- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.021
Ewet su anda kocasi didikliyo kilo al diye ama nafilee, prensesine kosturmaktan yemek yemeyi unutuyor. Bizde mi oyle olcaz acep
Canim hic takma, benim 4 ablam var ve arkadas cewremde cokkkk. O yuzden her yil iki uc hamile oluyo ya ailemden ya cewremden. Bu yil uc kiz kardes hamileyiz. Buyuk ablaminki ikiz. Diger ablaminki bebek iri oldugu icin sezaryen dedi doktoru. Bnm arkadsim sezaryen olmus ve bi simintin war mi dedigimde hic bi sikintim yok hep agri sizidan bahsediyolar ama benim etrafimdada cok sezaryen olan war dedi kimse oram buram agriyo diye bi sikayette bulinmuyo dedi. Ayrica kiloda cabuk weriyolar. Tabiki herkes normal dogum istiyor ama sezaryende kotu bsy deilben sayfaları karıştırdım. dün yürüyüş yapayım hava güzel dedim. yürüyüş dediğim de köşe başına anca çıkabildim o ayrı tabi. afyon küçük yer. 7-8 doktor var özel hastane de pek özel gibi değil devlet çooook kalabalık nerdeyse doğuma bile sırayla sokacaklar. herkesin kötü bir anısı var. yok o asmış yok bu kesmiş. anlatma kardeşim ya vallahi yetti artık. ha doğurdum ha doğurucam şurda senin deneyimini duymak istemiyorum artık. tmm iyi niyeti anlarım da her şeyin bi usulü vardır. koca şehrin kadınları doğurup duruyor sonuçta.
hayır kendime kızıyorum bırakmayacaktım ankaradaki hastaneyi. kimse böyle şeylerle uğraşmıyordu.
E sen 20 mayisa göre düşün öyleyse canim...geç olanı düşünelim Hehe :))onu bir arkadaş da yazmış geçen günde hangi güne çekeceğimi bilemedim 15-20 mayıs arası gözüküyor ama
[/QUOTE] Ama bilmiyorum ki iste canim 11,12 ile dogum yapicami blsem sevinirim bile.[QUOTE="Kapiya, post: 40546888, mdoğum : 6408161+12 en ideal kilo zaten neden üzülüyosun kibenimde hedefim 12+13 canım Maşallah bizede canım
bnm gbi kilo konusnda takıntılı olan birilerini grmek çok gzelll :))) yaşasın yalnız değilimmmm.Amiiin ins tabi en onemlisi o da ama ben cok takintiliydim ya kiloma ilk bes ay alisamadim. Agliyordum hep simdi pek takmiyom ama yine de ideal alip vermek istiyom. Bi de bende bi popo basen var zayifligima gore cok buyuk yea
Canim hic takma, benim 4 ablam var ve arkadas cewremde cokkkk. O yuzden her yil iki uc hamile oluyo ya ailemden ya cewremden. Bu yil uc kiz kardes hamileyiz. Buyuk ablaminki ikiz. Diger ablaminki bebek iri oldugu icin sezaryen dedi doktoru. Bnm arkadsim sezaryen olmus ve bi simintin war mi dedigimde hic bi sikintim yok hep agri sizidan bahsediyolar ama benim etrafimdada cok sezaryen olan war dedi kimse oram buram agriyo diye bi sikayette bulinmuyo dedi. Ayrica kiloda cabuk weriyolar. Tabiki herkes normal dogum istiyor ama sezaryende kotu bsy deil
hadi yaa 24 ay mı süpermiş..gerçi tabi ücretsiz sonuçta maaş almamak zor olur ama çalışmaya ara vermek isteyen anneler için sonradan iş arama derdi olmayacağı için iyi bişi..kpss ye mi hazırlansam ya napsam :))Anladim.. dedigim gibi iscileri bilemiyorum.. bizim ucretsiz izin hakkimiz 24 ay :)
Canim cok gecmis olsun, bu durumu bilmiyodumbenim ablalarımda çatıdan dolayı sezeryan oldu ama ben daha yeni safra kesesi ameliyatı oldum sorunlu geçti bu kabızlık olayı bile çok geliyor, gaz falan olunca ağlıyorum resmen ama hayırlısı dediğin gibi.
benim gibi eheheheömrümde 50 kg görmedim gel gelelim ki 47 ile hamile kalıp şimdi 67 yizAyy kiloda bi yakıştı yüzüm falan toparlandı annem doğumdan sonra vermesen keşke guzellestin diyo yani boşver yaff :))
ben de 31 deyim. 6 kilo da ben aldım.Günaydın Kızlar
Kaç kilo aldınız?Ben 33+3 şuana kadar 6 kg aldım.
sizin nasıl?
Sagol canim teşekkür ederim evet sorma sabah sabah nasil güzel bi hediye oldu anlatamamGünaydın güzel annişler,biz bugün biraz geciktik. Bol kalorili kahvaltımızı yaptık, hepinize hayırlı cumalar.baldamlam Geçmiş olsun canım daha iyi olmana sevindim. Hadi yine iyisin aş erdiğin şeyde gelmiş. Afiyet olsun şimdiden
paylaşacağız banananeeee :))) 7 kilo aldım işte, şişkosun sennnn :))))10 kgın altında kilo alanlar paylaşmasın lütfen psikolojimiz bozuluyor burda
Masallah cnm:) e hayrlisi bakalimcnm ilk bebeğim sezaryen. bu da öyle olcak. onda erken doğum oldu 36+5 de ve hiç açılmam olmadı. 13 saat sancıdan sonra zorunlu sezaryen oldum. bu sefer sancısız sezaryen olcam inş.:) muhtemel doğum 14 haziran gözüküo böyle giderse ne zaman alırsınıız dedim dr de takvime bakıp 5 haziran dedi:) bebişimin gelişimi çok şükür, ctesi 30+6 da 1910 gr 44 cm di maşallah.ptesi randevum var bakalım son durum ne...
Ay igneyi nezamandir olmuyorum cok yakiyorrr.nasil gitsin canm Allaha sukur diyrm tabii hep ama uykuszluk kotu etkiliyor beni
ins.tekrarlamz bu 3 ya da 4.olcak bide onun acisini cekiyrm ilac zaten kullamiyrm Allah hayrlisini versn
dunde ignem vardi unuttum birazdan hastaneye gtcm esimi bekliyrm bide o acicak simdi poofff
canım sen yine de sıkma kendini kilo konusunda. 8den az kilo alan annelerin düşük kilolu bebek doğurma olasılığı daha fazlaymış. doktorum bana 10 dedi. ben 12ye kadar sınır koydum kendime. Bebeğim 3-3,5 kilo doğsun istiyorum. bakalım ne olcak. çok umrumda değil kilo ama şeker yükselmesin diye ekmek tatlı vs yememeye çalışıyorum. haftada bi kere yiyorum o da sütlü tatlı. o yüzden almıyorum heralde ne bilem.haklısın bence de bebişler iyi olsun
erken doğum riskim yok şuanda ama sezeryan istiyorum sanırım 38-39. haftada alcaklar ayda 1 kg falan alıyorum :)
8 kg falan olur heralde en fazla benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?