2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Simdi kac haftalik canim en son ne zaman gittin doktora?
Simdi cmt 30 hafta bitecek canim 29 hafta 3 gunlukken gittim ama agri sikayetiyle gittigim Icin bakilmadi kilosuna falan nts ye bagladilar ama bana verdiği ciktida karin cevresi 27 hafta 4 gunluk kafasi 28 haftalik boyu 27 hafta 3 gunluk yaziyodu soramadim da kendi Dr um degil kendi?doktorum 1 hafta geri olduğunu soylemisti simdi 2 hafta olmusbu cmt kendi doktorumla randevum var insallah hayirli haberlerle gelirim dua edin

Insallah canim benim. Stres yapmamaya calis. Bakalim kendi doktorin ne dicek? Agri nedenmis

olabilir canım 10 gün sonra izne ayrılıyorum, bol bol dinlenicem artık inş.. Magnezyumu bi ara ihmal etmiştim ama şuan düzenli kullanıyorum. Ama en etkili şey masaj, tavsiye ederim

Evet valla bende eşime yaptırıyorum sagolsun masaj yaptıgı zamann daha iyi hissediyorum kendimi

iyi geceler canlarım geçmişi okuyup geldim herkes iyi sanırım bugün öğlenden beri başım çok ağrıdı şimdi biraz hafifledi o yüzden pek keyfim yoktu ama bugün iş çıkışında babamızla baya iş yaptık salonumuza perde aldık kışlıklar için hurç aldım artık havalar düzeldi yazlıkları çıkarmanın zamanı geldi yavaş yavaş başladım temizliğe de büyük işleri annemle eşim yapacaklar ama onlar çok rahat ben acele ediyorum bi an önce yapalım diye umarım doğumdan önce herşeyi tamamlarız

Bende yazlıkları çıkarayım die düşünüyorum ama çıkarttığım hiçbi kıyafetime giremeyince canım sıkılır die erteliyorum

Canim bi dopplere gir kan akisina baktir.

Bende yazlıkları çıkarayım die düşünüyorum ama çıkarttığım hiçbi kıyafetime giremeyince canım sıkılır die erteliyorum
aynen canım bende bikaç hamile kıyafeti almıştım ama hepsi kışlıktı 2 ay ne giycem diye düşünüyorum açıkçası

nazperver canim bir ayda 700 gr aldik sanirim.
Dr iri bi bebek olacak dedi.1 mayista belli olacak sezaryen mi normal mi

Canim ben ankaradayim bende iatedim fotografci ama artik yasaklanmis fotografci gilan hemen hemen hic bi hastane kabul etmio artik cok az sayida hastanr kabul edio hangi hastanede dogum yapicaksan bi sor isteraen
cnm bnmki koru aliyolar orda, fotografcilarin sayfalarinda hep o hastanedeyim ,bu hastanedeyim yaziyo ama bazilari almiyo demekki, bnde daha once tutmamistim ya hevesliyim bu sefer :)

Bende Ankara dayım ve doğum yapacağım hastanenin hastane paketinde doğum fotoğrafçısı var.
cnm bnmki koru, seninki hangi hastane , duymamistim hic paketin icinde oldugunu...fiyata dahil mi yani daha mi ucuza geliyo ki...bnmki heves ama butcem cok super diyemem yani

kızlar başım çatlıcak gibi ağrıyor hafif mide bulantısı da başladı önerisi olan var mı ilaç da kullanmak istemiyorumm

Oy masaallah tatli abiye... nasil gecti etkinlik... unutmamistir o abicik cok akilli masaallah barekallah...

Kizlar dr kontrolumuz vardi bu sabah...
31+4 uz bugün 33+2 ciktik masaallah...
Boyumuz 42.5 cm... kilomuz 1.836 gr...
tosunumuz 12 gun onde... oy ne pozlar yine... eli alninda tersten amaaan der gibi nazlanmalar :)
Bu arada hayirli haberim var...
Mr sonucumda plasenta rahme ve mesaneye yapismamis...
Elhamdulillah... bu 4 ay beni yedi bitirdi..
Cok şükür yapisma yok...
Totalis yine tamamen rahim agzi kapali..
Yapisma olsayi 35 de alinacakti bebis...
Ama yapismadigi icin 37 de sezeryan var...
2 hafta uzadi gunumuz...
ALLAH bilir yine... hayırlısı

Benimki 20 haftadan sonra geri cikmaya basladi suan 2 hafta geri Nerdeyse neden acaba ya
sende de benim gibi o zaman sonradan ortaya cikmis.Benim ayrintilida one cikti doplerde sag damarimda norch yani direnc var,bebege kan yeterince gitmiyor,malesef bi ilaci yok ,kanimiz hamilelikte gerektiginden daha cok pihtalasiyormus,onden bu durum belli olsa bebe aspirini kullanilsa sorun olmazdi.Ama benim uclu teste afp degerim yuksek cikmisti,bu da ya ntd omurilik acikligi bebekte,ya gelisim geriliyi,ya da preeklamsi demekti.O yuzden tekrar doplere girdim canim tum damarlara,plasentaya,kordona,bebegin beynine oksijen gigiyormu ona baktilar.Mnimal direnc disinda but sorun yok ama kilo alimi,kemik yapisi,karin cevresi,fl uzunluk hepsi geriden geliyor.Mnik bebeklerin de cabuk strese girdikleri icin onden aliyor doktorlar dedi perinantolog ben her sey iyi gitse bile 37 de alcaklar,haftada iki kez de nst yazdi.Sen de doktorunla konus gerekirse nst ye gir ,bunlar hepsi tedbir amacli.Dopler yaptirdin mi hc

cok sukur canim demistim ben sana yapisma yok diye ama sakin ol ama elinde degil insanin.E artik ayni doguracagiz her halde benim de kzim kucuk oldugu icin doktor 37 de ala biliriz her sey yolunda giderse dedi,ama daha 1300 gr ya ,sancilar baslamadan alinmasi gerek dedi

Çok sevindim canım, bak işte sabrettin Rabbim mükafatını verdi ne güzel.. hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inş bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…