2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Valla cok haklisin 10 kilo zaten 40imiz cikana kdr gider ben 30 haftadayim ve bgn itibariyle 14 almis bulunuyorum

[QUOTE="Kapiya, post: 40546888, mdoğum : 6408161+12 en ideal kilo zaten neden üzülüyosun ki benimde hedefim 12+13 canım Maşallah bizede canım [/QUOTE]
Ama bilmiyorum ki iste canim 11,12 ile dogum yapicami blsem sevinirim bile. artik bu aylarda herkesin beklentisi bizlere yusyuvarlak olacaksin gozuyle bakiyolar ya haliyle etkileniyorum ben de sanrm

Yok ayrintili farkli dopler ayri bi sey,perinantolog yapiyor onu da tum kan
akisina bakuyor rapirda da fetal dopler
yaziyor resmlu cikti veriyor sana,rengli ultrason da farklu bi sey orda da belli olmaz[/QUOTE]
Ozaman yarin sorayiM bir canim Cok Sagol

eline sağlık tadını severim çok şifalı bir sebze ama midem kabul etmiyor mutlaka çıkarıyorum : (

Masallahin var canim sen cok zayifmissin ama ben 54le basladim. Benim de 52,53 ideal aslinda cunku boy 160

2.5 kg olmuş bebegim. Dr 40 haftaya kadar 4 olur dedi. Normal doğum riske girebilir dedi.
Bu arada 18 kg almisim.ekmek seker yasak bu donemde kilomu korumali miyim yoksa bi kaç kilo mu vermeliyim?
ben de haftalardır dikkat etmeye çalışıyorum ama her hafta 200-300 gr alıyorum. şekerle tuzdan uzak durmaya çalış onun dışında da ben inanmıyorum kilonun her normal doğumu riske attığına. eskinin o gürbüz çocukları nasıl doğuyormuş ev ortamında üstelik. hakkımızda hayırlısı bakalım.

kızlar birde gittiğiniz kendi doktorunuz şu bu nedenden dolayı sezeryan olman gerekir diyorsa siz yine de üşenmeyip yakınlardaki devlet hastanesinde kadım doğumcuya da gozukun. biliyorsunuz genelde özellerde daha fazla para almak ve doğumu kendi istedikleri, müsait oldukları gun ve saate vermek için sezeryan şartı koyuyorlar. ablamın ilk dogumu normaldi, ikincide normal olacakken tesadufen kontrol için gittiği başka bi doktor sıradan bi bahane uydurup ertesi gun acil sezeryana aldı. sonradan çok pişman oldu ablam nie başka doktora gitmedim hemen kbl ettim die.

ben sayfaları karıştırdım. dün yürüyüş yapayım hava güzel dedim. yürüyüş dediğim de köşe başına anca çıkabildim o ayrı tabi . afyon küçük yer. 7-8 doktor var özel hastane de pek özel gibi değil devlet çooook kalabalık nerdeyse doğuma bile sırayla sokacaklar. herkesin kötü bir anısı var. yok o asmış yok bu kesmiş. anlatma kardeşim ya vallahi yetti artık. ha doğurdum ha doğurucam şurda senin deneyimini duymak istemiyorum artık. tmm iyi niyeti anlarım da her şeyin bi usulü vardır. koca şehrin kadınları doğurup duruyor sonuçta.
hayır kendime kızıyorum bırakmayacaktım ankaradaki hastaneyi. kimse böyle şeylerle uğraşmıyordu.

Kesinlikle katiliyorum canim , hatta birkaç sefer devlete kontrole gitmeyi de dusunuyorum.

artık büyük hastanelerde sezeryan ve normal doğumu aynı fiyattan yapıyorlar. bence güzel uygulama.

Allahı. yarabbim iskeletorlar siziii 89 kilo oldum beenn. yeni dünyayı keşfettim yani
Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize ve bize.
Amiiin ins tabi en onemlisi o da ama ben cok takintiliydim ya kiloma ilk bes ay alisamadim. Agliyordum hep simdi pek takmiyom ama yine de ideal alip vermek istiyom. Bi de bende bi popo basen var zayifligima gore cok buyuk yea

Amiiin ins tabi en onemlisi o da ama ben cok takintiliydim ya kiloma ilk bes ay alisamadim. Agliyordum hep simdi pek takmiyom ama yine de ideal alip vermek istiyom. Bi de bende bi popo basen var zayifligima gore cok buyuk yea
benimki espri tabi nasıl mutlu oluyorsan o kiloda olursun inşallah. ben 6,5 ay kilo almadım 3-4 kilo verdim hatta. 16 kilo kısa sürede geldi. zaten 14 de evlenince almıştım bir senenin içinde böylece 60-90 grafiğini elde ettim. diyetisyene gidip sporla vermek istiyorum. kendimi taşıyamıyorum gibi bişey.

Bence de. Kuzum sen iki hafta önden gidiyorsun demi hamile iken regl olmustn senin az kaldi ya ne guzel
evet çok tuhaf hissediyorum . hem doğum anı için ne kadar düşünmemeye çalışsa da insan nasıl olacak diye kafasında kuruyor hem de tosbaam içimde her anını duygusunu hissederken şimdi bi garip işte nasıl tarif edeyim. kollarıma verecekler ama sanki uzaklaşmış gibi. neyse çok sulu zırtlak oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…