- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.981
oooh hepinize maşaAlah valla :)
ben 47 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 62 olmuşum dün tartıldım
ama hiç belli olmuyo bi tek göbişim var o da basketbol topu gibi
eşim de ben de memnun olduk yeni kilomdanartık hep 60 falan kalayım diyorum doğumdan sonra da benim kilom buymuş sanırım çünkü hamilelikten önce de 55 bile olsam belli olmuyodu çırpı gibiydim
evet , herkes doğum sonrası kiloları vermem diye korkuyo ben de veririm diye korkuyorum işteÇok zayıfmışsın canım sen vücüdun önce olması gereken kiloya gelmiş azcıkda bebiş için almış
Çok güzeldi canım,unutmadı çok şükür hatta provalarindan çok daha iyiydi bugün hamdolsun...Oy masaallah tatli abiye... nasil gecti etkinlik... unutmamistir o abicik cok akilli masaallah barekallah...
Canim moral vereyim size arkadasim 27 kilo aldi10 kgın altında kilo alanlar paylaşmasın lütfen psikolojimiz bozuluyor burda
Oy ne tatlı abidir o.Çok güzeldi canım,unutmadı çok şükür hatta provalarindan çok daha iyiydi bugün hamdolsun...
Ama sonrasında Musabımı görmeye gittik kostura kosturs abimiz göremeyince çok üzüldü, ağladı, ona canım sıkıldı biraz...
Canim moral vereyim size arkadasim 27 kilo aldi
Hayırlı sabahlar sevgili anneler :) ben patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor ortalıkta..dün eltim eşime sitem etmiş eda ne arıyo ne geliyo diye, bide cuma akşamı çaya gelicez diye..yav ben sekiz buçuk aylık karnı burnunda bi insanım sen ara bi beni şu gün buyrun gelin de bide bana sitem etme benden hizmet bekleme...kalmış bir ayım hala çalışıyorum kalan vakitlerde hazırlık yapıyorum zaten sürekli yorgun ve uykusuzum ben mi seni düşünücem..haksız mıyım kızlar yaa
Canım laktozsuz sütü dene istersen
Sağol teyzesi,çok duygusal bi abimiz var ve ben Doğum yaptigimdan beri çok mız mız...Oy ne tatlı abidir o.
nazperver canim bir ayda 700 gr aldik sanirim.
Dr iri bi bebek olacak dedi.1 mayista belli olacak sezaryen mi normal mi
Oyyy masum güzellik...
Ewet su anda kocasi didikliyo kilo al diye ama nafilee, prensesine kosturmaktan yemek yemeyi unutuyor. Bizde mi oyle olcaz acepverdi mi hepsini peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?