2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah analı babalı büyütsün:)
2.doğum cidden kolay mı

Sanki ilk doğumum daha kolaydı canım.

Yani şöyle söyleyim sancı olarak aynıydı ama doğumhane olarak bu zordu.

Belkide yüzü yukarı dönüktü aşağı dönmesi zor oldu biraz doğumhanede, onun için doktor mudahale etti ve kesi atıldı 4 iç 4 dış dikişim var.

merhaba kızlar bende nasipse haziran annesi olucam ilk gebeliğim hergün hurma yemeye basladım masALLAH doğumlar başlamıs RABBİM bizede nasip eder inşaALLAH çok heyecanlıyım karsı komsum dün gece doğurdu aramızda iki hafta var sıra bana geliyo oyyyy

Ayy sende bana cesaret oldun denicem bu aksam benimde gobus onde temizlenmiyorum bile yagi surup minciklayip gecicez

Merhaba kızlar bizde bugüngeliuo ssandık bel ayrım vardı doktora gittim açılma var diye altttan muayene ettiler megerse acilmam yokmuş sağlık ocağı ebesi yanlış ölçmüş kendimi biraz kastigimdan hala alt taraf sizliyor haftaya salı görüşelim dedi hayırlısı artik

Ne yapıyorsunuz kızlar bugün o kadar yoruldum ki eve yürürken baya canım açıDi. Adım. Adım geldim eve. Okuldaki tüm eşyalarımı topladım cuma da ayrılıyorm çok şükür ... pazartesi d nst.icin çağırdı doktorum. Bakalım. Ne diyecek

Kizlar merhaba herkese bende suanda 36+4 teyim.dun nst de cok fazla sanci cikti ve muayenede 1 cm acilmam varmis.doktorum agrilarin bir saat biyunca surer ve fazlalasirsa hemen gel dedi.kasigimla vajina arasinda sizlama seklinde agrim var ayaga kalkinca oluyo.sanki vajinamdan bisey cikicak gibi baskidan zor yuruyorum sizidan yatinca geciyo.cuma tekrar nst ye tircem sizce doktoru o zamana kalmadan aramalimiyim ve buarada karnim nerdeyse surekli sert.

ya vbenimde iki gündür sırt agrım var ve sanki rahmime bıçak giriyo gibi ağrı var ve kızım sanki aşağı dogru vuruyo kendini doğum yaklasıncamı olur böle bileniniz varmı ?

Canım tez zaman da iyileşip , sağlığına kavuşursun inşallah dualarım seninle

Kasilmalarini say dedi mi doktorun canim. Temkinli ol, sancin yukselince ara hic bekleme. Cumaya daha war.

Selam kızlar. Bugün doktora gittim benim oğluşum hala dönmemiş. Doktor bundan sonra dönme ihtimali yüzde 10 dedi.

Hadi yaa dönmemiş mi oğlun benim de tersdi , dün muayeneye gittim dönmüştü kızım kafası aşağıdaydı hayırlısı olsun artık canım sıkma canını %10 ' da olsa bi ihtimal var belki döner

Bugün işler kesat sanırım doğum yok.
Bizde hiçbir değişiklik yok beklemeye devam.dizi izleyeyim bari bu akşam poyraz karayel.doğum iznine 36.haftamda çıktım eşimin ısrarı ile sanırım ondan herkes arıyor doğurmadın mı diye.daha da.stres yapıyorum açıklama herkese daha.38. hafta zaten filan.

ya vbenimde iki gündür sırt agrım var ve sanki rahmime bıçak giriyo gibi ağrı var ve kızım sanki aşağı dogru vuruyo kendini doğum yaklasıncamı olur böle bileniniz varmı ?

Canım benimde bu hafta içerisinde oldu vajinaya doğru çok baskı hissediyordum , ayağa kalktığım da özellikle daha da artıyordu ve iğne batar gibi oluyordu , dün randevum vardı doktoruma söyledim bu haftalar da böyle olması normal artık bebek iyice ağırlaştı ve doğum kanalına doğru inmeye çalışıyor olabilir o yüzden dedi sırtında veya belinde çok sancı hissetmediğin ve kanama olmadığı sürece korkma dedi bana

Aynen canim bi ekşın yok bugün

Kasilmalarini say dedi mi doktorun canim. Temkinli ol, sancin yukselince ara hic bekleme. Cumaya daha war.
Say demedi ama kasilmalarla birlikte agrin bir iki saat biyunca surerse ara dedi.ya asiri rahatsiz degilim ama bi agrida var ben en iyisi biraz daha takip edip ariyim.sagol canim cevabin ve ilgin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…