2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Doktorun tavsiye ettisye sakincasi yok demekki kulaktan dolma bilgi degil demekki bizmdr kv ler kendi zeytinkerinden yaoiyolar zeytinyagi onu kullaniyorum ondan dogalini bulamam herhalde bakalim cesaret edersem baslicam bu mesaj isine hurmada yemeye basladim bizler tedbirlerleri alalimda tevekkul allahtan insallah hepimize kolayliklar versin rabbim insallah

aminnnn...sen hangi kortizonu kullanıyorsun kaç mg. lık?
ben peridnol 40 mg lık kullanıyorum..önceleri kullanmamak için çok mücadele ettim daha kötüye gidince artık vuruldum mecburen yoksa sezaryan sonrası dikişler açılabilir dedi dr...şuan da bile önceki sezaryan bölgemde ağrı oluyor her öksürdüğümde kasılıyorum...
biz neyseki hamileliğin soınundayız genelde tüm ilaçların yan etkisi ilk 3 ay içinde bebeğe etkileşim sağlıyor..önce anne sağlığı diyr dr. anne iyi olursa bebekte iyi olur dedi..bnm kaç gündür psikolojim bozuldu artık..umarım doğuma kadar iyileşiriz. dua edelimm..

canım Allah analı babalı büyütsün inş çok sevindim, uyuşukluk geçtikten sonra dikişler çok acı yapıyomu? Bide klızette tuvaletimizi yaparken idrarla birlikte akar gider de nişanı göremezsem farkedemezsem die korkuyom ben

Canım dikişler acı yapmıyor ama oturup kalkarken dikkat etmek gerekiyor.

Benim nişanım klozete damladı ve ben fark ettim çünkü tetikteydim her wc sonrası kontrol ediyordum.

Hatanede ağrı kesici veriyorlar ev içinde antibiyotik ve parol ama parolu içmeye ihtiyaç bile duymadım şükür.

Birde rivanol su veriyorlar, özel karışım eczaneci hazırladı onu her wc sonrası sürmen gerekiyor.

Sağlıkla büyüt yavrunu canım.

Tek tek başladı artık doğumlar.

Aynen bende korkuyorum valla aynı durumdan :)

Allah analı babalı büyütsün:)
2.doğum cidden kolay mı

naber kızlar herkes köşesine çekildi miniğini mi bekliyo ne kimsecikler yok
eşim alt kat boş orayı süpürüp siliyor saatler geçti bitiremedi acemiyim bu işte diyor. sıkıldım ben de oturuyorum boş boş tv ye bakıyorum. yorulmuşum az önce zor kalktım yerimden.

anneme gelme gerek yok diyordum hergün arayı geliyim yok sen gel telefonlarından daraldım gel dedim. yarın gelecekmiş. ev işim yok ama ütü var bol bol artık yardım eder

tabi anne gelince de 3 öğün yemek oluyor evde bol bol hazır yemek yerim aldığım kilolara kilo katarım

hurma ben de yiyiyorum. vakit yaklaştıkça 1-2 taneyle sınırlı kalmayı bıraktım daha rahat yiyiyorum bolca :)

masajı anlatılandan daha basit ve pratik wc ye gittiğinde fln sür dedi. yoksa denen masajı anlatılan videolarda yok geriye doğru yok şu kdr dk uzun uzun anlatmışlar. bu göbekle o anlatılan şekilde yapmamın imkanı yok

Ay ne güzel maşallah yha.doguran doğurana inşallah bizde zamanında. Sağlıklı hayırlı bir evlat dogururUZ

Yha sana maşallah Subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…