- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.321
Ohh sukurler olsun Allah a masallah minik kuzuyaEvet canım olmuş önemli degilBu arada benim minnakım hareket etti biraz önce şükürler olsun nası mutlu oldum anlatamam
Gunaydiinn canimmGunaydin herkese
daha ne istiyosun cok iyi dort kilo bebegin aliyorsa kiloyu hic dert etme doguma6 kiloyla gidersin,biz ne yapalim yuruyus spor yasak dun 12 kiloyu gormus oldumAyak kemikleri ve dizleriniz agriyor mu Kizlar.bu arada Ben sadece dort kilo aldim.sizler kac kilo aldiniz Ben neden kilo almiyorum
Gunaydin...Vallahi bu kilo konusunu çözemedim ben.daha ne istiyosun cok iyi dort kilo bebegin aliyorsa kiloyu hic dert etme doguma6 kiloyla gidersin,biz ne yapalim yuruyus spor yasak dun 12 kiloyu gormus oldum
OyyyKelebekcik, almila000 nin arkadasi kullanmis sezeryan oldugunda hava aldirmadigi icin enfeksiyon kapti yazmis. Sende o zmn sezeryan olanlar kullansin yazmissin yanlis anladin sanirim :)))
Elhamdulillah :)Günümüz aydin olsun oh dünü de sag salim atlattik
oyle canim,ama kilo almayinca da tedirgin oluyor arkadaslar sorun mu var diye,bebisn kilosu iyiyse hic sorun yok.Senin de mi seker yuksek cikti,benim seker yuksek protein agirlikli besleniyorum ama bebisin kilosu dusuk,dun endikrinolog seker hastalarinda bebisin kilosu ya artar ya dusuk cikar dedi.Ben de sasirdim valla dusmuyor sekerim diyetle de surekli yuksek galiba insulin baslatilackGunaydin...Vallahi bu kilo konusunu çözemedim ben.
11 kilo aldım.muayene öncesi 20 gün hiç kilo almadim ve tedirgin oldum kilo almadılar mi diye.
Dr bundan sonrası için karbonhidrat li besinler tuket.yağlı da dedi. Şeker yuksek diye yemiyordum hiçbirşey.protein ağırlıklı nereye kadar..şimdi tatlı ya yuklenmiyorum.bi yersem pacamı kurtaramam :)
İkiz gebelik dört hafta var daha en az.her hafta 1 kilo bile alsam 15-16 ile kapatırız inş
Ya bendaha ne istiyosun cok iyi dort kilo bebegin aliyorsa kiloyu hic dert etme doguma6 kiloyla gidersin,biz ne yapalim yuruyus spor yasak dun 12 kiloyu gormus oldum
Ben ilk 4 ay 4 kilo vermistim. Sonra bulantim gecti. Ama etrafimdakiler hep cocuk nerde sen nasil hamilesin falan diyolardi bende ister istemez canimi sikiyodum. Doktorada anlattim durumu iyisin cocukta normal dedi ama bende yedikce yedim gece yarisi bile. Simdi8.5 kilo almis durumdayim ama gorenler yine cok zayifsin diyo. PufffYa ben14 cukkk
Canım dün gece çok kasılmam oldu ilk defa bu kadar kasıldım karnım sertleşti , farklı farklı yerlerde toplanıp durdu .. bugünde kızım çok hareketsizdi hiç hissetmedim diyebilirimyemek yedim , çikolatalı şeyler tükettim hareket etmedi sonra bol bol su icmeye basladım sıvı seyler tükettim sol tarafıma yatıp dinlendim simdiye kadar biraz önce hareketlendi çok şükür
araba hangisinden aldiniz canim. Hayirli ugurlu olsunn, saglikla sihatle kullansin bebiskonuzgünaydınnnherkese iyi pazarlar dün miniğimin bebek arabsıyla ana kucağı geldi onu görünce bile o kadar mutlu oldum ki beşiğini kurduk çok duygulandım gelip gidip beşiği sallıyorum dünde baktım eşim sallıyo :):):)bian önce gelse sağlıkla doğurmak istiyorum artık
Ay cok sirinmiss, bende henuz almadim arastirma icerisindeyimteşekkür ederiz teyzesi resmini koymuştum kaçırdın galiba dur ekliim
Eki Görüntüle 1500309 arabamız ve ana kucağımız
Ay cok sirinmiss, bende henuz almadim arastirma icerisindeyim
Canim seninki normal ben fazla almisim 11 kiloya kadar normalmis hatta zayif baslayanlar icinBen ilk 4 ay 4 kilo vermistim. Sonra bulantim gecti. Ama etrafimdakiler hep cocuk nerde sen nasil hamilesin falan diyolardi bende ister istemez canimi sikiyodum. Doktorada anlattim durumu iyisin cocukta normal dedi ama bende yedikce yedim gece yarisi bile. Simdi8.5 kilo almis durumdayim ama gorenler yine cok zayifsin diyo. Pufff
güle güle kullanın canım...günaydınnnherkese iyi pazarlar dün miniğimin bebek arabsıyla ana kucağı geldi onu görünce bile o kadar mutlu oldum ki beşiğini kurduk çok duygulandım gelip gidip beşiği sallıyorum dünde baktım eşim sallıyo :):):)bian önce gelse sağlıkla doğurmak istiyorum artık
güle güle kullanın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?