2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
D
Dopleri neden istiyorlar.bastan beri geride doktor minyon olur dedi.

2.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
Bu arada 18 kg almisim.ekmek seker yasak bu donemde kilomu korumali miyim yoksa bi kaç kilo mu vermeliyim?

2.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
Bu arada 18 kg almisim.ekmek seker yasak bu donemde kilomu korumali miyim yoksa bi kaç kilo mu vermeliyim?
Canım maşallah tontik mi olacakmış kuzucun. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kilo verilmesi kesinlikle önerilmiyor. Senin yapman gerekn dikkat edip mevcut kilonu korumak. Gerisi Allah ın bileceği iş, ne doğumlar okuduk 4,300 4,500

Canım birde ben senin oğlun olacak sanıyordum,yanlış mı hatırlıyorum.

kkzlar kalsiyum hapı kullanan var mı? Varsa ne kullanıyor? bnm slgar bitti yeni ne alayım diye düşünüyorum

pimpirikus kelebekcik34
33 e girdik canim.
Yok canim.oğlum olmayacak. Oğlum bak gel yazmistim bi ara o kalmistir aklinda : ) sezaryen olabilir dedi Dr.
Ayyy napsam bilrmedim. Evde kendi kendime hafif hareketler yapiyorum. 88 olmusum. Allahtan boy 1.80 : )

nazperver canim bu ara kullanilan ilaçlarpek etkili olmuyormus. DDoğal kalsiyum direk geçiyormuş bebeğe. Ben biraktim haplari günlük yarim litre sut iciyorum o yuzden

Maşallah annesi 2bucuk kg valla en gormek istedigim kilolarrr.tombik bebek isterim:))) kilo vermeye de calisma bncee akisina birak. Sadece yuksek kalorili seyleri kes ozellikle seker

Kizlar gelisim geriligi olan bi arkadas vardi. prof doktoru yogurdu siddetle tavsiye etmisti. Ozellikle köy yogurdu. Yani ssütten daha faydaliymiss.

Bazi doktorlar kiloyu problem haline getiriyo. Bence canim herseyini normal ye dogumdan sonra ister istemez vericez zaten. Bebislerimizin cani sagolsun. Bu arada benim arkadasim 27 kilo almisti

bnm 30+1 de 2500 gr dedi. pzt ye gene yakındaki devlete randevu aldım. merak ettim kg aldı mı gene diye.
ben sormayı unuttum sen sordun mu. kg lu olduğu zaman sezeryanı daha önce mi yapacak?

nazperver canim bu ara kullanilan ilaçlarpek etkili olmuyormus. DDoğal kalsiyum direk geçiyormuş bebeğe. Ben biraktim haplari günlük yarim litre sut iciyorum o yuzden

süte alerjim var dr kaşar ye demişti. bıktım artık kaşardan bir haftadır yiyemiyorum. süt hem gaz yapıyor çok fena hem cildimde yara çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…