- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.061
Yok tatlım aynı bildiğin gibinasıl gidiyo pofuduk var mı bi gelişme:):)
Yok tatlım aynı bildiğin gibi
Yani bi şekilde çıkacak mecbur güzellikle olmazsa zorlastres yapma düşünme ondan gelmiyo bu kız valla kendi haline bırak bakalım eninde sonunda gelecek nede olsa :)
Şafak 10 görünüyor acelen ne:)) bugünleri çok arayacaksın tadını çıkar derimYani bi şekilde çıkacak mecbur güzellikle olmazsa zorla
Ben bugunleri aramak istiyorum canım :))Şafak 10 görünüyor acelen ne:)) bugünleri çok arayacaksın tadını çıkar derim
bugün dr umun bana dediği şey de buydu. ama badem yağı olur mu dedim olmaz dedi.
bu has zeytinyapı hangisi oluyor. iyi kalite souk sıkım zeytinyağı mı. aktarda daha pahalıya 50 ml i 5 tl lik şeyler de var acaba onların farkı mı var onlardan mı almamız lazım.
normal iyi kaliteyse ondan aldım bugün gelirken. umarım kullanılacak olan bu aldığımdır.
dış genital derken az biraz içine doğru da sürülecek araştırınca ztn anlatımları var internette.
Evet neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz het an her şey olabilir bana ilaç tedavisi uyguluyor nöroloji uzmanı 15 günlük bir tedavi bugün 3. günüm inşallah 15 gün içinde düzelir de devamını kullanmak zorunda kalmam
Bebeklerimizde Rabbime emanet inşallah ilacın etkilerinden etkilenmezler Rabbim korur onları inşallah.
canım Allah analı babalı büyütsün inş çok sevindim, uyuşukluk geçtikten sonra dikişler çok acı yapıyomu? Bide klızette tuvaletimizi yaparken idrarla birlikte akar gider de nişanı göremezsem farkedemezsem die korkuyom benMerhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
canım Allah analı babalı büyütsün inş çok sevindim, uyuşukluk geçtikten sonra dikişler çok acı yapıyomu? Bide klızette tuvaletimizi yaparken idrarla birlikte akar gider de nişanı göremezsem farkedemezsem die korkuyom ben
Valla aramak istemesende arayacaksın zaten:)Ben bugunleri aramak istiyorum canım :))
Selam kizlar
Pazar gunu yatis icin hast gittigimizde nstde sancim vardi acil sezaryen oldum
Taha muhammed dunyaya geldi cok sukur Rabbime
Dun evimize geldik
Zor bi sezaryen gecirdim ayrintilari sonra dogumhikâyelerinide paylasirim
Oglusumda bende iyiyiz toparlamaya calisiyorum
Sarilik oldu bbebisim hemen bol bol emziriyorum
Baska dogum varmi bilmiyorum
Olduysa anali babali buyusunler insaallah
Hepinizi opuyoruz teyzeleri
Aynen bende korkuyorum valla aynı durumdan :)canım Allah analı babalı büyütsün inş çok sevindim, uyuşukluk geçtikten sonra dikişler çok acı yapıyomu? Bide klızette tuvaletimizi yaparken idrarla birlikte akar gider de nişanı göremezsem farkedemezsem die korkuyom ben
Bizde Dünya'ya sağlıklı bir şekilde Gözlerimizi açtık 20.05.2015 12:10 da.. Ama şimdi sarılık ile başetmeye çalışıyoruz 17 ye Yükseldi.. Dualarınızı bekliyorum..
Canım dikişler acı yapmıyor ama oturup kalkarken dikkat etmek gerekiyor.
Benim nişanım klozete damladı ve ben fark ettim çünkü tetikteydim her wc sonrası kontrol ediyordum.
Hatanede ağrı kesici veriyorlar ev içinde antibiyotik ve parol ama parolu içmeye ihtiyaç bile duymadım şükür.
Birde rivanol su veriyorlar, özel karışım eczaneci hazırladı onu her wc sonrası sürmen gerekiyor.
Maşallah sana yha maşallah darısı biz inşallah ne.guzel.normal doğum26.05.2015 saat41 oğlumu normal doğumla aldım kucağıma. Dua eden tum annislerin çok kolay olsun doğumları. Hepinizi bir avazda kurtarsin rabbim. Çok teşekkürler.
eşim alt kat boş orayı süpürüp siliyor saatler geçti bitiremedinaber kızlar herkes köşesine çekildi miniğini mi bekliyo ne kimsecikler yok
Doktorun tavsiye ettisye sakincasi yok demekki kulaktan dolma bilgi degil demekki bizmdr kv ler kendi zeytinkerinden yaoiyolar zeytinyagi onu kullaniyorum ondan dogalini bulamam herhalde bakalim cesaret edersem baslicam bu mesaj isine hurmada yemeye basladim bizler tedbirlerleri alalimda tevekkul allahtan insallah hepimize kolayliklar versin rabbim insallah
Ay ne güzel maşallah yha.doguran doğurana inşallah bizde zamanında. Sağlıklı hayırlı bir evlat dogururUZGünaydın kızlarbende kızıma 25.05.2015 sabah 09:07 de allahin izniyle kavustum. Epidural sezaryen ile 4.100 gr 51 cm kızımız İlay dünyaya geldi.cok kisa bir kordonu vardi güzel bir ameliyat gecirdim ama sonrasinda eş ağrısı denilen sey oldu ilk bebegim olmasina ragmen en zor kısmı o acilardi.bizide listemize ekliyebilirsiniz.rabbim sırada bekleyenlere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Tüm acılara değer bir duygu
Kızlar bizde aynı günüz normal gozukuyir hayırlısı bizim için inşallah birbirimize dua edelimkelebecik34, gamze9011 bakalım kiminki önce olacak :)
Yha sana maşallah SubhanallahMerhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?