2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayak kemikleri ve dizleriniz agriyor mu Kizlar.bu arada Ben sadece dort kilo aldim.sizler kac kilo aldiniz Ben neden kilo almiyorum
daha ne istiyosun cok iyi dort kilo bebegin aliyorsa kiloyu hic dert etme doguma6 kiloyla gidersin,biz ne yapalim yuruyus spor yasak dun 12 kiloyu gormus oldum

Gunaydin hatunlar hafta sinu okunca oek bi sessiz oluyo burasi..
Herkese iyi pazarlarrr

daha ne istiyosun cok iyi dort kilo bebegin aliyorsa kiloyu hic dert etme doguma6 kiloyla gidersin,biz ne yapalim yuruyus spor yasak dun 12 kiloyu gormus oldum
Gunaydin...Vallahi bu kilo konusunu çözemedim ben.
11 kilo aldım.muayene öncesi 20 gün hiç kilo almadim ve tedirgin oldum kilo almadılar mi diye.
Dr bundan sonrası için karbonhidrat li besinler tuket.yağlı da dedi. Şeker yuksek diye yemiyordum hiçbirşey.protein ağırlıklı nereye kadar..şimdi tatlı ya yuklenmiyorum.bi yersem pacamı kurtaramam :)
İkiz gebelik dört hafta var daha en az.her hafta 1 kilo bile alsam 15-16 ile kapatırız inş

Kelebekcik, almila000 nin arkadasi kullanmis sezeryan oldugunda hava aldirmadigi icin enfeksiyon kapti yazmis. Sende o zmn sezeryan olanlar kullansin yazmissin yanlis anladin sanirim :)))
Oyyy yanlis okumusum kizz Allah korusuunn. Sakin kullanmayin bende ablama bugun dicektim depend al diye o sezeryan olcak. Sagol canim benim uyardigin icin

oyle canim,ama kilo almayinca da tedirgin oluyor arkadaslar sorun mu var diye,bebisn kilosu iyiyse hic sorun yok.Senin de mi seker yuksek cikti,benim seker yuksek protein agirlikli besleniyorum ama bebisin kilosu dusuk,dun endikrinolog seker hastalarinda bebisin kilosu ya artar ya dusuk cikar dedi.Ben de sasirdim valla dusmuyor sekerim diyetle de surekli yuksek galiba insulin baslatilack

Ben ilk 4 ay 4 kilo vermistim. Sonra bulantim gecti. Ama etrafimdakiler hep cocuk nerde sen nasil hamilesin falan diyolardi bende ister istemez canimi sikiyodum. Doktorada anlattim durumu iyisin cocukta normal dedi ama bende yedikce yedim gece yarisi bile. Simdi8.5 kilo almis durumdayim ama gorenler yine cok zayifsin diyo. Pufff

seninle aynı haftadayız acaba bu haftalarda hep böyle mi oluyo çünkü bende bi kaçgündür bende çok hissemiyorum önceden daha hareketliydi

Araba
araba hangisinden aldiniz canim. Hayirli ugurlu olsunn, saglikla sihatle kullansin bebiskonuz

Canim seninki normal ben fazla almisim 11 kiloya kadar normalmis hatta zayif baslayanlar icin

güle güle kullanın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…