- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.001
Valla cok haklisin 10 kilo zaten 40imiz cikana kdr gider ben 30 haftadayim ve bgn itibariyle 14 almis bulunuyorumYa Allasen 6 kilo alıpta birde sıkıntı yapıp acaba kaç daha alırım diye tasamı ediyorsunuz. Zaten 6 daha alsanız ideal kiloyu almış olacaksınız. Bizler sırayla 20 küsur,16 küsur,14 küsur ve şuan itibariyle kendim 12 kilo almış olup. Asıl tasalanması gerekenin bizler olduğunu düşünüyorum
Yani onden mi gidiyor melein tatlim, yada erken dollenme mi?
Yok ayrintili farkli dopler ayri bi sey,perinantolog yapiyor onu da tum kan="ikincimelegim, post: 40543950, member: 650249"]Canim dopler dedigin ayrintili ultrason mu ben 19 hafta 2 gunlukken girmistim 19 haftayla uyumlu yaziyodu raporda sonra bida girmedim zaten 22 haftalik gittim sonra 5 gun geri Cikti 25te gittim 24 haftalik cikti 27de gittim 25 hafta 5 gunluk cikti 29 arti 3 te gittim kafa 1 hafta diger olculer 2 hafta geri Cikti ama son gittigim Dr kendi drum degil agriyla acilen gittim hatta bana her an doguma hazirlikli ol dedi rahim duvarim incelmis baya bilemedim bu cmt kendi Druma gidecem bakalim ne dicek gec dollenm. degil senin bahsettigin durum renkli doplerle anlasilmis peki renkli dopler dedigin normal renkli ultrason mu farkli bse mi ayrintili ultrason mu yoksa
Yine de masallah tabi :)post: 40546888 .!.:Ya 11+12 en ideal kilo zaten neden üzülüyosun kibenimde hedefim 12+13 canım Maşallah bizede canım
bunda bnm de çok aklım kaldı iç yatak ölçüsü kaça kaç. resimlerini çektiysen atar mısın?
eline sağlık tadını severim çok şifalı bir sebze ama midem kabul etmiyor mutlaka çıkarıyorum : (Kızlar 2 gün doğru dürüst giremedim okadar çok sayfa birikmiş ki okumam mümkün deil, atladım ilk kezumarım kötü bişiler olmamıştır, kimse de doğurmamıştır..
Bugün portakallı pırasa yemeği yaptım, şiddetle tavsiye ederim
Masallahin var canim sen cok zayifmissin ama ben 54le basladim. Benim de 52,53 ideal aslinda cunku boy 160oooh hepinize maşaAlah valla :)
ben 47 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 62 olmuşum dün tartıldım
ama hiç belli olmuyo bi tek göbişim var o da basketbol topu gibi
eşim de ben de memnun olduk yeni kilomdanartık hep 60 falan kalayım diyorum doğumdan sonra da benim kilom buymuş sanırım çünkü hamilelikten önce de 55 bile olsam belli olmuyodu çırpı gibiydim
ben de haftalardır dikkat etmeye çalışıyorum ama her hafta 200-300 gr alıyorum. şekerle tuzdan uzak durmaya çalış onun dışında da ben inanmıyorum kilonun her normal doğumu riske attığına. eskinin o gürbüz çocukları nasıl doğuyormuş ev ortamında üstelik. hakkımızda hayırlısı bakalım.2.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
Bu arada 18 kg almisim.ekmek seker yasakbu donemde kilomu korumali miyim yoksa bi kaç kilo mu vermeliyim?
Masallahin var canim sen cok zayifmissin ama ben 54le basladim. Benim de 52,53 ideal aslinda cunku boy 160
Kuzum madem erken döllenme değiştiriver takvimini bizi de heyecan sarsineline sağlık tadını severim çok şifalı bir sebze ama midem kabul etmiyor mutlaka çıkarıyorum : (
Kesinlikle katiliyorum canim , hatta birkaç sefer devlete kontrole gitmeyi de dusunuyorum.kızlar birde gittiğiniz kendi doktorunuz şu bu nedenden dolayı sezeryan olman gerekir diyorsa siz yine de üşenmeyip yakınlardaki devlet hastanesinde kadım doğumcuya da gozukun. biliyorsunuz genelde özellerde daha fazla para almak ve doğumu kendi istedikleri, müsait oldukları gun ve saate vermek için sezeryan şartı koyuyorlar. ablamın ilk dogumu normaldi, ikincide normal olacakken tesadufen kontrol için gittiği başka bi doktor sıradan bi bahane uydurup ertesi gun acil sezeryana aldı. sonradan çok pişman oldu ablam nie başka doktora gitmedim hemen kbl ettim die.
artık büyük hastanelerde sezeryan ve normal doğumu aynı fiyattan yapıyorlar. bence güzel uygulama.kızlar birde gittiğiniz kendi doktorunuz şu bu nedenden dolayı sezeryan olman gerekir diyorsa siz yine de üşenmeyip yakınlardaki devlet hastanesinde kadım doğumcuya da gozukun. biliyorsunuz genelde özellerde daha fazla para almak ve doğumu kendi istedikleri, müsait oldukları gun ve saate vermek için sezeryan şartı koyuyorlar. ablamın ilk dogumu normaldi, ikincide normal olacakken tesadufen kontrol için gittiği başka bi doktor sıradan bi bahane uydurup ertesi gun acil sezeryana aldı. sonradan çok pişman oldu ablam nie başka doktora gitmedim hemen kbl ettim die.
onu bir arkadaş da yazmış geçen günde hangi güne çekeceğimi bilemedim 15-20 mayıs arası gözüküyor amaKuzum madem erken döllenme değiştiriver takvimini bizi de heyecan sarsin
Amiiin ins tabi en onemlisi o da ama ben cok takintiliydim ya kiloma ilk bes ay alisamadim. Agliyordum hep simdi pek takmiyom ama yine de ideal alip vermek istiyom. Bi de bende bi popo basen var zayifligima gore cok buyuk yeaAllahı. yarabbim iskeletorlar siziii89 kilo oldum beenn. yeni dünyayı keşfettim yani
Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize ve bize.
Bence de. Kuzum sen iki hafta önden gidiyorsun demi hamile iken regl olmustn senin az kaldi ya ne guzelartık büyük hastanelerde sezeryan ve normal doğumu aynı fiyattan yapıyorlar. bence güzel uygulama.
benimki espri tabi nasıl mutlu oluyorsan o kiloda olursun inşallah. ben 6,5 ay kilo almadım 3-4 kilo verdim hatta. 16 kilo kısa sürede geldi. zaten 14 de evlenince almıştım bir senenin içinde böylece 60-90 grafiğini elde ettim. diyetisyene gidip sporla vermek istiyorum. kendimi taşıyamıyorum gibi bişey.Amiiin ins tabi en onemlisi o da ama ben cok takintiliydim ya kiloma ilk bes ay alisamadim. Agliyordum hep simdi pek takmiyom ama yine de ideal alip vermek istiyom. Bi de bende bi popo basen var zayifligima gore cok buyuk yea
evet çok tuhaf hissediyorum . hem doğum anı için ne kadar düşünmemeye çalışsa da insan nasıl olacak diye kafasında kuruyor hem de tosbaam içimde her anını duygusunu hissederken şimdi bi garip işte nasıl tarif edeyim. kollarıma verecekler ama sanki uzaklaşmış gibi.Bence de. Kuzum sen iki hafta önden gidiyorsun demi hamile iken regl olmustn senin az kaldi ya ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?