2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese kocaman öpücükler kızımla benden
Geçmişi okuduk da geldik, maşallah herkes iyi, sadece okurken benim biraz beynim sulandı ekrana bakmaktan

Öğle yemeği yememiz lazım ama deminden beri ne yesem diye düşüyorum tek derdim bu suan

Canim hic takma, benim 4 ablam var ve arkadas cewremde cokkkk. O yuzden her yil iki uc hamile oluyo ya ailemden ya cewremden. Bu yil uc kiz kardes hamileyiz. Buyuk ablaminki ikiz. Diger ablaminki bebek iri oldugu icin sezaryen dedi doktoru. Bnm arkadsim sezaryen olmus ve bi simintin war mi dedigimde hic bi sikintim yok hep agri sizidan bahsediyolar ama benim etrafimdada cok sezaryen olan war dedi kimse oram buram agriyo diye bi sikayette bulinmuyo dedi. Ayrica kiloda cabuk weriyolar. Tabiki herkes normal dogum istiyor ama sezaryende kotu bsy deil

bi taraflarımı kaldırabilirsem temizlik yapıcam ama nerde canım hiç bişe yapmak istemiyo ne sıkıcı bi gün

[QUOTE="Kapiya, post: 40546888, mdoğum : 6408161+12 en ideal kilo zaten neden üzülüyosun ki benimde hedefim 12+13 canım Maşallah bizede canım
[/QUOTE] Ama bilmiyorum ki iste canim 11,12 ile dogum yapicami blsem sevinirim bile. artik bu aylarda herkesin beklentisi bizlere yusyuvarlak olacaksin gozuyle bakiyolar ya haliyle etkileniyorum ben de sanrm [/QUOTE]

Ohooo tatlım ya sen etraftakilere ne bakıyosun ben çoktan kulaklarımı tıkadım hepsine misal kendi hamileliğinde 25 kg almış gelmiş bana ahkam kesiyor hızlı kilomu aldın ne diye sonrasındada asıl bundan sonra alcaksın nidaları bende gülüp geçiyorum canım yapcak bişey yok tatlım az alsan laf edıyorlar cok alsan laf ediyorlar..

Amiiin ins tabi en onemlisi o da ama ben cok takintiliydim ya kiloma ilk bes ay alisamadim. Agliyordum hep simdi pek takmiyom ama yine de ideal alip vermek istiyom. Bi de bende bi popo basen var zayifligima gore cok buyuk yea
bnm gbi kilo konusnda takıntılı olan birilerini grmek çok gzelll :))) yaşasın yalnız değilimmmm.

benim ablalarımda çatıdan dolayı sezeryan oldu ama ben daha yeni safra kesesi ameliyatı oldum sorunlu geçti bu kabızlık olayı bile çok geliyor, gaz falan olunca ağlıyorum resmen ama hayırlısı dediğin gibi.

Anladim.. dedigim gibi iscileri bilemiyorum.. bizim ucretsiz izin hakkimiz 24 ay :)
hadi yaa 24 ay mı süpermiş..gerçi tabi ücretsiz sonuçta maaş almamak zor olur ama çalışmaya ara vermek isteyen anneler için sonradan iş arama derdi olmayacağı için iyi bişi..kpss ye mi hazırlansam ya napsam :))

Selam güzel anneler biz geldik
okuyoruz sabah beri ne kaynattiniz ne kaynattiniz :)) bugün kilodan başlamışiz veririz kiloları annem dert etmeyin bizim kutsal bi görevimiz var ondan toparlakcana dolaşıyoruz şimdi daha 15 16 yaşında ergen kızlar obezite nerdeyse boşuna keyifler kacmasin ben 28 yasimdayim ömrümde 50 kg görmedim gel gelelim ki 47 ile hamile kalıp şimdi 67 yiz Ayy kiloda bi yakıştı yüzüm falan toparlandı annem doğumdan sonra vermesen keşke guzellestin diyo yani boşver yaff :))

ömrümde 50 kg görmedim gel gelelim ki 47 ile hamile kalıp şimdi 67 yiz Ayy kiloda bi yakıştı yüzüm falan toparlandı annem doğumdan sonra vermesen keşke guzellestin diyo yani boşver yaff :))
benim gibi ehehehe ama ben daha 62 yim

Sagol canim teşekkür ederim evet sorma sabah sabah nasil güzel bi hediye oldu anlatamam

Masallah cnm:) e hayrlisi bakalim

Ay igneyi nezamandir olmuyorum cok yakiyorrr.

kizlar bisey danismak istiyorum ben kutahyadayim burda samimi oldugumuz bi aile var onlari bursaya goturup gezdiricektik malum ben bursaliyim.ama suan cok agirlastim bide arkadasin kayinvalideside cikti bende gelcen diyo.boyle oldumu bi takside 5 kisi 4 saat yolculuk yapicaz demektir.ben arkada ve ortada oturucam zorlanicam biliyorum bursada da ciktigimizda en az 8 saat disarda gezeriz ben normalde 1 saat dolassam markette falan oturcak yer ariyorum arkadasida kirmak istemiyorum zorlanacagimi giderkende arka koltukta 3 kisi gitmek zor olacagini soyledim ama arkadas israrla esim.annesinide getirmek istiyo sen fedakarlik yap gidelim diyo.esimde beni dusunuyo nasil geziceksin diyo ben ne yapacagimi sasirdim kimseyi kirmak istemiyorum ama ozamanda ben mahvolucam bana bisi deyin napayim

haklısın bence de bebişler iyi olsun
erken doğum riskim yok şuanda ama sezeryan istiyorum sanırım 38-39. haftada alcaklar ayda 1 kg falan alıyorum :)
8 kg falan olur heralde en fazla benim
canım sen yine de sıkma kendini kilo konusunda. 8den az kilo alan annelerin düşük kilolu bebek doğurma olasılığı daha fazlaymış. doktorum bana 10 dedi. ben 12ye kadar sınır koydum kendime. Bebeğim 3-3,5 kilo doğsun istiyorum. bakalım ne olcak. çok umrumda değil kilo ama şeker yükselmesin diye ekmek tatlı vs yememeye çalışıyorum. haftada bi kere yiyorum o da sütlü tatlı. o yüzden almıyorum heralde ne bilem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…