2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy yenir ki bunlarr. Hayirli olsun canimm. Melein sagliklar sihhatle giysin

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.

Sabah eşim araba ile gitmişti, gelirken kızımı da alıp gelecek, doğal olarak biraz erken gelecekler.

Masayı hazırlayım ikisi de kurt gibi aç gelir.

:)

Bugün bayagı bi temizlik yaptım yordum sanırım kendimi karnımın alt tarafı agrımaya baslayınca bıraktım sertleşmiştide suan dinleniyorumm , kuzum da yoruldu heralde

3671. sf da kaldım bende giremedim dünden beri. benim bu haftam çabuk geçti el işi falan uğraşırken. terasa çiçek siparişlerimi geçtim yarın da inş, son kararım gb olan park yatak, iç pamuk yatağı bir de bebek arabasını sipariş geçeceğim.
tiny love 3 in 1 de aklım kaldı hiç fikri olan veya mağazada gören var mı?

bu arada babymall da 3 er günlük indirimler oluyor. alacağım bazı ürünler vardı kamoanyayı kaçırdım. nisan ayı boyunca takip edin isterseniz değişik ürünler indirime giriyor.

benimde elimdem hiç gelmez canım ama ben 1 tanecik bandana örmeyi başardım zar zor olsada Benim valla ikiside becerikli bide ufak örme konusunda anlaşsak hiç sıkıntı olmucak hep büyük örüyor annem özellikle kayınvalidem uzakta baya örmüş ama oda zevklidir. fotosunu koyduğum annemi zar zor kandırarak küçük ördürmeyi başardığım yelek Diğerleri mininmum 1 yaşında tam üzerine oturcak kızçemin Buaarada ne zaman iznine çıkıcaksın?

Ohh ne güzel uykusunu da almış, ben gündüz uyuyamıyorum.

Oysaki sabah çok erken kalktım uyusam iyi olurdu.

Benimde sulu yemeğim hazır, salatam da hazır 5-10 dakika ya pilav yapacağım.
afiyet olsunnn pilav pirinç mi? pirinç pilavı yemeyeli heralde 5 ay olmuştur

canım ya doğumdan hemen sonra geçiyo mu bu çabuk yorulma hali? yarım saat gezip kendimizi yatağa atmıycaz artık demi

Selam guzel anneler park yatak almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim alan veya almayi dusunen var mi model cok karar veremedim bitane begendim sunny baby delmon park yatak ama pahalida gelmedi deil yardim lutfen
ben prego yummy alıcam sanırım. servisi aradım wonderland da sağlam daha hafif dedi ama aklım yummy modelinde

ben de o rengine hastayım ama erkek geliyor bize

hımm anladımm canım aslında en cok mesleginden dolayı oluyor sürekli ayakta oluyorsun ins. hafifler agrıların ne diyim bide magnezyum kullanıyor musun o da iyi geliyormus bu agrılara
olabilir canım 10 gün sonra izne ayrılıyorum, bol bol dinlenicem artık inş.. Magnezyumu bi ara ihmal etmiştim ama şuan düzenli kullanıyorum. Ama en etkili şey masaj, tavsiye ederim

Kızlar 2 gün doğru dürüst giremedim okadar çok sayfa birikmiş ki okumam mümkün deil, atladım ilk kez umarım kötü bişiler olmamıştır, kimse de doğurmamıştır..
Bugün portakallı pırasa yemeği yaptım, şiddetle tavsiye ederim

canım hele nette ne örgüler var ya bayıldım bayıldım..valla bizimkiler ne boyutta ördü hiç haberim yok inş küçük de örmüşlerdir izne aslında salı günü ayrılabiliyorum ama haftayı kapatmak istedim, 23 nısan da tatil ya zaten. haftaya cuma günü inş ayrılıyorum vee annişimde geliyo yanıma 4 günlüğüne de olsa

iki gün sonra kilodan dert yanarsam cevabımı verin lütfen az kalorili ye diye. bugün yediklerim için pişmanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…