2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizim ikinci çocuk olduğu için biraz daha rahatız heralde.
aynen öyle tatlım. aslında benim ilki kız olduğu için ondan lma kıyafetimi flan yok hoş bu kız olsaydı da olmazdı çünkü küçüldükçe dağıttım:) sadece büyük araç gereçlerimiz var. ve sanırım onların rahatlığı var. bi de tecrübe var tabi:) herkese günaydınlar buarada veee hayırlı cumalar...

Günaydın canlarım,
ben artık oğluşumu iyice hissetmeye başladım teyzeleriiiii kocaman oldu paşam çünkü hareketleri tekmelemik ve yumruk şeklinde değil yavaş yavaş itekleme ve yayılma şeklinde sanırım; o içerden bana ben dışardan ona dokunuyoruz artık
geçmişe bakmadım ama sizler nasılsınız herkes iyidir inşaAllah..
(hayırlı cumalar bu arada )

Maşallah canım senin adina xok sevindim sukurler olsun tam vaktinde gelebilecek kuzun:)

Canim dopler dedigin ayrintili ultrason mu ben 19 hafta 2 gunlukken girmistim 19 haftayla uyumlu yaziyodu raporda sonra bida girmedim zaten 22 haftalik gittim sonra 5 gun geri Cikti 25te gittim 24 haftalik cikti 27de gittim 25 hafta 5 gunluk cikti 29 arti 3 te gittim kafa 1 hafta diger olculer 2 hafta geri Cikti ama son gittigim Dr kendi drum degil agriyla acilen gittim hatta bana her an doguma hazirlikli ol dedi rahim duvarim incelmis baya bilemedim bu cmt kendi Druma gidecem bakalim ne dicek gec dollenm. degil senin bahsettigin durum renkli doplerle anlasilmis peki renkli dopler dedigin normal renkli ultrason mu farkli bse mi ayrintili ultrason mu yoksa

Gunaydin cnm naail gidiyor?
Uykusuzluk bendede var döndüğüm tarafa hep vuruyor cnm. Agrilar icin magnezyum kullaniyordun heralde...

Zona mi uff bilirim onu ins olmaz oyle bisey tatlim ilac da zor kullaniliyor ins tekrarlamazzzz

bu arada hepinize hayırlı sabahlar annecikler . baldamlam nasıl oldu merak ettim.
Gunaydin canim benim gece boyu bas agrisi cektim saat basi uyandim esim de her uyandigimda geldi masaj yapti dua okudu sagolsun sabah kalktim simdi gecti ama sersem gibiyim heran basim tekrar agricak gibi hissediyorum bide ise geldik bu halde hayirlisiyla bugunu de bi atlatsak iyi olcak

Cnm bebis ilerdenmi gidiyor tarih almissin hadi hayrlisi:) bide senmi sezeryan istedin doktormu
cnm ilk bebeğim sezaryen. bu da öyle olcak. onda erken doğum oldu 36+5 de ve hiç açılmam olmadı. 13 saat sancıdan sonra zorunlu sezaryen oldum. bu sefer sancısız sezaryen olcam inş.:) muhtemel doğum 14 haziran gözüküo böyle giderse ne zaman alırsınıız dedim dr de takvime bakıp 5 haziran dedi:) bebişimin gelişimi çok şükür, ctesi 30+6 da 1910 gr 44 cm di maşallah.ptesi randevum var bakalım son durum ne...

cnm maşallah size, demek artık sezeryan günleri yavaştan bellı olmaya başladı.. benım bebiş de iri gidiyor. 30+1 de 1.800 dü. doktorum ne derse onu yapıcam normal yada sezeryan diye diretmeyi düşünmüyorum en hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda..

Hayırlı sabahlar sevgili anneler :) ben patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor ortalıkta..dün eltim eşime sitem etmiş eda ne arıyo ne geliyo diye, bide cuma akşamı çaya gelicez diye..yav ben sekiz buçuk aylık karnı burnunda bi insanım sen ara bi beni şu gün buyrun gelin de bide bana sitem etme benden hizmet bekleme...kalmış bir ayım hala çalışıyorum kalan vakitlerde hazırlık yapıyorum zaten sürekli yorgun ve uykusuzum ben mi seni düşünücem..haksız mıyım kızlar yaa

süper bir haber bu gözün aydın cnm maşallah kuzuna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…