- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.341
oyyy ne güzel heyecanlar bunlargünaydınnnherkese iyi pazarlar dün miniğimin bebek arabsıyla ana kucağı geldi onu görünce bile o kadar mutlu oldum ki beşiğini kurduk çok duygulandım gelip gidip beşiği sallıyorum dünde baktım eşim sallıyo :):):)bian önce gelse sağlıkla doğurmak istiyorum artık
Veririz bos ver takma kafana saglikli olsunlar da gerusi kolayYa ben14 cukkk
oyyy ne güzel heyecanlar bunlar
güle güle kullanın bebişinizlee
bende bebek arabasını evin içinde gezidirip duruyorum
yarın nasipse beşik de gelir , ben artık başından ayrılmam herhalde :))
Veririz bos ver takma kafana saglikli olsunlar da gerusi kolay
Ben daha hic bu sey almadim valla, simdiden besik alsam esim girip icine yatar diyegünaydınnnherkese iyi pazarlar dün miniğimin bebek arabsıyla ana kucağı geldi onu görünce bile o kadar mutlu oldum ki beşiğini kurduk çok duygulandım gelip gidip beşiği sallıyorum dünde baktım eşim sallıyo :):):)bian önce gelse sağlıkla doğurmak istiyorum artık
al artık annesiii...Ben daha hic bu sey almadim valla, simdiden besik alsam esim girip icine yatar diye
korkuyorum
Veririz bebisi babalara atip spora kosariz hem yaz bol bol yuzme yapariz bebis de uyur arabasinda daha ne olsunveremezsem bulurum seni haa::):):)):):
Iyiyiz hamdolsun, pazar gunu havada kotu. Bi miskinlik sardiki beniMerhaba bayanlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin..Merhaba bayanlar nasılsınız bakalım
Bende senin gibiyim miskinlik uyku hali bacaklarıma giren kramplar bitmiyor şükür az bi zaman kaldı işte şükür bebeğin eksiklerini tamamlıyor bu şekilde vakit geçiriyorum tatlımIyiyiz hamdolsun, pazar gunu havada kotu. Bi miskinlik sardiki benisen nasilsin canim?
Bende bende :) Mayıs 5 sezeryan günüm var oğluma kavuşacağım kızlar bide korku mutluluk ay ne biliyim karmaşık duygular :hoşgeldin..
iyiyiz şükür..
nisan bitiyor onun mutluluğundayım :))
sen nasılsın :) ?
Ilk dogum senin sanirim .bir tek sana gun vermisler.by arada Kizlar Ben kilo almiyorum ya sort kilo aldim sadece.Ayrica aranizda ayak kemikleri dizleri agriyan varmi
Ayy az kalmis sana, heyecan durumun nasillBende senin gibiyim miskinlik uyku hali bacaklarıma giren kramplar bitmiyor şükür az bi zaman kaldı işte şükür bebeğin eksiklerini tamamlıyor bu şekilde vakit geçiriyorum tatlım
günaydınnnherkese iyi pazarlar dün miniğimin bebek arabsıyla ana kucağı geldi onu görünce bile o kadar mutlu oldum ki beşiğini kurduk çok duygulandım gelip gidip beşiği sallıyorum dünde baktım eşim sallıyo :):):)bian önce gelse sağlıkla doğurmak istiyorum artık
Fena cok az kaldı korku endişe sevinç mutluluk hepsi bir arada kızlar bu arada eşim var ya zaten şükürler olsun esim gerçekten beni cok seviyordu ama bu hamilelikte bşrşey oldu beni cok mutlu ediyor Rabb'ime şükürler olsun herşey cok yolunda gidiyor onun desteği bu çektiklerimi unutturuyorAyy az kalmis sana, heyecan durumun nasill
İnsan tedirgin oluyor..kendinde yattigim yerden zayifladigimi hissediyordum.tedaviyle hamile kaldım, bunun öncesinde farkedildi ve ertelendi bi süre. Şükürler olsun hamilelik nasip oldu.sekere hep dikkat ettim.yinede sınırda çıktı.canım sıkma hiç canını. Ablamda insulin başlamıştı.genetik sanırım birazoyle canim,ama kilo almayinca da tedirgin oluyor arkadaslar sorun mu var diye,bebisn kilosu iyiyse hic sorun yok.Senin de mi seker yuksek cikti,benim seker yuksek protein agirlikli besleniyorum ama bebisin kilosu dusuk,dun endikrinolog seker hastalarinda bebisin kilosu ya artar ya dusuk cikar dedi.Ben de sasirdim valla dusmuyor sekerim diyetle de surekli yuksek galiba insulin baslatilack
Masallah canim benimFena cok az kaldı korku endişe sevinç mutluluk hepsi bir arada kızlar bu arada eşim var ya zaten şükürler olsun esim gerçekten beni cok seviyordu ama bu hamilelikte bşrşey oldu beni cok mutlu ediyor Rabb'ime şükürler olsun herşey cok yolunda gidiyor onun desteği bu çektiklerimi unutturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?