- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.941
aynen öyle tatlım. aslında benim ilki kız olduğu için ondan lma kıyafetimi flan yok hoş bu kız olsaydı da olmazdı çünkü küçüldükçe dağıttım:) sadece büyük araç gereçlerimiz var. ve sanırım onların rahatlığı var. bi de tecrübe var tabi:) herkese günaydınlar buarada veee hayırlı cumalar...Bizim ikinci çocuk olduğu için biraz daha rahatız heralde.
günaydınnn biz de öpüyoruz sizi eceyle
Kasilmaymis dogurcam sandim ne bilim ama bana rahim duvarimin daha da inceldigini ve agrim olursa hemen gelmemi soyledi korkuttu beni iyice zaten pimpirikliyimInsallah canim benim. Stres yapmamaya calis. Bakalim kendi doktorin ne dicek? Agri nedenmis
Canim benim doktorun ultrasonu renkli 3 hafta once bakti doppler farkli bse mi bilemedimCanim bi dopplere gir kan akisina baktir.
Maşallah canım senin adina xok sevindim sukurler olsun tam vaktinde gelebilecek kuzun:)Kizlar dr kontrolumuz vardi bu sabah...
31+4 uz bugün 33+2 ciktik masaallah...
Boyumuz 42.5 cm... kilomuz 1.836 gr...
tosunumuz 12 gun onde... oy ne pozlar yine... eli alninda tersten amaaan der gibi nazlanmalar :)
Bu arada hayirli haberim var...
Mr sonucumda plasenta rahme ve mesaneye yapismamis...
Elhamdulillah... bu 4 ay beni yedi bitirdi..
Cok şükür yapisma yok...
Totalis yine tamamen rahim agzi kapali..
Yapisma olsayi 35 de alinacakti bebis...
Ama yapismadigi icin 37 de sezeryan var...
2 hafta uzadi gunumuz...
ALLAH bilir yine... hayırlısı
Canim dopler dedigin ayrintili ultrason mu ben 19 hafta 2 gunlukken girmistim 19 haftayla uyumlu yaziyodu raporda sonra bida girmedim zaten 22 haftalik gittim sonra 5 gun geri Cikti 25te gittim 24 haftalik cikti 27de gittim 25 hafta 5 gunluk cikti 29 arti 3 te gittim kafa 1 hafta diger olculer 2 hafta geri Cikti ama son gittigim Dr kendi drum degil agriyla acilen gittim hatta bana her an doguma hazirlikli ol dedi rahim duvarim incelmis baya bilemedim bu cmt kendi Druma gidecem bakalim ne dicek gec dollenm. degil senin bahsettigin durum renkli doplerle anlasilmis peki renkli dopler dedigin normal renkli ultrason mu farkli bse mi ayrintili ultrason mu yoksasende de benim gibi o zaman sonradan ortaya cikmis.Benim ayrintilida one cikti doplerde sag damarimda norch yani direnc var,bebege kan yeterince gitmiyor,malesef bi ilaci yok ,kanimiz hamilelikte gerektiginden daha cok pihtalasiyormus,onden bu durum belli olsa bebe aspirini kullanilsa sorun olmazdi.Ama benim uclu teste afp degerim yuksek cikmisti,bu da ya ntd omurilik acikligi bebekte,ya gelisim geriliyi,ya da preeklamsi demekti.O yuzden tekrar doplere girdim canim tum damarlara,plasentaya,kordona,bebegin beynine oksijen gigiyormu ona baktilar.Mnimal direnc disinda but sorun yok ama kilo alimi,kemik yapisi,karin cevresi,fl uzunluk hepsi geriden geliyor.Mnik bebeklerin de cabuk strese girdikleri icin onden aliyor doktorlar dedi perinantolog ben her sey iyi gitse bile 37 de alcaklar,haftada iki kez de nst yazdi.Sen de doktorunla konus gerekirse nst ye gir ,bunlar hepsi tedbir amacli.Dopler yaptirdin mi hc
ben aldım cnm 5 haziran tai herşey böyle yolunda giderseDetaylı ultrason yapilali çok oldu ama.senin kaçıncı haftada yapıldı ki.bide haziran annelerinden sezeryan tarihi alan var mi
