- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.881
Yatip dinlenmek mi gerekiyormus cnmKasılmaların oluyordur canım. Yrulduğumda benim de çok fazla oluyor. Hemen yatıp dinleniyorum
Dopleri neden istiyorlar.bastan beri geride doktor minyon olur dedi.hayir canim once neden kucuk oldugu belli olmasi gerek,mesela benim 22 ci hafta ayrintili ultrasonumda dopler yapilinca sag damarimda direnc oldugu ortaya cikti bebege besin fazla gitmiyir o yuzden hem karin hem fl hem de kilosu dusuk.Bu yuzden bebek kucuk oldugu icin strese girmenesi gerek sancilarda,ve tekrar dopler yapildi ki bakilsin kordon damarindan besin gediyormu,daha sonra beynine oksijen gidiyormu diye,simdi senin bebek de geriden gediyorsa bebeginin kendi yapisi ola bilir,minyon tip,ya da ilk bastan boyleyse gec dollenme ola bilir.Bunlari doktorunun soylemesi gerek canim
bastan geriyse o zaman ya minyon ya da gec dollenme seninki.Detayli ultrasona girince dopler de yapiliyor kan akimina bakmak icin,bebek beslene biliyormu diyeD
Dopleri neden istiyorlar.bastan beri geride doktor minyon olur dedi.
Dinlenince geçiyor kendimizi çok yormamaız gerekiyorYatip dinlenmek mi gerekiyormus cnm
Canim kac haftaliktin?2.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
Bu arada 18 kg almisim.ekmek seker yasakbu donemde kilomu korumali miyim yoksa bi kaç kilo mu vermeliyim?
Canım maşallah tontik mi olacakmış kuzucun. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kilo verilmesi kesinlikle önerilmiyor. Senin yapman gerekn dikkat edip mevcut kilonu korumak. Gerisi Allah ın bileceği iş, ne doğumlar okuduk 4,300 4,5002.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
Bu arada 18 kg almisim.ekmek seker yasakbu donemde kilomu korumali miyim yoksa bi kaç kilo mu vermeliyim?
Canım birde ben senin oğlun olacak sanıyordum,yanlış mı hatırlıyorum.2.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
Bnmkinjn adi newcal di sanirim:)kkzlar kalsiyum hapı kullanan var mı? Varsa ne kullanıyor? bnm slgar bitti yeni ne alayım diye düşünüyorum
Maşallah annesi 2bucuk kg valla en gormek istedigim kilolarrr.tombik bebek isterim:))) kilo vermeye de calisma bncee akisina birak. Sadece yuksek kalorili seyleri kes ozellikle sekerpimpirikus kelebekcik34
33 e girdik canim.
Yok canim.oğlum olmayacak. Oğlum bak gel yazmistim bi ara o kalmistir aklinda : ) sezaryen olabilir dedi Dr.
Ayyy napsam bilrmedim. Evde kendi kendime hafif hareketler yapiyorum. 88 olmusum. Allahtan boy 1.80 : )
Bazi doktorlar kiloyu problem haline getiriyo. Bence canim herseyini normal ye dogumdan sonra ister istemez vericez zaten. Bebislerimizin cani sagolsun. Bu arada benim arkadasim 27 kilo almistipimpirikus kelebekcik34
33 e girdik canim.
Yok canim.oğlum olmayacak. Oğlum bak gel yazmistim bi ara o kalmistir aklinda : ) sezaryen olabilir dedi Dr.
Ayyy napsam bilrmedim. Evde kendi kendime hafif hareketler yapiyorum. 88 olmusum. Allahtan boy 1.80 : )
2.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
nazperver canim bu ara kullanilan ilaçlarpek etkili olmuyormus. DDoğal kalsiyum direk geçiyormuş bebeğe. Ben biraktim haplari günlük yarim litre sut iciyorum o yuzden
Canım laktozsuz sütü dene istersensüte alerjim var dr kaşar ye demişti. bıktım artık kaşardan bir haftadır yiyemiyorum. süt hem gaz yapıyor çok fena hem cildimde yara çıkıyor
Benimki 20 haftadan sonra geri cikmaya basladi suan 2 hafta geri Nerdeyse neden acaba yabastan geriyse o zaman ya minyon ya da gec dollenme seninki.Detayli ultrasona girince dopler de yapiliyor kan akimina bakmak icin,bebek beslene biliyormu diye
Simdi kac haftalik canim en son ne zaman gittin doktora?Benimki 20 haftadan sonra geri cikmaya basladi suan 2 hafta geri Nerdeyse neden acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?