- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.961
aaaa ne güzel etrafında düşünceli insanlar var... afiyet şifa olsunKizlar bugün isyerinden bi abla aserdigim bisey getirmiş cook mutlu oldumm sagolsun
Hayırlı sabahlar sevgili anneler :) ben patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor ortalıkta..dün eltim eşime sitem etmiş eda ne arıyo ne geliyo diye, bide cuma akşamı çaya gelicez diye..yav ben sekiz buçuk aylık karnı burnunda bi insanım sen ara bi beni şu gün buyrun gelin de bide bana sitem etme benden hizmet bekleme...kalmış bir ayım hala çalışıyorum kalan vakitlerde hazırlık yapıyorum zaten sürekli yorgun ve uykusuzum ben mi seni düşünücem..haksız mıyım kızlar yaa
Bebege giden kan ve okjizesn akisi canim bebwk onunla besleniyoCanim benim doktorun ultrasonu renkli 3 hafta once bakti doppler farkli bse mi bilemedim
Oy masallahh guzel anne ve kuzusuunna
canım hele nette ne örgüler var ya bayıldım bayıldım..valla bizimkiler ne boyutta ördü hiç haberim yok inş küçük de örmüşlerdir izne aslında salı günü ayrılabiliyorum ama haftayı kapatmak istedim, 23 nısan da tatil ya zaten. haftaya cuma günü inş ayrılıyorum vee annişimde geliyo yanıma 4 günlüğüne de olsa
Gunaydin canim ne guzel ruya gormussun oyle:)Günaydın annişler ve bebişleri,
bebeğim çok hareketlendi .gündüzleri uyumuyoruz artık geceleri de mışıl mışıl uyuyoruz. ayaklarını kaburgalarıma uzatıyor. ayaklarını resmen görüyorum artık. seviyorum gıdıklıyorum çok hoşuna gidiyor çekmiyor ayaklarını. 2 dir rüyamda doğum yapıyorum bu sefer kucağıma aldım sarıldık birbirimize çok mutlu oldum rüyamda. sizinle paylaşmak istedim. kendinize iyi bakın bol tekmeli günler diliyorum. sağlıcakla kalın.
nasil gitsin canm Allaha sukur diyrm tabii hep ama uykuszluk kotu etkiliyor beniGunaydin cnm naail gidiyor?
Uykusuzluk bendede var döndüğüm tarafa hep vuruyor cnm. Agrilar icin magnezyum kullaniyordun heralde...
Zona mi uff bilirim onu ins olmaz oyle bisey tatlim ilac da zor kullaniliyor ins tekrarlamazzzz
Günaydın Kızlar
Kaç kilo aldınız?Ben 33+3 şuana kadar 6 kg aldım.
sizin nasıl?
Günaydınn Maşallah canım ya çok az almışşınbuna kilo denmezki 31+5 benim aramızda nerdeyse 2 hafta var ben 9 kilo aldım
Gunaydin canim 31+3 oldum 9u gectgmi dusunuyorm ve tartilmiyorum. Uzuluyorm ama yapacak bisey yok. 11,12 ile gitsem doguma raziyim.sen çok iyisin vallaGünaydın Kızlar
sizıl?
Hadi yaa acaba doğuma kadar kaç kilo alırım
Gunaydin canim ne guzel ruya gormussun oyle:)
Ayaklarini hissettmek cok guzel dimi ama kaburgalarimi acitiyo bazen :)
Gunaydin canim 31+3 oldum 9u gectgmi dusunuyorm ve tartilmiyorum. Uzuluyorm ama yapacak bisey yok. 11,12 ile gitsem doguma raziyim.sen çok iyisin valla
haklısın bence de bebişler iyi olsunValla canım sen taş çatlasın en fazla 9-10 kilo olursun doğuma kadar erken doğum riskin yoksa oda tekrar maşallah ben kilo aldım bide ödememim çok malesefama olsun bebişlerimiz iyi olsunlarda
Günaydın Kızlar
sizin nasıl?
31+5 benim aramızda nerdeyse 2 hafta var ben 9 kilo aldım
oooh hepinize maşaAlah valla :)Gunaydin canim 31+3 oldum 9u gectgmi dusunuyorm ve tartilmiyorum. Uzuluyorm ama yapacak bisey yok. 11,12 ile gitsem doguma raziyim.sen çok iyisin valla
haklısın bence de bebişler iyi olsun
erken doğum riskim yok şuanda ama sezeryan istiyorum sanırım 38-39. haftada alcaklar ayda 1 kg falan alıyorum :)
8 kg falan olur heralde en fazla benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?