ben aldım cnm 5 haziran tai herşey böyle yolunda giderseDetaylı ultrason yapilali çok oldu ama.senin kaçıncı haftada yapıldı ki.bide haziran annelerinden sezeryan tarihi alan var mi
Gunaydin cnm naail gidiyor?Günaydın kızlar
2 gecedir uyuyamiyrm n zamn soluma yatsam bebek kacıyor orya rahtsz olmus gibi vuruyor.agrilarm oluyor soldan saga donemiyrmbide bacağında ve büyük ihtimal belimde tekrar zona çıkıcak kaşıntı ve yanma hissi var napicam bilmiyrm
Cnm bebis ilerdenmi gidiyor tarih almissin hadi hayrlisi:) bide senmi sezeryan istedin doktormuben aldım cnm 5 haziran tai herşey böyle yolunda giderse
Gunaydin canim benim gece boyu bas agrisi cektim saat basi uyandim esim de her uyandigimda geldi masaj yapti dua okudu sagolsun sabah kalktim simdi gecti ama sersem gibiyim heran basim tekrar agricak gibi hissediyorum bide ise geldik bu halde hayirlisiyla bugunu de bi atlatsak iyi olcakbu arada hepinize hayırlı sabahlar annecikler . baldamlam nasıl oldu merak ettim.
cnm ilk bebeğim sezaryen. bu da öyle olcak. onda erken doğum oldu 36+5 de ve hiç açılmam olmadı. 13 saat sancıdan sonra zorunlu sezaryen oldum. bu sefer sancısız sezaryen olcam inş.:) muhtemel doğum 14 haziran gözüküo böyle giderse ne zaman alırsınıız dedim dr de takvime bakıp 5 haziran dedi:) bebişimin gelişimi çok şükür, ctesi 30+6 da 1910 gr 44 cm di maşallah.ptesi randevum var bakalım son durum ne...Cnm bebis ilerdenmi gidiyor tarih almissin hadi hayrlisi:) bide senmi sezeryan istedin doktormu
Gece başım ağrıyor,midem bulanıyor demiş canım, ben de geçip geçmediğini merak ettimNesi vardı canım ben kaçırdım sanırım
cnm ilk bebeğim sezaryen. bu da öyle olcak. onda erken doğum oldu 36+5 de ve hiç açılmam olmadı. 13 saat sancıdan sonra zorunlu sezaryen oldum. bu sefer sancısız sezaryen olcam inş.:) muhtemel doğum 14 haziran gözüküo böyle giderse ne zaman alırsınıız dedim dr de takvime bakıp 5 haziran dedi:) bebişimin gelişimi çok şükür, ctesi 30+6 da 1910 gr 44 cm di maşallah.ptesi randevum var bakalım son durum ne...
Kasilmaymis dogurcam sandim ne bilim ama bana rahim duvarimin daha da inceldigini ve agrim olursa hemen gelmemi soyledi korkuttu beni iyice zaten pimpirikliyim
Kizlar dr kontrolumuz vardi bu sabah...
31+4 uz bugün 33+2 ciktik masaallah...
Boyumuz 42.5 cm... kilomuz 1.836 gr...
tosunumuz 12 gun onde... oy ne pozlar yine... eli alninda tersten amaaan der gibi nazlanmalar :)
Bu arada hayirli haberim var...
Mr sonucumda plasenta rahme ve mesaneye yapismamis...
Elhamdulillah... bu 4 ay beni yedi bitirdi..
Cok şükür yapisma yok...
Totalis yine tamamen rahim agzi kapali..
Yapisma olsayi 35 de alinacakti bebis...
Ama yapismadigi icin 37 de sezeryan var...
2 hafta uzadi gunumuz...
ALLAH bilir yine... hayırlısı
cnm maşallah size,demek artık sezeryan günleri yavaştan bellı olmaya başladı.. benım bebiş de iri gidiyor. 30+1 de 1.800 dü. doktorum ne derse onu yapıcam normal yada sezeryan diye diretmeyi düşünmüyorum en hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda..[/QUOTE
size de maşallah cnm. rabbim daim etsin. en güzeli diretmemek zaten cnm. rabbim en hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?