona hehehe...şimdi eksik kalan bir çanta hazirlamak ,sonra beke ki günler geçsin,
Artık zor geçiyor bana, nefes darlığım çok oluyor, boğulacak gibi hissediyorum...
Tekmisler zaten çok kuvvetli maaşAllah, gerinmeler özellikle vahlatiyor bizi
Işte durum bu bizdeee...:)
olabilir canım 10 gün sonra izne ayrılıyorum, bol bol dinlenicem artık inş.. Magnezyumu bi ara ihmal etmiştim ama şuan düzenli kullanıyorum. Ama en etkili şey masaj, tavsiye ederimhımm anladımm canım aslında en cok mesleginden dolayı oluyor sürekli ayakta oluyorsunins. hafifler agrıların ne diyim bide magnezyum kullanıyor musun o da iyi geliyormus bu agrılara
canım hele nette ne örgüler var ya bayıldım bayıldım..benimde elimdem hiç gelmez canım ama ben 1 tanecik bandana örmeyi başardımzar zor olsada Benim valla ikiside becerikli bide ufak örme konusunda anlaşsak hiç sıkıntı olmucak hep büyük örüyor annem özellikle kayınvalidem uzakta baya örmüş ama oda zevklidir. fotosunu koyduğum annemi zar zor kandırarak küçük ördürmeyi başardığım yelek Diğerleri mininmum 1 yaşında tam üzerine oturcak kızçemin Buaarada ne zaman iznine çıkıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?