2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzel annişler,biz bugün biraz geciktik. Bol kalorili kahvaltımızı yaptık, hepinize hayırlı cumalar. baldamlam Geçmiş olsun canım daha iyi olmana sevindim. Hadi yine iyisin aş erdiğin şeyde gelmiş. Afiyet olsun şimdiden

Çok zayıfmışsın canım sen vücüdun önce olması gereken kiloya gelmiş azcıkda bebiş için almış

Ya Allasen 6 kilo alıpta birde sıkıntı yapıp acaba kaç daha alırım diye tasamı ediyorsunuz. Zaten 6 daha alsanız ideal kiloyu almış olacaksınız. Bizler sırayla 20 küsur,16 küsur,14 küsur ve şuan itibariyle kendim 12 kilo almış olup. Asıl tasalanması gerekenin bizler olduğunu düşünüyorum

az kilolu hamiş kalanlar genelde daha çabuk kg alıo sanırım. tabi kişinin kiloya müsaitliği de önemli. ilk gebeliğimde 55 ile kalıp 65 ile tamamlamıştım. bu sefer 56 ile hamile kaldım şimdi 63 üm bakalım kaçla son bulacak:) buarada boyum 170 top yutmuş gibiyim sadece göbek var.

tasa etmeyin kızlar görümcem 22 kg almıştı. maşallh hepsini verdi. doğumda zaten bi kısmı gidio. emzirirken de süt olsun diye tatlı işini abartmazsanız, bol suyla tamamdır. bebişler sağlıkla doğsun da gerisi boş inş.

Oy masaallah tatli abiye... nasil gecti etkinlik... unutmamistir o abicik cok akilli masaallah barekallah...
Çok güzeldi canım,unutmadı çok şükür hatta provalarindan çok daha iyiydi bugün hamdolsun...
Ama sonrasında Musabımı görmeye gittik kostura kosturs abimiz göremeyince çok üzüldü, ağladı, ona canım sıkıldı biraz...

aman kızlar sayfaya gidip geliyorum hep aynı muhabbet ben şu kdr kilo aldım siz kaç kilo aldınız yiterin artıkk hepimizin boyu farklı, posu farklı, ırkımız farklı, soyumuz farklı, yapımız farklı tabiki aldığımız kilolarda farklı olcak dolayısıyla :))))
yahu ülke meselesi haline getirdiniz kızıyorummm bakkk

="ikincimelegim, post: 40543950, member: 650249"]Canim dopler dedigin ayrintili ultrason mu ben 19 hafta 2 gunlukken girmistim 19 haftayla uyumlu yaziyodu raporda sonra bida girmedim zaten 22 haftalik gittim sonra 5 gun geri Cikti 25te gittim 24 haftalik cikti 27de gittim 25 hafta 5 gunluk cikti 29 arti 3 te gittim kafa 1 hafta diger olculer 2 hafta geri Cikti ama son gittigim Dr kendi drum degil agriyla acilen gittim hatta bana her an doguma hazirlikli ol dedi rahim duvarim incelmis baya bilemedim bu cmt kendi Druma gidecem bakalim ne dicek gec dollenm. degil senin bahsettigin durum renkli doplerle anlasilmis peki renkli dopler dedigin normal renkli ultrason mu farkli bse mi ayrintili ultrason mu yoksa[/QUOTE]
Yok ayrintili farkli dopler ayri bi sey,perinantolog yapiyor onu da tum kan
akisina bakuyor rapirda da fetal dopler
yaziyor resmlu cikti veriyor sana,rengli ultrason da farklu bi sey orda da belli olmaz

Sonuna kadar haklisin canım,dicek bisey bulamıyorum vallahi pessss! o eltine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…