2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu videodan takip ederek yapıyorum. Benim de az kaldı. Kuyruğu, kulakları ve yüzü yapıcam. Gözleri boncuk yapmıcam ben siyah yün ile göz yapıcam. Çocuk oynarken koparır yutar Allah korusun.

Cnm benim bak alt gunlukte yaziyor bundan sonra hizla kilo alacaklarmis insaallah...
ALLAH oyle buyuk ki jasminkacim...
Benim icime cok guzel doguyor annesi saglikli dogacak guzel kizin insaallah...
Ayni haftayiz evet...
Tsk ederim guzel duygularin icin...
Ben gebelikten bir ay once corasprine başlamıştım...
Boynum cok tutulurdu benim...
Kulunclar vardi sirtimda ...
Bak iste her işte bi hayir var...
Gebe kalinca da sordum dr a ic sorun yok demisti...

ALLAH kerim
Hepsi saglikla dogacaklar insaallah...

Çok sevindim canım, bak işte sabrettin Rabbim mükafatını verdi ne güzel.. hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inş bebeklerimize
Elhamdulillah...
ALLAH herseye kadir...
ALLAH razı olsun cnm bnm...
Amin bu insaallah selametle kavusucagiz

bastan geriyse o zaman ya minyon ya da gec dollenme seninki.Detayli ultrasona girince dopler de yapiliyor kan akimina bakmak icin,bebek beslene biliyormu diye
Detaylı ultrason yapilali çok oldu ama.senin kaçıncı haftada yapıldı ki.bide haziran annelerinden sezeryan tarihi alan var mi

Ka
kkzlar kalsiyum hapı kullanan var mı? Varsa ne kullanıyor? bnm slgar bitti yeni ne alayım diye düşünüyorum
Kalsiyum hapı dedigin sadece kalsiyum mu.ssk ödüyor mu.ben ostaocare kullanıyorum.magnezyum ve çinko var içinde

Kızlar bizde uyuyoruz yarın kontrolümüz var melegimi en son 1 ay önce görmüstüm bi an önce yarın olsun da göreyim kuzumu hepinize iyi geceler güzel anneler ve minnakları

Günaydın kızlar
2 gecedir uyuyamiyrm n zamn soluma yatsam bebek kacıyor orya rahtsz olmus gibi vuruyor.agrilarm oluyor soldan saga donemiyrm bide bacağında ve büyük ihtimal belimde tekrar zona çıkıcak kaşıntı ve yanma hissi var napicam bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…