2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oyyy ne güzel heyecanlar bunlar
güle güle kullanın bebişinizlee

bende bebek arabasını evin içinde gezidirip duruyorum
yarın nasipse beşik de gelir , ben artık başından ayrılmam herhalde :))

oyyy ne güzel heyecanlar bunlar
güle güle kullanın bebişinizlee

bende bebek arabasını evin içinde gezidirip duruyorum
yarın nasipse beşik de gelir , ben artık başından ayrılmam herhalde :))

sağol teyzesi valla boşken bile o kadar güzel geliyo ki sanki bebişim doğmuş da içinde yatıyomuş gibi sürekli bakıp hayal kuruyorum

Ben daha hic bu sey almadim valla, simdiden besik alsam esim girip icine yatar diye
korkuyorum

[QUOTE="Sirriantepost: 405757r: 483632"ual artık annesiii...
internetten de alma imkanın var çok şükür :)
sende sevmeye başla eşyaları bizim gibi [/QUOTE]
Birinin bana tokat atmasi gerek saniyorum 23nisani behane ediyorum fiyatlar dusecek oyle aluriz diye, doktor da bu bebek 37 de gelir dedi yani 4 haftam var ; 2-3 body var o kadar.sanirim biraz tembelim

Iyiyiz hamdolsun, pazar gunu havada kotu. Bi miskinlik sardiki beni sen nasilsin canim?
Bende senin gibiyim miskinlik uyku hali bacaklarıma giren kramplar bitmiyor şükür az bi zaman kaldı işte şükür bebeğin eksiklerini tamamlıyor bu şekilde vakit geçiriyorum tatlım

Ilk dogum senin sanirim .bir tek sana gun vermisler.by arada Kizlar Ben kilo almiyorum ya sort kilo aldim sadece.Ayrica aranizda ayak kemikleri dizleri agriyan varmi

günaydııın,
yanlış anlaşılma oldu cnm sanıRım gün verilmedi bana. bu arada evet ilk gebeliğim.

ben de kanguru geldi taktım göbeğin altından oldu ki içinde duruyo diyom
pzt salı inş. bebek arabasıyla yatakta gelecek. çok merakla bekliyorum.

merhaba kizlar
herkes iyidir ins.
biz kizimla evde yalniz yalniz oturyoruz yine,disarda tam bir bahar, cik gez alis veris yap havasi ama biz yatiyrz tabiki
neyseki nisam bitiyor cok bisey kalmadi Allahin izniyle...

Ayy az kalmis sana, heyecan durumun nasill
Fena cok az kaldı korku endişe sevinç mutluluk hepsi bir arada kızlar bu arada eşim var ya zaten şükürler olsun esim gerçekten beni cok seviyordu ama bu hamilelikte bşrşey oldu beni cok mutlu ediyor Rabb'ime şükürler olsun herşey cok yolunda gidiyor onun desteği bu çektiklerimi unutturuyor

İnsan tedirgin oluyor..kendinde yattigim yerden zayifladigimi hissediyordum.tedaviyle hamile kaldım, bunun öncesinde farkedildi ve ertelendi bi süre. Şükürler olsun hamilelik nasip oldu.sekere hep dikkat ettim.yinede sınırda çıktı.canım sıkma hiç canını. Ablamda insulin başlamıştı.genetik sanırım biraz hamilelik le birlikte bitiyor

Masallah canim benim Allah basimizdan eksik etmesin eşlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…