2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Hemen atarli suveyde olarak devreye giriyorum.
Hemen eltini ariyorsun. Aksam bize gelmek istiyormussunuz ama ben ve ev uygun degil. Ozlestik hakikaten o yuzden biz size geliyoruz diorsun. Aksam gorusuruz diyip kapiyorsun. Yuzyuzeykende azcik ahlayip pufluyorsun

BenimE="pinakolada, post: 40543356, member: 431982"]Günaydın kızlar
2 gecedir uyuyamiyrm n zamn soluma yatsam bebek kacıyor orya rahtsz olmus gibi vuruyor.agrilarm oluyor soldan saga donemiyrm bide bacağında ve büyük ihtimal belimde tekrar zona çıkıcak kaşıntı ve yanma hissi var napicam bilmiyrm [/QUOTE]
Benimki de soluma yattim mi cok rahatsiz oluyo.

Günaydın annişler ve bebişleri,

bebeğim çok hareketlendi .gündüzleri uyumuyoruz artık geceleri de mışıl mışıl uyuyoruz. ayaklarını kaburgalarıma uzatıyor. ayaklarını resmen görüyorum artık. seviyorum gıdıklıyorum çok hoşuna gidiyor çekmiyor ayaklarını. 2 dir rüyamda doğum yapıyorum bu sefer kucağıma aldım sarıldık birbirimize çok mutlu oldum rüyamda. sizinle paylaşmak istedim. kendinize iyi bakın bol tekmeli günler diliyorum. sağlıcakla kalın.

Günaydın canım ben küçük zorla ördürdüm ama kayınvalidem ne boyutlarda ördü bilmiyorum. Şimdiden gözün aydın anne gibisi yok valla benim annecim yakın çok şükür

Gunaydin canim ne guzel ruya gormussun oyle:)
Ayaklarini hissettmek cok guzel dimi ama kaburgalarimi acitiyo bazen :)

Gunaydin cnm naail gidiyor?
Uykusuzluk bendede var döndüğüm tarafa hep vuruyor cnm. Agrilar icin magnezyum kullaniyordun heralde...

Zona mi uff bilirim onu ins olmaz oyle bisey tatlim ilac da zor kullaniliyor ins tekrarlamazzzz
nasil gitsin canm Allaha sukur diyrm tabii hep ama uykuszluk kotu etkiliyor beni
ins.tekrarlamz bu 3 ya da 4.olcak bide onun acisini cekiyrm ilac zaten kullamiyrm Allah hayrlisini versn
dunde ignem vardi unuttum birazdan hastaneye gtcm esimi bekliyrm bide o acicak simdi poofff

[QUOTE="Kapiya, post: 40546215, member: 64081Günaydın canım ben küçük zorla ördürdüm ama kayınvalidem ne boyutlarda ördü bilmiyorum. Şimdiden gözün aydın anne gibisi yok valla benim annecim yakın çok şükür[/QUOTE]
Sen daha sansliymissin canim ne guzelll. Ben cok anneciyim ayri kalamiyom fazla

Hadi yaa acaba doğuma kadar kaç kilo alırım

Valla canım sen taş çatlasın en fazla 9-10 kilo olursun doğuma kadar erken doğum riskin yoksa oda tekrar maşallah ben kilo aldım bide ödememim çok malesef ama olsun bebişlerimiz iyi olsunlarda

Gunaydin canim ne guzel ruya gormussun oyle:)
Ayaklarini hissettmek cok guzel dimi ama kaburgalarimi acitiyo bazen :)

bazen ah uh yapıyoruz ama bu durumdan çok mutluyuz biz ee büyüdüler iyice canımız acıycak biraz zaten şunun şurasında ne kaldı 2 ay sonra kucağımızda keratalar. bende onun totosunu ısırcam görsün bakalım annenin canını acıtmak neymiş :)

Valla canım sen taş çatlasın en fazla 9-10 kilo olursun doğuma kadar erken doğum riskin yoksa oda tekrar maşallah ben kilo aldım bide ödememim çok malesef ama olsun bebişlerimiz iyi olsunlarda
haklısın bence de bebişler iyi olsun
erken doğum riskim yok şuanda ama sezeryan istiyorum sanırım 38-39. haftada alcaklar ayda 1 kg falan alıyorum :)
8 kg falan olur heralde en fazla benim

Günaydın Kızlar
Kaç kilo aldınız?Ben 33+3 şuana kadar 6 kg aldım.
sizin nasıl?

31+5 benim aramızda nerdeyse 2 hafta var ben 9 kilo aldım

Gunaydin canim 31+3 oldum 9u gectgmi dusunuyorm ve tartilmiyorum. Uzuluyorm ama yapacak bisey yok. 11,12 ile gitsem doguma raziyim.sen çok iyisin valla
oooh hepinize maşaAlah valla :)
ben 47 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 62 olmuşum dün tartıldım
ama hiç belli olmuyo bi tek göbişim var o da basketbol topu gibi
eşim de ben de memnun olduk yeni kilomdan artık hep 60 falan kalayım diyorum doğumdan sonra da benim kilom buymuş sanırım çünkü hamilelikten önce de 55 bile olsam belli olmuyodu çırpı gibiydim

haklısın bence de bebişler iyi olsun
erken doğum riskim yok şuanda ama sezeryan istiyorum sanırım 38-39. haftada alcaklar ayda 1 kg falan alıyorum :)
8 kg falan olur heralde en fazla benim

Sezaryan düşünüyosan 38. hafta içerinde yada bitiminde alırlar bebişi sende 8 kilo anca almış olursun. bende ayda 1 kilo ile gidiyodum ama 27-28 hafta arası ne oldu bilmiyorum birden 2 kilo artı kilom herkes ödemdir diyo ama isterse kilo olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…